Do 2.000 kn na prodaji ima cca 500-injak komada, šuplje do kraja, tko je mislio prodati prodao je.
Do 2.000 kn na prodaji ima cca 500-injak komada, šuplje do kraja, tko je mislio prodati prodao je.
do 0 kn ima cca 500-injak komada…šuplje do kraja, tko je mislio kupiti kupio je.
do 0 kn ima cca 500-injak komada…šuplje do kraja, tko je mislio kupiti kupio je.
[/quote]
Kolega pogledajte omjer k/p u prvih 10-ak naloga, na ovoj cijeni očit je veći pritisak na kupnji.
Eto, čovjek poput Delux koji je rekao da bi kupovao na 500kn se danas ukrcavao i to priznaje….
A što reći? Jadno od tebe kolega toliko drukanje na dolje.
Nadalje moj donji target i graf od 1080kn ste svi mogli vidjeti prije 20 dana.
A gdje sam ja to napisao??
Jesi na dopu, ili tripu pa ti se priviđa?
[/quote]
Kad već vrijeđaš druge kolege na forumu i to glatko prolazi, baci pogled na svoj post od 20.05.10. u 10:59 sati na stranici http://www.poslovni.hr/forum/thnk-tehnika-dd-701-pg641.aspx
Kolega hromax
U cemu je vaš problem ?
Ne vidite dobro?
Ne razlikujete futur 1. od preterita…?
Kupit cu i kupio sam je velika razlika…
Kolega hromax
U cemu je vaš problem ?
Ne vidite dobro?
Problema je mnogo, ali ne s moje strane. Osobno me ne zanima da li si kupio na ovom ili onom targetu, jer tvoje poruke ne donose pomoć drugima u razmišljanju kako postupiti. No za početak probaj malo razmisliti što si među ostalim odgovorio Inverteru :
"kazem ti kupit cu po 1150 evo stavit cu i 150 komada na kupnju, jer bit ce odbijanac od te razine"
pa isti odgovor stavi u kontekst kredibiliteta svojih savjeta o investiranju u dionicu THNK-R-A s kojima se toliko hvališ na ovom topicu. Ako već ne možeš pomoći, nemoj ni odmagati [cool]
neznam kak se imate volje toliko prepucavati,ionako će vas tržište demantirati,obojicu,kad-tad,nekog prije,nekog poslije…
opustite se,vruće je,tko još ima volje raditi [wink]
chill [cool]
Stanje na kupnji je sve bolje i bolje, trenutno je skoro 600 komada na kupnji iznad 1000 kn… naravno, imamo i "šefov" nalog na 500 kuna s 10 komada [lol]
Žarko Rakčević: Tražiti nove ponude ili objaviti novi tender za Bar-Boljare
Autor/izvor: SEEbiz / Pobjeda
PODGORICA – Koordinator Foruma 2010 Žarko Rakčević ocijenio je da tender za dodjelu koncesija za izgradnju i tridesetogodišnju eksploataciju autoputa Bar-Boljare, objavljen prije dvije godine, nije uspio.
”Ni konzorcijum sa Konstruktorom na čelu, a ni aktuelni grčko-izraelski konzorcijum Aktor-HCH nijesu uspjeli da ispune ključni zahtjev tendera i da u potpunosti obezbijede sredstva za finansiranje i izgradnju cijelog autoputa dužine 165,6 kilometara. Umjesto potpisivanja protokola o dodjeljivanju koncesije za jednu čitavu i dvije poludionice autoputa dužine 63,5 kilometra i vrijednosti 1,57 milijardi eura, trebalo je tražiti nove ponude od pretkvalifikovanih ponuđača ili objaviti novi tender. Izabrani pristup nije dobar ni zbog ugrožene javnosti i zakonitosti, ni zbog ekonomskofinansijskih posljedica”, naglasio je Rakčević.
On je, na konferenciji za novinare, precizirao da Zakon o koncesiji za autoput iz oktobra 2008. godine precizira da se ponuda može davati samo za čitav autoput ili za koncesiju dionice autoputa. Ponuda samo jednog učesnika tendera za izmijenjene dionice i poludionice autoputa može se kvalifikovati i kao materijalna povreda tenderskih pravila.
Koordinator za ekonomska pitanja i preduzetništvo u Forumu 2010 Dejan Mijović istakao je da je Vlada u pregovorima čak uspjela da snizi cijenu izgradnje dionice Smokovac-Mateševo sa 1,2 na 1,05 milijardi eura, tako što je grčko-izraelskom konzorcijumu odobrila da, zbog jeftinije gradnje, spusti na nižu kotu originalnu trasu puta Uvač-Mateševo koja, prema tenderskim propozicijama, zaobilazi kanjon Tare.
On je dodao da nova trasa sada ide uz kanjon i siječe ga mostovima na desetak mjesta, čime se zaštićeni kanjon Tare devastira i krše pravila koja su važila za sve učesnike tendera.
JEL IMA NADE ZA NAS
Stanje na kupnji je sve bolje i bolje, trenutno je skoro 600 komada na kupnji iznad 1000 kn… naravno, imamo i "šefov" nalog na 500 kuna s 10 komada [lol]
Zamisli čuda tako jaka kupnja na 1.000 kuna a dalje sve po dionica dvije koje imaju za zadatak navući naivne da kupuju na što većoj cijeni i time si rade gubitak.
Kolega hromax
U cemu je vaš problem ?
Ne vidite dobro?
Hoćeš reći sutra tek počinješ rasprodavati Tehniku.
Kao što sam napisao isti dan kad su svi mediji pljuvali IGH-THNK-KONTRUKTOR niti ovaj “pobjedonosni” konzorcij očito nebu gradil…