Upravo su iz kruga IGH tijekom vikenda puštane informacije kako je povratak u igru izvjestan nakon što je postalo očito kako su pregovori s drugorangiranim Aktor-HCH zašli u slijepu ulicu. Pa čak kad konzorcija doista na papiru ne bi bilo, opet teško je zamisliti scenarij prema kojem bi Konstruktor za podizvođača i projektanta tražio nekog drugog a ne one s kojima je i ušao u cijelu priču prije gotovo godinu i pol dana
čisti se prodaja [thumbsup]
čisti se prodaja [thumbsup]
dividenda?
Nije me bilo pola sata i već ste mi napucali Tehniku..pa vama čovjek stvarno ne smije ništa ostaviti.. [lol]
Što se događa igh -2,38% TEHNIKA +5,95% ,dali ima nešto novo što se nezna ??????
Da nisu druk..darkeri? [lol]
Što se događa igh -2,38% TEHNIKA +5,95% ,dali ima nešto novo što se nezna ??????
…na to pitanje znaju samo odgovor oni koji su se nakrcali.
postoje 2 opcije: 1.cista navlakuša(ali ne vjerujem zato što se dionica branila na razini od 1500 kupovali su se paketi po 35 komada) 2.oni koji su kupili imaju insajerske informacije koje su dobili za vrijeme ručka(zato je dionica skoknula nakon 14.00 sati) a mi smrtnici tu informaciju dobivamo sutra ili najkasnije u petak.
ja vrjerujem da je u pitanju dividenda/po dionici.(cca 100 kuna)
…ako index(crobex) pada a vrijednost dionice raste uz promet 20%iznad prosjecnog prometa te dionice to je pokatatelj da postoje insajderske informacije!
….99.9%sam siguran da ce sutra ov adionica rasti kao i njen promet.
a upravo sada vidim da sam previše emotivan umjesto da me grafovi vode,to govorim zato sto ova dionica je probila 38dnev.prosjek i ako sutra krene u plus 1.5% probit ce i 100dnev prosjek.
…..moj tip:buy-strog buy!!!
…na to pitanje znaju samo odgovor oni koji su se nakrcali.
postoje 2 opcije: 1.cista navlakuša(ali ne vjerujem zato što se dionica branila na razini od 1500 kupovali su se paketi po 35 komada) 2.oni koji su kupili imaju insajerske informacije koje su dobili za vrijeme ručka(zato je dionica skoknula nakon 14.00 sati) a mi smrtnici tu informaciju dobivamo sutra ili najkasnije u petak.
ja vrjerujem da je u pitanju dividenda/po dionici.(cca 100 kuna)
[/quote]
mislim da je navlakuša. krcanje na 1500 i još malo keša u ovom divljem tržištu,kada su investitori izgubili pojam o realnosti,a ideje za ulaganje traže u grahu, žutoj štampi ili broju dionica na bidu..moguće je od svake dionice napraviti vlakić, u bilo kojem smjeru . Dividenda od 100 Kn,ne bi trebala nikog normalnog natjerati da udara po asku,kad ima zainteresiranih da prodaju i jeftinije od 1500….