Kakve li ironije ,čim počne malo zelenila nastaje tajac na forumu.Dragi moji pojedinci stvarno ste nevjerojatni.
Kakve li ironije ,čim počne malo zelenila nastaje tajac na forumu.Dragi moji pojedinci stvarno ste nevjerojatni.
Koje zelenilo par dionica dok se kupnja čvrsto ustabilila na 1.000 kuna i briga ju što prodaja filozofira. Jednostavno dionica se umrtvila nema živosti i neinteresantna je kupcima. Prije ili kasnije prodaja će morati lupiti po bidu situacija s građevinarima nije sjajna i kupnja može sačekati danima dok cijena ne padne.
kolega nema friških vijesti pa dionica miruje a ovi padovi na THNK to su pucali margin krediti zato je pala toliko
Veliki pritisak na strani prodaje sve dvocifreni paketi i jednocifreni slabašni na kupnji nagovješćuju današnje iskrcavanje iz dionica Tehnike.
http://www.seebiz.eu/hr/karijere/iznenadenje-dana-mesic-u-nadzornom-odboru-ingre,81225.html
možda stipe ima dobrih veza u alžiru, pa bi ovo bila pozitivna vijest i za tehniku
Danas nije protrgovana niti jedna dionica Tehnike kupnju ne zanima na ovim cijenama isto prenapuhano kao i Ledo koji se ne trguje. Kad god je ovako velika razlika između prodaje i kupnje kao sada na Tehnici uvijek u pravilu dolazi do većeg pada cijene dionice.
Očito su kupci odustali i otišli na vikend prodaja može lagano čekati idući tjeda.Možda tada shvate da su nerealno visoko u oblacima a kupnja stoji čvrsto na zemlji.
Tehnika – 2,86 % krenulo iskrcavanje.
Cijena je trenutno na nivou 2005. godine, ipak tada su poslovali sa zaradama.
Cijena je trenutno na nivou 2005. godine, ipak tada su poslovali sa zaradama.
KOJA 2005.? Na dan uvrštenja 28.06.2005.cijena je bila 1300,u idućim danima najniže je bilo 12.07.2005.-1222,03 kn a trenutna cijena je 1120!
Ili,te iste 2005. i to 02.12. cijena 1980 kn a godina završena 29.12. na 1840 kn.
Sve je to daleko više od danas a osim toga ako je poslovanje i bilo pozitivnije svi znamo da trenutna cijena ne odražava trenutno poslovanje nego očekivanja u budućnosti.
Ako cijeli svijet izlazi iz krize št mislim ne moram dokazivati jer je svima jasno,o čemu govorimo?
O situaciji kod nas?
Pa ako svijet ide gore i oporavlja se onda ćemo uskoro i mi.A znamo i tko prvi među industrijama,građevinci.
Ja se u svakom slučaju ne bojim za ovu tvrtku i svoje male udjele u njoj.
KOJA 2005.? Na dan uvrštenja 28.06.2005.cijena je bila 1300,u idućim danima najniže je bilo 12.07.2005.-1222,03 kn a trenutna cijena je 1120!
Ili,te iste 2005. i to 02.12. cijena 1980 kn a godina završena 29.12. na 1840 kn.
Sve je to daleko više od danas a osim toga ako je poslovanje i bilo pozitivnije svi znamo da trenutna cijena ne odražava trenutno poslovanje nego očekivanja u budućnosti.
Ako cijeli svijet izlazi iz krize št mislim ne moram dokazivati jer je svima jasno,o čemu govorimo?
O situaciji kod nas?
Pa ako svijet ide gore i oporavlja se onda ćemo uskoro i mi.A znamo i tko prvi među industrijama,građevinci.
[/quote]
Koje teške laži radnici su dionice Tehnike trgovali po 300 do 400 kuna i svi koji se godinama bave dionicama to znaju.
O situaciji kod nas?
[/quote]
Koje teške laži radnici su dionice Tehnike trgovali po 300 do 400 kuna i svi koji se godinama bave dionicama to znaju.
[/quote]
@Ingraaaa
Prije nego što optužiš druge da lažu, molim provjeriti podatke. Ti tvoji radnici zna se kome
su prodavali ali to je bio OTC market a ne službeno tržište.
@Spuzvabob
U pravu si, cijena je varirala između 1220 i 1900 kuna te burne nikad prežaljenje 2005.-te.