THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@splićo
ti bi odmah na ATH-gdje nađe ove 2800-3700- i 6700-6800
pobogu kolega ,lakše malo ,ovo su ti neki ciljevi u idućih 10 godina.

Kolega Lacoste samo navodim granice, mislim čudim se ovima što prodaju ispod 1440kn, al dobro… ima tko će kupovati. Trend je okrenut, ide se gore.

26.11.2010 - Dan D

@splićo

nemoj se zaletavat,ipak je to građeviski sektor, kojem baš ne blistaju ruže u budućem razdoblju.

jedna iz tog sektora je već završila ispod svih najnižih razina-i kako stvari stoje ići je i niže,no neželim ti kvariti očekivanja i radost- puno uspijeha želim.

sve stima ak ne dode do zastoja financiranja na buzinu

lunoprof

Engulfing bull, rising window, inverted hammer, doji star, stvarno ne pamtim nikada da su se pojavile u par dana sve ove ++++ svijeće, indikativan znak.
Rast od 6mjeseci je prekinut na cca 2800, cijena se nakon toga u ovih posljednjih skoro 9 mjeseci strmoglavila do 1170, dakle pad od skoro 60%, ipak je to pretjerano, al to je naša burza.
Slijedi opet rast koji će brojati mjesece, makar nekima to bilo krivo.
Vremenski okviri također zadovoljavaju.

26.11.2010 - Dan D

Kolega Lacoste, u ova 3 dana ipak je netko kupio 550-600kom Tehnike, a budimo realni padali smo na manjim količinama. Meni je to indikativno. Nadalje pad cijene 60% mislim da pokriva sve crne vijesti, mada postoji i više dobrih vijesti.
A opet poslije kiše dolazi i sunce, nije ni recesija vječna, a graditeljstvo je ipak osnovna grana.
Zašto stranci grade silne shopping centre? Zašto se spominju daljnja ulaganja u infrastrukturu?
Bude sve jednom, samo Tehnika tada neće biti 1250kn.

26.11.2010 - Dan D

Kolega Lacoste, u ova 3 dana ipak je netko kupio 550-600kom Tehnike, a budimo realni padali smo na manjim količinama. Meni je to indikativno. Nadalje pad cijene 60% mislim da pokriva sve crne vijesti, mada postoji i više dobrih vijesti.
A opet poslije kiše dolazi i sunce, nije ni recesija vječna, a graditeljstvo je ipak osnovna grana.
Zašto stranci grade silne shopping centre? Zašto se spominju daljnja ulaganja u infrastrukturu?
Bude sve jednom, samo Tehnika tada neće biti 1250kn.

Pa kaj ak nebu po 1250…meni je dobra i po 850. Nije da nemaju posla nego ne žele raditi.U Biogradu su dobili posao od 75 mil.kn. i već traže ko bi to odradio umjesto njih. Ostale ponude su bile sve redom oko 90milja a Tehnika se dobro volno spustila na 75 [shocked] .Zašto uz toliku radnu snagu prodaju poslove??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Posao u Buzinu je za Tehniku veći posao za narednih 18 mjeseci nego autocesta u CG. Tamo je tehnika imala 15%, a bilo je cca 900 mio € u prvih 6 godina. Za Tehniku bio to bio kolač od 150 mio € u 6 godina, dakle revenue od cca 25 mio godišnje (s time da bi ona morala s druge strane i uložit dosta u posao)

Ako uzmemo da je u ovom poslu na Buzinu njen dio samo 35% (moja procjena), a posao je težak 250 mio € u 18 mjeseci, tada bi njen dio kolača mogao biti oko 90 mio € u 18 mjeseci, a to 3x veći posao za narednih 1,5 god. I imamo ozbiljnog i čvrstog poznatog vanjskog investitora.

Ja mislim da je Tehnika s ovim zaposlila dobar dio kapaciteta i da će taj prihod, uz druge postojeće projekte biti sasvim OK da se prebrodi slijedećih 18 mjeseci, a to je sasvim dovoljno vremena za pronaći druge poslove..

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kupnja je šuplja a prodaja je dosta ojačala sudar će biti katasrofalan.

DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split

Tehnika – 4,00 % naivni igrači na kupnji nikako da skuže da mogu kupiti i jeftinije pa se natječu u kupnji kao i danas a onda ih veliki i iskusni igrač potopi s velikom količinom svojih dionica koje prodaje i sretan je zbog njihove naivnosti.

GOSPODO!

Evo sam Vam malo digao prosijek danas…
Šta mislite da INGR-a i THNK-a dobiju posao u Alžiru…?
Možda je to penzija [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

GOSPODO!

Evo sam Vam malo digao prosijek danas…
Šta mislite da INGR-a i THNK-a dobiju posao u Alžiru…?
Možda je to penzija [lol]

A da pošaljemo nekoga na mjesec , ili pobjedimo u nogometu na svijetskom prvenstvu što misliš ? Fantazije ostaju fantazije realnost je danas veliki pad i iskrcavanje iz svih dionica građevinara s velikim minusima . Koji će se povećavati kako će se bližiti kraj radnog vremena a kupaca ima sve manje dok prodaja nervozno pritišće. Ustvari prodaja se natječe i za ovo malo kupaca tko će prodati prije.

pričajte vi šta hoćete,ali netko već par dana akumulira poveće količine na 1250…

New Report

Close