THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Konačno malo zelenila,(došlo proljeće) 🙂

Čestitam na vašim dobitcima, ja u Ingre još čekam proljeće! [smiley]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ministarstvo-saobracaja-nemamo-informacije-da-je-konstruktor-dobio-garancije,75615.html

ko mi je Tehnika "draga" firma, ovaj puta ništa od Crne Gore

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/sX9FeQdSlXwjruNxvQyefw==.pdf

kakogod, firma je sposobna generirati nove poslove (po meni top 1 građevinar uz Dalekovod) i čvrsto vjerujem da će već jako skoro ovo sve otići jako jako gore

Kad vremena nisu bila teška i kad novaca nije bilo malo???? Tko se toga sjeća???

Ako i dođe do ponovnih pregovora sa Konstruktorom, to će biti tek najesen, a tada će ionako sve rasti, samo Tehnika i IGH možda malo jače. Jedini mali problem je što se eto priča, piše i čita da IGH i Tehnika od 8. ožujka više nisu u konzorciju uz Konstruktor.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Danas 7% gore. I to sve na račun CG.
Ne mogu dočekati sutrašnji dan da vidim šta će se dogoditi nakon što i ptice znaju da Tehnika nije više u tom điru. 🙂

Onaj koji kupuje ovih dana,ZNA Da je Tehnika u NOVOM điru .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

pa prvo je u điru i nemaju garancije….sada postoje šance zA POVRATAK U RING a ekipa i jure kazu:
f… o..!
bravo!
i meni je puno draze da odkantaju konstrucktor.

dan poslje sutra

Ne mogu dočekati sutrašnji dan da vidim šta će se dogoditi nakon što i ptice znaju da Tehnika nije više u tom điru. 🙂

To smo znali i jucer.
Ako Konstruktor dobije posao,odjedanput ce se pojaviti i Tehnika i IGH u tom điru.Lako se ponovno organizira konzorcij.
Prestanite otkrivati toplu vodu

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Meni je vrlo čudno da su Tehnika i IGH poslali potpuno isti na ZSE.

Onaj koji kupuje ovih dana,ZNA Da je Tehnika u NOVOM điru .
[/quote]

Onaj koji kupuje ovih dana je svakako u NOVOM điru [lol]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Čekamo izvještaj za 1Q koji će izaći ovih dana da vidimo tko je u điru a tko ne…
prije godinu dana cijena je bila slična, a očekivanja jednako loša, izvještaj je pozitivno iznenadio..
poslije toga odrađen je solidan rast na kojem se moglo lijepo zaraditi, a koliko me sjećanje služi strmopizdila se tek ponovo negdje nakon odlaska Sanadera….
Da li će FI1Q2010 biti ugodno iznenađenje ili tek potvrda loših prognoza (dakle ništa neočekivano)
ostaje da vidimo… [smiley]
Si vales,BONUS est, ego valeo! [thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Za gradnju blizanaca Tehnika čeka odobrenje grada koje bi trebalo stići sutra.Ako ne dođe ljudi im opet idu na prisilne godišnje.
Još nešto..Dalekovod je Tehnici dužan puno love a nemaju za platit pa će im prepustit posao izgradnje
najvećeg austrijskog trgovačkog centra u Buzinu.
Rado bi i ja malo Tehnike al nemam više s čim nažalost.Do grla sam u IGH zato i pratim Vaš forum ,bili smo konzorcij i opet ćemo biti.Mada sam mišljena da su te dvije firme super i bez Crne Gore.
pozz i opet Vam se javim ak kaj čujem

New Report

Close