kupio sam na oko 14xx,misleći da će se od te razine odbiti,i u ponedjeljak prodao zbog stop lossa(nategnutog,jer sam vjerovao u dionicu)
sve sam mislio zaronit će mooožda i do 1350,jer 1400 je granica tvrda ko beton,odolijevala je više od godine dana,ali nažalost izgleda da se vraćamo na startne pozicije iz ožujka 2009,ako ne i ispod [embarass]
tehnički nažalost više nema otpora do 1000kn [bye]
sve je počelo s onim većim nalogom od nekih 350 komada koji je srušio cijenu sa 90 komada na 1360 kn, a onda se povukao na prodaju na 1430 kn i time je svoj zadatk ispunio. nakon toga mali su se uspaničili i stalno lupkaju s 1-15 komada po kupnji, a kad to kupci vide povuku se niže jer zašto bi plaćali više.
ovih dana prodaju upravo takvi kao ti koji su kupili na 1400 i sad prodaju na 1300 jer se nadaju da će pasti na 1200 kn pa da će opet kupiti veći broj dionica za iste pare. naravno, to je sve potpomognuto neumornim drukanjem jednog forumaša koji svaki dan ispiše 6-10 postova protiv THNK, ali taj opet neće uspjeti kupiti jer jednostavno nema feeling za trgovanje [bye]
uglavnom THNK prodaju sada samo mali ulagači koji glume trejdere, dugogodišnji dioničari THNK uopće ne prodaju ovu dionicu, pogotovo ne top 10.
zato mene to sve ne zabrinjava, imam otvorene naloge na kupnji, a i dodatne ću otvoriti ako bude nastavak pada pa da vidimo koliko još dionica THNK želite baciti bez potrebe [cool]
knele protiv svih,….. [cool] a di su ostali sindikalisti????? izvukli se izgleda…(na vrijeme prodali….)
ko usamljeni jahac ovdje se bori sa kolebljivima….nebi li iznmamio pokoju dionicu…
ne znam sto se vi žestite orotiv mene
Pa ja ću vam na 1150 biti prijatelj na bidu, obranit ću vam cijenu na toj razini..
Znate da ja kad kupujemto bude parsto komada i opet vam prodati na cca 1400…
onda ću vas opet braniti na cca 800
Pa ja ću vam na 1150 biti prijatelj na bidu, obranit ću vam cijenu na toj razini..
nedosljedan si… kupit ćeš iako je thnk gubitaš ?????
prestani pisati gluposti o THNK i ostalim građevinarima
[/quote]
Naravno, pa treba koristiti odbijance, makar i na G U B I T A Š I M A
Pa ne ocekujete valjda da direkt idete u stečaj
[/quote]
…bravo [thumbsup]
kolega roso
Morate poznavati osnove kretanja cijena na burzi
Pa ne može cijena direkt na 500 kn
Uvijek postoje odbijanci i treba ih koristiti
Kao i uvijek znanje je prednost..
kolega roso
Morate poznavati osnove kretanja cijena na burzi
Pa ne može cijena direkt na 500 kn
Uvijek postoje odbijanci i treba ih koristiti
Kao i uvijek znanje je prednost..
Drelux, čovjek koji zna koristiti volatilnost (odbijance kako ti kažeše) ne piše o dionici negativno i ne druka uvijek prema dole, naprotiv, koristi raspoloženje investitora i time dinamiku promjene vrijednosti u određenom vremenskom periodu okreće u svoju korist.
kolegice
Trend ovog G U B I T A Š A JE silazan
Ne pišem ja negativno zato što ja tako hoću, već zato sto su to cinjenice
Na 2200 sam poceo pisati da thnk ide na cca 1000 kn bez veceg odbijanca…usao sam na 1650 i odmah zbrisao van na 1800
Ako osjetim da je dno uci cu i prodati na odbijancu
Što vamnije jasno
Što biste htjeli da pišem kako je sve super?
Pa thnk je u katastrofalnom stanju i to je tako
Moje su analize rekle kad su samoprozvani gurui kupovali po 2200 da je to ravno samoubojstvu…
Ja sam jucer tek poceo kupovat..
Ajde ljepo priznaj. Nećemo ti ništa [cool] Na kol’ko si uš’o, a na kol’ko izašo (ako si uopće vani ? [lol] )
Moje su analize rekle kad su samoprozvani gurui kupovali po 2200 da je to ravno samoubojstvu…
Ja sam jucer tek poceo kupovat..
Ajde ljepo priznaj. Nećemo ti ništa [cool] Na kol’ko si uš’o, a na kol’ko izašo (ako si uopće vani ? [lol] )
[/quote]
Nije bitan DELUX bitno je da Tehnika pada iz dana u dan baš kako on tvrdi. Sutra smo od šale na 1.1xx sve manje naivaca na kupnji a zamislite još k svemu dolazi i petak .
kolegice
Trend ovog G U B I T A Š A JE silazan
Ne pišem ja negativno zato što ja tako hoću, već zato sto su to cinjenice
Na 2200 sam poceo pisati da thnk ide na cca 1000 kn bez veceg odbijanca…usao sam na 1650 i odmah zbrisao van na 1800
Ako osjetim da je dno uci cu i prodati na odbijancu
Što vamnije jasno
Što biste htjeli da pišem kako je sve super?
Pa thnk je u katastrofalnom stanju i to je tako
Kolega DELUX sudeći po današnjoj kupnji jasno se vidi kupnja niže i od 1.199 kuna znači ronimo .