THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očigledan sukob mišljenja, vrijeme će pokazati tko je bio u pravu.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Nije nikakav sukob mišljenja nego ljudi prodaju pa kažu da nevalja a kad ju imaju dižu ju u nebesa .Jednostavno kad je prodaš reci bye bye i to je to

Nije nikakav sukob mišljenja nego ljudi prodaju pa kažu da nevalja a kad ju imaju dižu ju u nebesa .Jednostavno kad je prodaš reci bye bye i to je to

joj,joj,joj…da to bilo tko drugi kaže, ali TI??? pa ti si legenda u tome! što je najsmješnije ne znaš to prikriti pa se iz aviona vidi da li si u dionici ili si je u međuvremenu prodao pa drukaš na pad. sjećam se tvojih postova na IGH, najprije veličanje kad si kupio, pa kukanje i plakanje da će propasti (tada si prodao),a onda opet hvalospjevi (jer si opet kupio). e moj marinko….

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Marinko to nije nikad napravio ali neka vam bude ,kolega zar si i ti na kupnji

u zadnih sat vrijemena idemo gore!!!!!pogledaj sad!

dan poslje sutra

ja sam rekao da se danas čisti ovaj od 1800

u zadnih sat vrijemena idemo gore!!!!!pogledaj sad!

Tako treba, ajde još malo pogurajte da poberete i moj nalog [pray]

nudi li tko 1760?

dan poslje sutra

evo nudi

rekao sam ja da če te se vratitit, ako sad pređemo 1800 onda više nema ispod

sve je to mlitavo i nesigurno bip u sad je super ispao……i pogledaj crobex kao na sprovodu.
sada se ocekuju u 15.45 novi val podataka iz sad-a .

ja ulazim u thnk ako prođe 1820 kuna+ 3% ,to je bio prošli vrh….ispod toga necu.

dan poslje sutra

tko ja nervoza ,i ja bih bio nervozan kad prodaš nešto protiv sebe a znaš da vrijedi

New Report

Close