Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
koleg(a)ice anricon,a šta sam rekao sinoc kada pada thnk tada pada izmedu 30-100 kuna,a gdje je sada kupnja?na 1725 a jucer smo bili na 1800!
dan poslje sutra
po mojo procijeni ovo su zadnji dani da smo ispod 1800kn ,ako ne i zadnji dan
[shocked]molim?cekaj malo ti zelis reci da je danas zadnji dan ispod 1800?
[lol]super si odakle vuces zakljucke?
daj molim te pogledaj…thnk je danas krenula pocetnom cijenom od 1740 i netko je odmah prodao 11 komada…zar si to ti bio? [lol]
…sigurno prodajes po lagano,zar ne?
dan poslje sutra
kolega roso,
pitam se po kojoj češ cijeni ponovo uči u thnk-r-a,ako si prodavao u prosijeku po 1720kn.Aovo ne ide niže jer kad ovo krene znamo kako raste
vidim kolega roso da si na kupnji i nekolicina vas koji ste prodavali .
prodavao sam sve izmedu 1700-1800…ali sve.
POGLEDAJ HISTOGRAM MACD!!!!ZELENI STUPOVI SU NA MINIMUMU PITANJE JE DANA KADA KRENE U CRVENO.
radim za njemacku firmu i pratim dax od 0900-1700 sati.a dax je u down trendu.i prognosiraju mu 5350.
po mojoj procijeni crobex bi trebao izgubiti nekih 8-10%….a sada gledaj:
ako se to dogodi ide thnk prema 1600-1500..
dan poslje sutra
pusti ti dax ,zašto ga crobex nije pratio kad je išao gore.Sad su druge okolnosti na zse a i od ove dionice se mnogo očekuje (znamo zbog čega)
pogledaj samo koei ,tako će pasti svi ovi nalozi i onaj na 1800.Prošla su vremena drhtavaca i burekdžija ,dolazi prokleti kapital na burzu
pogledaj samo koei ,tako će pasti svi ovi nalozi i onaj na 1800.Prošla su vremena drhtavaca i burekdžija ,dolazi prokleti kapital na burzu
koliko je danas promet?ti i tvoj prokleti kapital…nekada se poslovalo preko 100 miliuna.
dan poslje sutra
dok ima drhtavaca koji daju ispod 1800kn onda se još isplati čekati .Sve je ovo ipitivanje dokle su drhtavci spremni prodati dionicu