THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Već se vidi i moj nalog koji je na bidu još od prošlog četvrtka.

Jesu to ona 2 komada na 1010?
[/quote]

Te ja ne vidim u prvih deset naloga a moj pogled seže samo dotle.
Vidim da vi znate za njih pa su to onda možebitno vaši nalozi a meni podmećete
kukavičje jaje.
Interesantno je da cijela Vidrina ekipa ima identičan portfelj-HDEL, PODR i pokoja THNK. [lol]
Pa dajte onda njemu da vam vodi portfelje a vi se bavite nečim drugim, uštediti ćete vrijeme i novac. [thumbsup]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Interesantno je da cijela Vidrina ekipa ima identičan portfelj-HDEL, PODR i pokoja THNK. [lol]
Pa dajte onda njemu da vam vodi portfelje a vi se bavite nečim drugim, uštediti ćete vrijeme i novac. [thumbsup]

Interesantno, ali znam da pod alkoholnim parama se ljudima stosta pricinja pogotovo ako se dugo stoji za sankom pa se cirkulacija spusti iz glave u nize predjele. Naime, ne bi vjerovao, ali trenutno Vidra i ja nemamo ama bas niti jednu zajednicku dionicu. A obojica imamo dionica raznih. Dakle, badave Vam trud kolega – vidoviti Milan vec postoji koji valja bljuzge pa nam ne treba novi.

http://www.jutarnji.hr/posao-u-crnoj-gori-dobit-ce-5000-ljudi/552364/

Jučer u dnevniku NoveTV , radnici Hidroelektre na trasi i tunelima kod Vrgorca ,govore će se izgleda prebacivati na rad u Crnu Goru ….već su se počeli prijavljivati za taj posao …. a gdje ?? TEHNIKA , KONSTRUKTOR , VIADUKT ….itd….!!!!

Interesantno, ali znam da pod alkoholnim parama se ljudima stosta pricinja pogotovo ako se dugo stoji za sankom pa se cirkulacija spusti iz glave u nize predjele. Naime, ne bi vjerovao, ali trenutno Vidra i ja nemamo ama bas niti jednu zajednicku dionicu. A obojica imamo dionica raznih. Dakle, badave Vam trud kolega – vidoviti Milan vec postoji koji valja bljuzge pa nam ne treba novi.
[/quote]

Bravo kolega Alien. Čak ste i vi shvatili da je Vidrin stockpicking šaka ćoraka i da tu zarade nema. I ja kad vidim da Vidra/Španac/Karoja slučajno ima neku dionicu zaobilazim je u širokom luku, a ako ju slučajno već imam obavezno ju prodajem. Čiča naprosto nema sreće. Pa nisam mazohist da si svjesno nanosim gubitke… svašta…Još jednom bravo na odabiru taktike "sve suprotno od vidre". [thumbsup]

http://www.jutarnji.hr/zagreb-dobiva-novu-garazu-ispod-lisinskog/552455/

http://www.kucilooro.webs.com/

[/quote]

Kolega Finski laphounde ja pijem samo čaj od brusnice dok radim. Slobodno vrijeme je nešto drugo ali njega je sve manje. Inače ne poznajem vas i nije mi jasno zašto ste replicirali na moj post kad se isti nije vas ticao.

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

bit će ovdje jeftinog dokupa ,za nepovjerovati

Molim hitno raport kolege splita009.

Što kaže BRA analiza, to me prvo zanima ( i sve one koji su kupovali po 2 000 recimo )

Ima li nade?

Gdje je kupnja?
Od prvih 10 naloga na kupnji ima 6 naloga od po 1 komad.
Tak vam se to radi kad se želi prikriti da nema kupnje.
Zato ima prodaje, fala bogu.
Tam su nalozi dvoznamenkasti.

Kolega split009 da li ste bili, kako sam Vam dobronamjerno savjetovao u zgradi Tehnike kod mene u Zg i raspitalki se malo kakvo je stanje?
Jeste znali da nisu imali niti za okititi zgradu za Božić,crno je bilo po noći, ružno za vidjeti jedino kod njih ( a tako je i u tvrtki bojim se ).
Pitajte što je sa prodajom stanova i ima li novih ugovora, gradi li se išta.

Držim palčeve!

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

da slaba je kupnja na ponudi ali netko ipak kupuje

kupnja na tehnici nikad nije jaka jer se ovdje ako hočeš nešto ozbiljnije kupit lupi po prodaji
u ovoj dionici je najmanje drhtavaca i zato ju ja volim
evo,i danas se većina transakcija skida s prodaje
ja sam se već duže vrijeme koncentrirao na thnk,i lijepo zarađujem surfajući,bez nekih stresova,i iznenađenja,jer je jako zahvalna i jednostavna za praćenje uz pomoć TA

ovo sa cg je bila anomalija,ali dobrodošla [smiley]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/obrat-igh-i-konstruktor-bez-jamstava-dostavili-u-podgoricu-tek-obecanja-/475199.aspx

New Report

Close