THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

navlači se prodaja ali teško uspijeva ići niže od 1780

najveci otpor se ocekuje na 2000 kuna,pa nakon toga ide zadnji top od 2700.ako to prodemo ja je vidim izmedu 3000-3500 kuna,nakon toga bi moglo doci do korekcije…ali to je samo moje viđenje.

Meni se isto tako cini. Dobar dio gradjevinara mi po TA bas i ne pokazuje neku tendenciju velikog rasta ali THNK je tu po mom misljenju jedna od iznimaka i ima potencijala doci na cifre o kojima govoris.

efodix, 20.01.2010. u 14:51
upuceni ljudi iz technike svoju dionicu procijenuju na objektivno 5000 kuna:

Da ali…kad? Eventualno nakon korekcije poslje rasta od 3500. Slican scenarij zapravo vrijedi za sve dionice, da bu kroz kojih godinu-dvije vrijedile dosta vise nego danas, cak i u slucaju W recesije. Mislim, ne kazem da nisi u pravu ali to je na malo dulji rok.

efodix, 20.01.2010. u 14:51
….ova dionica je zadnjih dana odraila iz dana do dana u prosjeku 4%/po danu cak kada je crobex bio u minusu!to je pokazatelj da se nešto šuška.
a za onog anonimusa koji je kupio 5000 komada do sada,njegov kapital mogao bi za 2 mjeseca dublo vrijediti!!!

Da, ona se vec zadnjih par mjeseci ponasa drugacije (citaj bolje) od ostalih gradjevinara i pokazuje bolji trend. Firma kao takva ne stoji bas sjajno u ovom trenutku (makar, koji gradjevinar u ovom trenutku dobro stoji?) ali cini mi se da bi tu jos mogle postojati neke zakulisne igre o kojima se u javnosti ne zna puno i da insajderi koriste to znanje za dokup. Tako mi se cini iz tehnicke, a kako vele, fundamentals always come out in the charts first!

http://seebiz.eu/cg/kompanije/infrastruktura/mmf-u-se-ne-svida-gradnja-autoputa-u-vrijeme-krize%3f,66421.html

čestitam kupcu po 1721kn [thumbsup]

Kupnje ko u priči [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Pa istresi se onda [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Pa istresi se onda [rolleyes]
[/quote]

Budem, na 2.500,00 kn

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

očekivao sam danas dokup po 1700kn ,ali prodavatelji čvrsto drže dionicu.

očekivao sam danas dokup po 1700kn ,ali prodavatelji čvrsto drže dionicu.

Ne brini kupit ćeš ispod 1.500 uskoro.

sumnjam za 1500 , ja sam spreman za 1700

Ako može obrazloženje…hvala!

Hrvatski državni fond bi jamčio za autocestu

22.1.2010 12:25:00 | Izvor/autor PressCut

Hrvatski izvozni posao godine, izgradnja autoceste kroz Crnu Goru, više nije u pitanju. Preko jamstvenog fonda koji je osnovala hrvatska Vlada osigurat će se dodatnih 124 milijuna eura, koliko je po ocjeni crnogorskih nadležnih tijela nedostajalo za zaključenje financijskih ugovora.

Sve je vjerojatnije da će se premostiti problem manjka 124 milijuna eura jamstva za taj posao što su ga dobile tri hrvatske građevinske tvrtke – Konstruktor, Institut građevinarstva Hrvatske i Tehnika.
(Vijesti)

New Report

Close