…oprez ova dionica kada pada ne pada po 5 kuna nego po 30-100 kuna po danu!!!zato sam izazao..kada krene stampedo moe se dogoditi da ostane netko bez gaca [lol]
@ ARNICOM
za drhtavce je ovo i prevelika zarada
oni više puta ulaze i izlaze,imaju svoje priče,žive u svom svijetu…
mene to ne dira,ja pratim trend,a on se zasad još NIJE promijenio
..a sta govori za ovu dionicu trenutno???dobro je bilo kupit je izmedu 1450-1500 i prodat je 1750-1800
…i sada treba cekati ponovo 1500 ako ne i jeftinije….
da mi reci jedan dobar razlog osim posla u crnoj gori gdje tehnika ima sporednu ulogu a taj posao je pod velikim ?
da se malo okreni!dax i ameri u crvenom preko 1%,hajde pogodi šta ce sutra biti crobexom,daj ezse danas radila do 17 sati thnk bi bila na 1700 ?pa ekipa ce osigurat svoju dobit i prodat dionice svoje….ne misli o tome!
Po ovim postovima su mnogi izašli iz THNK-R-A u zadnja dva dana .
Kukavice, šta drugo reći [undecid]
@ ARNICOM
za drhtavce je ovo i prevelika zarada
oni više puta ulaze i izlaze,imaju svoje priče,žive u svom svijetu…
mene to ne dira,ja pratim trend,a on se zasad još NIJE promijenio
pogleaj macd….i aron up…fali samo još dlaka! [bye]
a sam kupovao ovu dionicu izmedu 1400-1500 samo radi 2 razlog:
A)trend je krenuo prema gore
B)nekada je ova dionica vrijedila preko 10000 kuna pa sam mislio postat cu miljunas ako kupim 100 komada po 1500 pa ih prodam kasnije po 10000….dobroje krenulo od 1500 na 1800 za par dana…da nije obama otvorio usta mozda bi bila ona danas na 2000 [cool]ali na kraju sam svatio da ce biti 1750 premija po dionici [lol] i tako mi ostane paar tisuca kuna…a san o milonima mozda nakon 2015
Roso nije u redu,a ni kulturno naslađivati se kolegama.Moglo bi tebe zadesiti zlo na nekoj drugoj
dionici.
Roso nije u redu,a ni kulturno naslađivati se kolegama.Moglo bi tebe zadesiti zlo na nekoj drugoj
dionici.
kume a nije ovo karitas!ovo je biti ili ne biti….radi se o parama svi mi zelimo da naše dionice netko kupi po vecoj cijeni,ali zapamti ima likova koji drukaju prema gore….a gdje su sada nickovi koji su se raspisali o rajicu i cg???oni su vec od davno prodli dionice nama…da nama i meni!druge strane ima na ovim forumu navlakuša…likova koji ti žele zlo….da ga popušis do kraja…..!
ja sam objektivan,kazem što mislim….m