Mićite se sa aska dok vas nije netko poklopio al nevidete da je ovih cca 70 kom njihovih i da guraju pre dole.
Oćekivam uskoro udaranje po asku sve do 1500 kn
Mićite se sa aska dok vas nije netko poklopio al nevidete da je ovih cca 70 kom njihovih i da guraju pre dole.
daj ti zapocni
POČEO
ajde dajte još kom na 1300 kn…otkupljivam sve što bude
daj ti zapocni
[/quote]
Na žalost, moram birati riječi jer me moderatori stalno brišu…a vezano za "znalce" kao što su delux, šljakeri, bauštelci.
Iako me povećana prisutnost ovih drukera prilično nervira, zapravo sam ljut na one dioničare koji padnu na njihove komentare (ako se to tako uopće može nazvati), podlegnu provokacijama te ovima omoguće akumulaciju dionca na jeftin način. Dakkle, mislim da frustriranih ipak ima. No, kako rekoh, problem je u nama s ove strane, koji takvima vjeruju.
Kao što sam već napisao, ovo je koordinirano rušenje cijene, onaj s 350 komada iskrcao je oko 90 komada po 1360, a ostatak je stavio na 1430 iako je imao i dalje još 50 komada po 1360 na kupnji, ali očito mu nije bio cilj sve prodati nego stisnuti cijenu prema dolje. Sad se međutim ne usudi stavljati nalog ispod 1350 jer zna da bi mogao u sekundi biti pojeden, pa sad čuči na 1430 i pokušava preplašiti male da prodaju.
Što se tiče ovih lažnih dušebrižnika koji nemaju THNK i vrište da ništa ne valja, budi siguran da su među prvima na kupnji i love pokoju dionicu koju im mali dobace na bid, ali vratit će im se takvo ponašanje…sve se vraća, sve se plaća…dobro dobrim, loše lošim!
[/quote]
Negdje prije sam tako nešto napisao ali su me obrisali. Da, nadam se istom scenariju… Ali dobro je već to što su se konačno probudili pravi dioničari pa ponešto komentiraju, tek toliko da drhtavci znaju da postojimo. A i ovi drugi…
Evo moje viđenje Tehnike, 1.target je lako moguć, a sad 2.target bi bio naučna fantastika.
Evo moje viđenje Tehnike, 1.target je lako moguć, a sad 2.target bi bio naučna fantastika.
ma da, kako da ne, samo još pribavi 500 komada THNK pa možda njima srušiš cijenu na 1150 kn [yawn]
dobar [thumbsup] evo 1200 je na pragu
tih 1200 sam napisao prije 6 mjeseci
Sam sebi skidam kapu do poda
tih 1200 sam napisao prije 6 mjeseci
Sam sebi skidam kapu do poda
Ide Tehnika niže i to još danas samo gledajte.
Dok si kupovao po 1.8xx [lol] Svaka čast !
[/quote]
Kolega Vidra
Ako niste znali, pad ne pravocrtno, naravno da sam kupovao i prodao skuplje..
Pa i đakovština nije otišla u stecaj bez odbijanca…
A to što ste vi kupovali po 2700, dokupljivali po 2200, 1800, 1500 nazalost vas je problem i nemojte druge kriviti…
P.s. Zao mi je sto ste izbaceni, ali shvatite da ste nepozeljni.
[/quote]
Adresiraš krivu osobu, ali to je tako kad imaš zavidan korpus neistomišljenika pa se već teže snalaziš u svakodnevnim konfliktima [lol]
[/quote]
Nebih se složio DELUX je stručnjak za pojedine dionice i ima dosta pojma ili vidovitosti. Za Tehniku je tvrdio da će ju kupovati na 1.100 kuna i hoće sigurno idući tjedan.Više se čudim naivcima koji su danas kupovali Tehniku kad pada većina dionica , sve europske burze i američka. Plus se najavljuje pad svijetskih tržišta od – 20 % za idući tjedan ,pročitajte u business.hr . Po meni je puno realnija negativna blokada na ovoj dionici.
[/quote]
Dok god prodaja vidi da ima još naivaca na kupnji pokušava prodati što bolje , drugo je pitanje što ti naivci ne gledaju količine na prodaji i da za par dana mogu kupiti puno niže. No ulažu svoj novac i imaju pravi i na pogrešku.