THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje se nekaj desilo što netko zna a mi ne

ovdje se nekaj desilo što netko zna a mi ne

http://www.index.hr/vijes…tek-obecanja-/475199.aspx

Je, kolega Anricom ….samo NAMJERNO RUŠENJE ( svaka sličnost s IGH je SLUČAJNA ) …niš više …..

Vijesti: IGH i Konstruktor dostavili tek obećanja, a ne garancije

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/vijesti-igh-i-konstruktor-dostavili-tek-obecanja%2c-a-ne-garancije,68228.html

Molim hitno raport kolege splita009.

Što kaže BRA analiza, to me prvo zanima ( i sve one koji su kupovali po 2 000 recimo )

Ima li nade?

Gdje je kupnja?
Od prvih 10 naloga na kupnji ima 6 naloga od po 1 komad.
Tak vam se to radi kad se želi prikriti da nema kupnje.
Zato ima prodaje, fala bogu.
Tam su nalozi dvoznamenkasti.

Kolega split009 da li ste bili, kako sam Vam dobronamjerno savjetovao u zgradi Tehnike kod mene u Zg i raspitalki se malo kakvo je stanje?
Jeste znali da nisu imali niti za okititi zgradu za Božić,crno je bilo po noći, ružno za vidjeti jedino kod njih ( a tako je i u tvrtki bojim se ).
Pitajte što je sa prodajom stanova i ima li novih ugovora, gradi li se išta.

Držim palčeve!

[thumbsup]

lp

[lol] [lol] ja sam uvjek govorio da je split najjači indikator ikada

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

ludilo

Što nide sad u blokadu? [angry]

kupnja na tehnici nikad nije jaka jer se ovdje ako hočeš nešto ozbiljnije kupit lupi po prodaji
u ovoj dionici je najmanje drhtavaca i zato ju ja volim
evo,i danas se većina transakcija skida s prodaje
ja sam se već duže vrijeme koncentrirao na thnk,i lijepo zarađujem surfajući,bez nekih stresova,i iznenađenja,jer je jako zahvalna i jednostavna za praćenje uz pomoć TA

ovo sa cg je bila anomalija,ali dobrodošla [smiley]

a tehn.analiz. pokazuje da treba thnk kupovati…macd je pozitivan.

dan poslje sutra

Što nide sad u blokadu? [angry]

Kako ne ide ide u negativnu.
Datum objave: 11.2.2010 | 12:21
Zadnja izmjena: 11.2.2010 | 12:16
BAR-BOLJARE
Vijesti: IGH i Konstruktor dostavili tek obećanja, a ne garancije
Autor/izvor: SEEbiz / Vijesti / Index
PODGORICA – Konzorcij na čelu s IGH i Konstruktorom prije dva dana nije dostavio tražena bankovna jamstva već je tek dostavio pisano obećanje u kojemu stoji da će do kraja ovog mjeseca ispuniti uvjete za potpisivanje ugovora, donose mediji u Crnoj Gori.

Najdalje se u analizi onog što se prije dva dana dogovorilo u "poslu stoljeća" otišlo u dnevniku Vijesti iz Podgorice koje su objavile da su čelnici hrvatski tvrtki prije dva dana donijeli samo ponude koje konzorcij ima od banaka s kojima su pregovori u tijeku.

Podsjetimo, predsjednik Komisije za provođenje tenderskog postupka i pregovaranja Zoran Radonjić prije dva dana potvrdio je kako je hrvatski konzorcij dostavio pisana jamstva koja zadovoljavaju uvjete tendera i omogućavaju sklapanje financijskih ugovora. Tada je naglašeno da će Vlada Crne Gore nastaviti predviđenu proceduru analize "dostavljenih ponuda i zaključivanja ugovora s hrvatskim konzorcijem i financijskim institucijama".

Zanimljivo je kako nam u crnogorskom ministarstvu prometa, koje je resorno za posao izgradnje autoceste, nisu htjeli odgovoriti tko je dao jamstva jer je to dio dogovora između hrvatske i crnogorske strane.

Jutros iz IGH (ZSE:IGH-R-A) nisu mogli ništa reći o kreditnom aranžmanu već su sve prebacili na splitski Konstruktor od kojeg još nismo dobili službeno očitovanje. Ministarstvo financija Ivana Šukera također za sada ne želi izlaziti u javnost s detaljima na koji su način i u kojem su svojstvu sudjelovali u pregovoru hrvatskog konzorcija i banaka. Rekli su nam kako još nisu spremni izaći u medije s detaljima posredovanja između banaka te Konstruktora i IGH.

dakle, seebiz je produžena ruka fond menađera ili sl. igrača – objaviti u jednom danu toliko oprečnih vijesti : prvo, posao će dobiti 5000 HR radnika, drugo, građevinci će i dalje padati i na kraju konzorcij nije dostavio garancije… pa to je očito stvaranje neizvjesnosti u cilju izazivanja oscilacija cijene dionica za one koji trebaju multiplicirati dobit i to u roku 2 dana – nevjerojatno!!!

ovo se zove manipulacija informacijama – što je ekvivalentno manipulaciji cijenom dionica – slučaj za hanfu

biom75

…kome vjerovati?
ja prije mislim da je netko gadno podplatio novinara da tako nesto da napise¸!
onaj tko ima interes da kupi ovu dionicu ce sve napraviti da uljeva strah mali dionicarima-oni od straha prodaju a manipulator kupuje i nadokupuje!
ja jam duboko uvjeren da je ovo gadna manipulacija trzista putem medija.

dan poslje sutra

to je naša HR

New Report

Close