THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel netko zna ima li veze sadašnje stanje Tehnike i IGH, a ono se zove " Segment promatranja ", sa stanjem bolesnika pred kliničku smrt, sa mogučnošću da ipak nekim čudom preživi, ili sam ja to ipak nešto krivo shvatio?

Hoče li u slučaju nedaj bože pušinga u C. Gori, negativna blokada biti samo danas ili i danas i sutra?

Ja osobno mislim da problema ne bi trebalo biti, pa nije Žderić bilo tko, a pogotovo ne Jure Radić.

Držim palčeve.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

nema ovo veze sa zdravom pameću- niti sa ikakvom logikom-ovo je kako vijetar puhne-malo jugo-malo bura- no i ne čudi ovakva situacija zbog nedorečenosti situacije-u svakom slučaju želim našim kompanijam uspijh-ali pobogu brate dajte neke kvalitetne i točne informacije -a ne novinarsko dopisivanje..

…kome vjerovati?
ja prije mislim da je netko gadno podplatio novinara da tako nesto da napise¸!
onaj tko ima interes da kupi ovu dionicu ce sve napraviti da uljeva strah mali dionicarima-oni od straha prodaju a manipulator kupuje i nadokupuje!
ja jam duboko uvjeren da je ovo gadna manipulacija trzista putem medija.

potpisujem,jer šta su špekulanti u suradnji s novinarima napravili ovoj burzi,svi smo svjedoci
a ja taman kažem da je ovo dionica bez toga
ko prstom u g…o

p.s.nešto se i moderator postrožio u zadnjih pola sata-koincidencija?

dakle, seebiz je produžena ruka fond menađera ili sl. igrača – objaviti u jednom danu toliko oprečnih vijesti : prvo, posao će dobiti 5000 HR radnika, drugo, građevinci će i dalje padati i na kraju konzorcij nije dostavio garancije… pa to je očito stvaranje neizvjesnosti u cilju izazivanja oscilacija cijene dionica za one koji trebaju multiplicirati dobit i to u roku 2 dana – nevjerojatno!!!

ovo se zove manipulacija informacijama – što je ekvivalentno manipulaciji cijenom dionica – slučaj za hanfu

nadam se da sam malo utjecajo na ovo što se dogodilo…
[smiley]

biom75

Sve današnje tarnsakcije treba opozvati

NE SEKIRAM SE .

Najprije se prestanimo kočoperiti s dva -tri naloga . Zatim, ako Hanfa ne radi svoj posao na zaštiti
tržišta od manipulacija- o tome treba obavijestiti odgovorne. Tko je BOG iznad HANFE ?

Umjesto fer-cijene temeljem sklopljenog posla- dobili smo par investitora – koji navlače tržište
na jednu i drugu stranu. Protiv toga , treba se boriti- MARKET MAKERI – Sunce vam Vaše-
VI STE KRIVI ZA OVAJ SLUČAJ SA TEHNIKOM I IGH…..

ZAŠTO nema stručnih osoba – da zaštite ovo tržište od manipulacija.

Hoće li već jedanput netko RAZBITI ŠIFRE – kojima se dogovaraju uredništva i INVESTITORI
na burzi manipulacijom informacija ……. Koga prisluškujete …….vucibatine …ili
lopove koji upropaštavaju burzu pred očima sviju nas……USKOK JE ODGOVORAN ..ako je ikada
dobio prijavu od bilo koga..a nije poduzeo ništa……….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Jel netko zna ima li veze sadašnje stanje Tehnike i IGH, a ono se zove " Segment promatranja ", sa stanjem bolesnika pred kliničku smrt, sa mogučnošću da ipak nekim čudom preživi, ili sam ja to ipak nešto krivo shvatio?

Hoče li u slučaju nedaj bože pušinga u C. Gori, negativna blokada biti samo danas ili i danas i sutra?

Ja osobno mislim da problema ne bi trebalo biti, pa nije Žderić bilo tko, a pogotovo ne Jure Radić.

Držim palčeve.

lp

Pa nije negativna blokada, nego samo blokada. Slično kao što je bilo sa HGSP.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

uskok pozivamo da istraži današnje transakcije

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/radonjic-procjena-kvaliteta-garancija-konstruktora-do-kraja-mjeseca,68257.html

poštovani,

ja sam jucer i danas izgubio mnogo novaca kao i vecina od vas.dionica je trebala po zdravom razumu u zadnjih 2 dana rasti od 1900 prema cca.2100-2200 umjesto toga pala je na 1760 kuna.

dan poslje sutra

A kad sam ja upozoravo da bi moglo izdušit onda ste se ljutili. [sad]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

sutra krecem u akciju:

1.uskoku podjeti prijavu protiv N.N pocinitelja i manipulacijom trzistem kapitala (dokaz:sluzbeni dokumet hanfe o obustavi trgovanja thnk i igh,tamo je sve super opisano)pa neka uz hanfu i uskom malo iztrazuje tko je NAMJERNO rušio cijenu.
2.cekam ocitovanje hanfe da vidim jeli tehnika i igh nisu bili dovoljno transparentni i index je bio u pravu ili tehnika i Igh su dali u roku trazena jamsta a index.hr je napisao notornu laz i time rušio namjerno tehniku i igh namjerom da sebi ili drugom pribavi imovinsku korist.
BILO KAKO BILO TUZBU CU PODNOSIM uskoku i opcinskom sudu u zagrebu(privatnu protiv index.hr ili tehnike i igh ovisi tko je obmamio javnost)

dan poslje sutra

New Report

Close