THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakva informacija, ne kužim? THNK je narasla s 1200 kad je objavljen posao u CG, IGH je s 1500 otišao na 3000 kn….dobivanje posla već je debelo uračunato u ove cijene. ono što još nije uračunato je gubitak posla jer je Jure Radić rekao da će dobiti garancije pa za sada nema rasprodaje. ako im posao ostane, to je to…međutim ako izgube posao zbog kojega su ovako narasli….e, onda će biti gadno i žestok pad cijene obje dionice [cry]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

zato je i nestala kupnja na obje dionice [lol] svi kupuju da bi dionica pal na kunu

kakva informacija, ne kužim? THNK je narasla s 1200 kad je objavljen posao u CG, IGH je s 1500 otišao na 3000 kn….dobivanje posla već je debelo uračunato u ove cijene. ono što još nije uračunato je gubitak posla jer je Jure Radić rekao da će dobiti garancije pa za sada nema rasprodaje. ako im posao ostane, to je to…međutim ako izgube posao zbog kojega su ovako narasli….e, onda će biti gadno i žestok pad cijene obje dionice [cry]

Da bit će to žestok ali i opravdani pad dionica građevinara , dok bi ostale dionice morale rasti.

DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split

Samo bez nervoze, još nema nikakve panike pred vratima. Još uvijek je kupnja iznad 1600 kn [thumbsup]
Ups, nema više, netko je satro sve što je bilo na i iznad 1600 [cry]
Ali ne treba očajavati, još uvijek imamo optimističnih prijatelja na kupnji iznad 1400 kn! [thumbsup]
To mi je velika moralna satisfakcija da znam da postoje nalozi na kupnji iznad 1400 kn kojima mogu prepustiti moje sramotno podcijenjene dionice ovog bisera. Kolege hvala vam, pravi ste drugari [thumbsup]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

ti bi kupovao na 1400kn ,teško.Evo možeš po 1600 od ovih plašljivaca koje si zdrukao

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/sutra-istek-roka-radic-i-zderic-ganjaju-garancije-na-%27pet-frontova%27,67953.html

Ovo je gotova stvar

nema sansi da propadne…jos danas se moze kupiti po ovim cijenama.. a sutra.. tko zna?

po 1600kn se može kupiti još danas

još malo pa nestalo

po 1600kn se može kupiti još danas

kupiti? …ili PRODATI po 1600?????

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Dečki, imate Vi lovu za kupnju …..?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close