THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo po asku, malo po bidu. Ajde više odlučite se…..

…..izjednačenost kupaca i prodavaoca = mogući kraj ove korekcije

Krepat ma ne molat

[/quote]

Ovakvo trgovanje nije baš uobičajeno za Tehniku, čim neko lupi po bidu javlja se nova kupnja, sve u svemu moguća konsolidacija pred ozbiljan rast ako bude pozitvinih vjesti iz CG

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Netko dobro skuplja

[/quote]

Ovakvo trgovanje nije baš uobičajeno za Tehniku, čim neko lupi po bidu javlja se nova kupnja, sve u svemu moguća konsolidacija pred ozbiljan rast ako bude pozitvinih vjesti iz CG
[/quote]
Slažem se….u godinu dana prvi se put ponaša u uzlaznom trendu na ovakav način…..vidjet ćemo što to znači [huh]

Krepat ma ne molat

interesantno da nitko ne prodaje ispod 1700kn ,stojim na kupnji cijeli dan

najveci otpor se ocekuje na 2000 kuna,pa nakon toga ide zadnji top od 2700.ako to prodemo ja je vidim izmedu 3000-3500 kuna,nakon toga bi moglo doci do korekcije…ali to je samo moje viđenje.
upuceni ljudi iz technike svoju dionicu procijenuju na objektivno 5000 kuna:
….ova dionica je zadnjih dana odraila iz dana do dana u prosjeku 4%/po danu cak kada je crobex bio u minusu!to je pokazatelj da se nešto šuška.
a za onog anonimusa koji je kupio 5000 komada do sada,njegov kapital mogao bi za 2 mjeseca dublo vrijediti!!!

Ovo je kolega pisao 16.01 a sad kad je rasprodao za njega thnk-r-a dolazi pod upitnik
[/quote]

najveci otpor se ocekuje na 2000 kuna,pa nakon toga ide zadnji top od 2700.ako to prodemo ja je vidim izmedu 3000-3500 kuna,nakon toga bi moglo doci do korekcije…ali to je samo moje viđenje.
upuceni ljudi iz technike svoju dionicu procijenuju na objektivno 5000 kuna:
….ova dionica je zadnjih dana odraila iz dana do dana u prosjeku 4%/po danu cak kada je crobex bio u minusu!to je pokazatelj da se nešto šuška.
a za onog anonimusa koji je kupio 5000 komada do sada,njegov kapital mogao bi za 2 mjeseca dublo vrijediti!!!

Ovo je kolega pisao 16.01 a sad kad je rasprodao za njega thnk-r-a dolazi pod upitnik
[/quote]
moja rasprodaja nije niti krenula kako spada!!!

dan poslje sutra

moja rasprodaja nije niti krenula kako spada!!!

”Uzeo si krivih lijekova?”

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/kosor-o-jamstvima-za-bar-boljare-koncentrirani-smo-na-hrvatsku,66923.html

Čisti se ask….

mali podsjetnik da se vidi koliki je veliki ulog i važnost posla

U sastavu konzorcija su Konstruktor-inženjering, Tehnika i IGH. Radi se o jednom od najprofitabilnijih poslova koji je Hrvatska ostvarila od svog osamostaljenja. Predvođeni splitskim Konstruktorom hrvatski građevinari izgradit će 188 kilometara dugačku dionicu autoceste u Crnoj Gori koja će spojiti njihov sjever i jug, to jest Bar i Boljare. Na trasi je planirana gradnja 42 tunela i 92 mosta i vijadukta.
Crnogorska autocesta omogućit će siguran posao za oko 6000 hrvatskih radnika. Autocesta bi trebala biti gotova za deset godina.

Meni nije jasno da Vlada ne želi pomoći oko posla stoljeća a poslije trkelja o nužnosti izvoza i sličnim sranjima, a ovo prepušta stihiji……..

mislim, koji je njima k…..?

mali podsjetnik da se vidi koliki je veliki ulog i važnost posla
U sastavu konzorcija su Konstruktor-inženjering, Tehnika i IGH. Radi se o jednom od najprofitabilnijih poslova koji je Hrvatska ostvarila od svog osamostaljenja. Predvođeni splitskim Konstruktorom hrvatski građevinari izgradit će 188 kilometara dugačku dionicu autoceste u Crnoj Gori koja će spojiti njihov sjever i jug, to jest Bar i Boljare. Na trasi je planirana gradnja 42 tunela i 92 mosta i vijadukta.
Crnogorska autocesta omogućit će siguran posao za oko 6000 hrvatskih radnika. Autocesta bi trebala biti gotova za deset godina.

To smo dugo čekali. Sad možemo samo sa cijenom prema gore.

A gdje su sad oni nevjernici ????

Nemojte mi samo slati zahtjeve za prijateljstvom

New Report

Close