THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zDRAVAc@ ne bit pohlepan [shocked] 100% [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…zasto sanjati pa thnk je pala 2020 na 1760,ja mislim da ce prvo doci do korekcije prema gore.Zašto?
puno njih je prodavalo radi glupe vijesti iz index,iz panike.
u petak je hanfa i zse dala demant i oblokirala dionice thnk i igh.šta ce se desiti u ponedeljak:
(ovo je moje subjektivno mišljene)
vecine koja je prodala a na to ciljan na skupinu "drhtavi ruku"uvidit ce da ja napravila krivi potez prodajom dionica thnk i igh.
nadalje:oni ce ispraviti tu pogrešku i vratit se ponovo u dionice thnk i igh i to po mogucnosti po cijeni ispod 1800.to bi molo biti jedan od pusheva prema gore.
upravo je sada dionica na razini kao što je bila prije objave datuma 09.02.10 pa je skocila 17%.
ali steta što smo izgubili inerciju-zahvalujuci indexu.
i uvjeren sam da je index bio i je nekim u igri-zato sto se pocelo debelo sell prije objave texta.
netko je svoje dionice utopijo,koji ima informaciju prije javnosti(mozda je taj platio da index pise s….)i nakon tog aje krenuo stampedo prema down.i neki od naših kolega su prodali svoje papirejacim rukama.vecina koja je prodala ima ugodan vikend za rasmisljanje i duboko sam uvjeren da ce ih pohlepa vratiti u ovu dionicu i pohlepa ce dizati cijenu.
kao sto znate samo pohlepa i strah upravlaj dionicama.

Odlična analiza tijeka događaja [thumbsup]
Građevinari su oversold već mjesecima

http://www.vecernji.hr/vijesti/kosor-vlada-bi-posudila-200-eura-kvadratu-kupnju-prvog-stana-clanak-95885

Zašto pohlepa? Pa to je 1/3 onog što je nekad bila. Posao Crna Gora + ono što će se raditi po Hrvatskoj + vrlo skori ulazak u EU.

tehnika je lani od dna u ožujku na 1005 kn došla u prvom valu do 2400 kn u svibnju,pa nakon hlađenja do nekih 1400 kn u srpnju,uzletjela do 2769 kn 18. rujna što je bio vrhunac 2009.g. uz puno mračniju perspektivu,pa čisto zdravorazumski mogu zaključiti da smo spremni ove godine uz mnogo bolju perspektivu,odraditi parsto kuna višlje valiće .
a i nemoramo,meni dosta da odradimo i dva vrha,ko i lani,ja zadovoljan… [cool]

tehnika je lani od dna u ožujku na 1005 kn došla u prvom valu do 2400 kn u svibnju,pa nakon hlađenja do nekih 1400 kn u srpnju,uzletjela do 2769 kn 18. rujna što je bio vrhunac 2009.g. uz puno mračniju perspektivu,pa čisto zdravorazumski mogu zaključiti da smo spremni ove godine uz mnogo bolju perspektivu,odraditi parsto kuna višlje valiće .
a i nemoramo,meni dosta da odradimo i dva vrha,ko i lani,ja zadovoljan… [cool]

Moj prvi target prodaje (ne računajuć međutrejdanje) ostaje i dalje 3700kn.

tu smo negdje,ali vidjet ćemo.
ja inače ne postavljam targete,jer je to nezahvalno.
tržište te iz nekog razloga presiječe,nastane novi count,a onda ti dežurni sherlock holmsevi počnu vadit postove i naslađuju se kak nemaš pojma…

Čitam ovo pisanje po temi IGH i THNK ili u svezi posla naseg konzorcija u CG, i nemogu vjerovati koliko je laži napisano a sve u cilju jeftinije kupnje dionica, i to većinom je pisano od strane novih nikova otvorenih prije par dana.

Dakle da rezimiramo:
– posao je DOBIJEN međunarodnim natječajem.
– rok za dostavu garancije je istekao prošlu sedmicu.
– vlada CG je potvrdila da je konzorcij HR firmi dostavio bankarska jamstva u roku (unatoč lažnom pisanju medija da garancije nisu dostavljene nego samo obećanja)
– konzorcij HR firmi isto to potvrdio u izjavi HANFI i ZSE.
– do 28.02 je kranji rok za provjeru financijskih garancija (normalna stvar u poslovnom svijetu).
– ako financijska ili bankarska jamstva budu u skladu sa pravilima, Konzorcij HR firmi potpisuje ugovor sa vladom CG.
ZAVRŠENA PRIČA.

Nevjerojatno je tijekom posljednjih dana kolika je količina negativnog pisanja i laži iznesena o konzorciju HR firmi bilo preko internet portala ili pisanih medija.Isto tako je interesantno da je isto ili slično pisanje u istom trenutku nastajalo u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

A sada ću i navesti izmedju ostalog i jedan razlog zbog čega će ovo biti sve u redu za HR konzorcij:
– ovo je neslužbeno jedan oblik RATNE ODŠTETE, i iskupljivanje grijeha prošlosti.

A sada neka svak radi po svom, ali vam savjetujem ne prodajite obezvrijeđene i duboko podcijenjene HR dionice.

Korkyra

"A sada ću i navesti izmedju ostalog i jedan razlog zbog čega će ovo biti sve u redu za HR konzorcij:
– ovo je neslužbeno jedan oblik RATNE ODŠTETE, i iskupljivanje grijeha prošlosti." [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

A sada ću i navesti izmedju ostalog i jedan razlog zbog čega će ovo biti sve u redu za HR konzorcij:
– ovo je neslužbeno jedan oblik RATNE ODŠTETE, i iskupljivanje grijeha prošlosti.

Moram priznati da je i meni ovo palo na pamet… 🙂

http://www.business.hr/hr/Komentari-i-analize/Kompanije/Komentar-Crnogorska-autocesta-iluzije?homesrclink=carousel

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

"Cijena stanova je trebala padati, ali nije, i tu imamo dodatne mjere što ćete vidjeti u novom zakonu", kaže Jadranka Kosor.

http://seebiz.eu/hr/analize/kosor-cijena-stanova-treba-pasti,68500.html

New Report

Close