Bilo bi korisnije razmišljati ima li Tehnika kao firma budućnost. Po meni zasigurno ima, naročito ako krenemo u novi investicijski ciklus u kojem će se graditi i malo složeniji objekti poput energetskih. Tehnika i Konstruktor su najkvalitetniji izvođači građevinskih radova u Hrvatskoj. Uvjerljivo u svakom pogledu.
Kad je THNK preživjela ratno doba i opstala kao jaka i stabilna firma,nema straha ni u budućnosti, pogotovo sada kad slijedi državno ubrizgavanje 13 milijardi kuna u građevinu ove godine [smiley]
a vidite kolega da je posao stoljeca lagano ide u zaborav i da se okrece nova stranica bitna je buducnost a to ovaj diamant ima tko je kupio oko 1500 kupio je dobro ja mislim da do kraja tjedna teško da ce se ova dionica kupiti ispod 1700.
Ima li kakvih vijesti o dividendi?
Ima da dividende nebude da su veliki poslovi prevara i propali i da stoga dionica mora niže kužiš ne ?
Damir Kuštrak: Nemamo stambenu politku, a država na stanove troši ogromna sredstva
AUTOPUT
Bar-Boljare: Otpadne li Aktor-HCH, u igru ulaze Kinezi!?
Kinezi nude specifični način gradnje dosada neviđen u Evropi , dakle jeftiniji , ali koje kvalitete ?
Kinezi nude specifični način gradnje dosada neviđen u Evropi , dakle jeftiniji , ali koje kvalitete ?
Crna Gora bi od Kineza mogla imati dvostruke koristi, em bi im sagradili jeftino cestu em bi im se brojčano stanje u nekoliko godina upeterostručilo obzirom na uvoz Kineske radne snage.
Zamisli Crnogorskog kineza ili Kineskog crnogorca, za popiz……..
Mi Hrvati jesmo ponekad aljkavi i spori ali graditi ceste znamo, i zato jedna smjela izjava s moje strane: da li stvarno netko misli da će crnogorsku autocestu graditi netko drugi ???
Odnosno, da li će je itko početi graditi prije poništenja ovog propalog natječaja?
pozdrav svima…