već se izdušilo, zadnji je obro bostan, biče ovog jope u diskontu sve mi se ćini
već se izdušilo, zadnji je obro bostan, biče ovog jope u diskontu sve mi se ćini
Kolega vidim da pozorno pratite Tehniku, pa ako smijem pitati za vaše mišljenje, koliko po vašem mišljenju vrijedi THNK, i koja bi to cijena bila na kojoj mislite opet kupovati??
PS: pa gdje ste vi, nije vas bilo za šankom prošli petak [rolleyes]
Kolega vidim da pozorno pratite Tehniku, pa ako smijem pitati za vaše mišljenje, koliko po vašem mišljenju vrijedi THNK, i koja bi to cijena bila na kojoj mislite opet kupovati??
[/quote]
Mislim jope kupovat kad vi prestanete navlačiti i započnete sa novim ciklusom ljepljenja crnih vijesti.
Tada je pravo vrijeme za unići. [thumbsup]
PS
za šankom nisam bio jer nije bila moja smjena [wink]
Tako je. Evo prvog koji nije kupio.
Meni iskreno ovo liči opet na onu klasičnu. Sell on news. Efektni tih poslova vidjet će se u dalekoj budućnosti, ako ih uopće bude s obzirom na ponuđene cijene. IMHO
[/quote]
Mislim jope kupovat kad vi prestanete navlačiti i započnete sa novim ciklusom ljepljenja crnih vijesti.
Tada je pravo vrijeme za unići. [thumbsup]
PS
za šankom nisam bio jer nije bila moja smjena [wink]
[/quote]
Propao posao kolega ,dionica se vratila tamo gdje smo bili prije par dana.
Dajte još dobrih vijesti………..!
Evo jedna loša:
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/pzp-bar-boljare-je-neodrziv-projekt%2c-pokrecemo-inicijativu-za-anketni-odbor,68158.html
čini mi se da ovo opet ide na početak ,nevjerovatno
Pa naravno, tko se nije skrio, magarac je bio 🙂