ako nista drugo malo sam ozivio ovaj forum…,zanimljivi odgovori… i dašak optimizma…zahvaljujem
tehnika kad krene ne staje!
1400-1600 cijena je pravi poklon.skoro besplatni
Danas ćeš moći kupiti i niže znači nije baš besplatno i ne treba u ovo loše vrijeme po građevinu ulaziti u dionice tog sektora , već izlaziti kao što i veliki iskusni igrači izlaze iz dionica Tehnike.
Danas ćeš moći kupiti i niže znači nije baš besplatno i ne treba u ovo loše vrijeme po građevinu ulaziti u dionice tog sektora , već izlaziti kao što i veliki iskusni igrači izlaze iz dionica Tehnike.
[/quote]
ti bi jeftinije?Ha,čuj,možda uspiješ,a možda i ne.
kad bi bar ja tako sigurno znao sve ko ti,već bi pitao todorića pošto agrokor!
Danas jako slaba obrana do 1.400 s samo jednim jačim iskrcavanjem ronimo ispod 1.399 pa prema 1.300.
ne znam da li znate ali tehnika je po modelu jpp izgradila dvoranu u koprivnici i za razliku od ingre uspješno je komercijalizira sa stanim novčanim primicima.
ne znam kako se to vodi u bilanci pa ako netko zna neka nas educira
http://www.liderpress.hr/Uploads/1/58896/89137/91114/48_sati_Koprivnica_Tehnika.pdf
Nemam Tehniku ali evo imam jedan podatak .Tehnika nastavlja sa poslom na "blizancima". Vi ste vjerojatno upućeniji o kojem poslu je riječ jer ja nisam to pratila.Meni osobno je to naštetilo jer su čovjeka koji mi nešto pomaže na vikendici povukli sa godišnjeg odmora ranije nego je trebalo i sad su kod mene radovi stali.On radi u Tehnici.Na tim "blizancima" su napravljena 4 kata pod zemljom i sad se nastavljaju graditi katovi iznad zemlje.Navodno će to biti najviša građevina u Zagrebu.To sam uspjela saznat od njega ako još kaj saznam javim vam.
pozz
BAR-BOLJARE
Zoran Radonjić: Pregovori sa Aktor-HCH do petka ili ponedjeljka
Autor/izvor: SEEbiz / Pobjeda
PODGORICA – Pregovori sa Grcima i Izraelcima o izgradnji autoputa Bar – Boljare biće okončani u petak ili najkasnije u ponedjeljak – saopštio je za Pobjedu predsjednik Tenderske komisije Zoran Radonjić.
– Nećemo ništa saopštavati dok ne bude konačno sve pozitivno, jer svaka polovična i nepotpuna informacija može biti pogrešno protumačena, može oslabiti našu pregovaračku poziciju i nanijeti štetu projektu – ocijenio je Radonjić.
Pregovori su se, uglavnom, vodili o mogućnosti snižavanja cijene, jer je dosta viša od one koju je ranije ponudio Konstruktor. Pregovori će se voditi u pravcu dobijanja prihvatljive cijene, saopšteno je prije početka pregovora.
Vladini pregovarači su zahtijevali od grčko-izraelskog konzorcijuma Aktor-HCH da spusti cijenu gradnje 43,5 kilometara duge prve dionice autoputa Bar – Boljare od Smokovca do Mateševa na 900 miliona eura, objavili su mediji.
Vlada je insistirala i na smanjenju troškova redovnog održavanja i „dovođenja u normalu” kamatnih stopa.
– Ako konzorcijum Aktor i Šikun Binui bude gradio autoput Bar – Boljare, biće to najskuplji put na svijetu svih vremena – potvrdio je ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar.
Nemam Tehniku ali evo imam jedan podatak .Tehnika nastavlja sa poslom na "blizancima". Vi ste vjerojatno upućeniji o kojem poslu je riječ jer ja nisam to pratila.Meni osobno je to naštetilo jer su čovjeka koji mi nešto pomaže na vikendici povukli sa godišnjeg odmora ranije nego je trebalo i sad su kod mene radovi stali.On radi u Tehnici.Na tim "blizancima" su napravljena 4 kata pod zemljom i sad se nastavljaju graditi katovi iznad zemlje.Navodno će to biti najviša građevina u Zagrebu.To sam uspjela saznat od njega ako još kaj saznam javim vam.
pozz
To su naznake da THNK izlazi iz krize, sve je više novih poslova.
Ne bi bilo loše da se opet aktiviraju pregovori crne Gore s našima oko autoceste, koji bi to slalom na 2000 kn opet bio [lol]
Danas jako slaba obrana do 1.400 s samo jednim jačim iskrcavanjem ronimo ispod 1.399 pa prema 1.300.
[/quote]
Slažem se i moram napomenuti da se Tehnika ipak drži puno bolje od dionice IGH koja je već pala no zato možda Tenika bude klizila dublje prema dnu.
pozz
Ništa više od laganja i muljanja poslije velikih laži o Crnoj Gori, Bugarskoj, mostu Pelješac i hrpi drugih nebuloza cijena potpuno zasluženo pada. Dok se ne pojavi pravi posao ali ne samo priče i laži nego kad strojevi počnu raditi tek onda može usljediti oporavak dionice Tehnike do tada Tehnika lagano rasprodaja.
ne znam da li znate ali tehnika je po modelu jpp izgradila dvoranu u koprivnici i za razliku od ingre uspješno je komercijalizira sa stanim novčanim primicima.
ne znam kako se to vodi u bilanci pa ako netko zna neka nas educira
http://www.liderpress.hr/Uploads/1/58896/89137/91114/48_sati_Koprivnica_Tehnika.pdf
svaka čast, dobrih vijesti sve je više [thumbsup]