THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šuker pomaže Radiću i Žderiću: ‘Razgovaramo s bankama kako bi riješili problem’"Svjesni smo činjenice o važnosti tog projekta. Trenutno razgovaramo s poslovnim bankama oko premošćivanja tog problema", rekao je ministar Šuker.

Ministar financija Ivan ŠukerPrilikom potpisivanja zajma od 200 milijuna eura sa Svjetskom bankom u ministarstvu financija, ministar Šuker se osvrnuo i na pisanja medija o pomoći države konzorciju IGH-a, Konstruktora i Tehnike za posao gradnje crnogorske autoceste.

Šuker je naglasio kako je davanje jamstava države regulirano zakonski i kako ne bi bilo dobro kada bi država davala jamstva privatnom sektoru.

"Međutim, svjesni smo činjenice o važnosti tog projekta. Trenutno razgovaramo s poslovnim bankama oko premošćivanja tog problema", rekao je Šuker te je istaknuo kako će država učiniti sve što može kako bi taj projekt vrijedan preko tri milijarde eura ostao u hrvatskim rukama.

Podsjetimo, nakon što je hrvatski konzorcij dobio posao u Crnoj Gori, U vladi su s ponosom isticali kako je ovako vrijedan i težak projekt završio u hrvatskim rukama.

Međutim, u posljednje vrijeme cijeli projekt došao je pod znak pitanja budući da hrvatski konzorcij još nije došao do kredita od oko 800 milijuna eura potrebnih za konačni potpis ugovora u Crnoj Gori.

http://www.kucilooro.webs.com/

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ivan-suker-dobro-pogurao-igh-i-tehniku,66017.html

Već dugo nisam vidio ovako agresivno ponašanje dionice, sve me ovo podsijeća na HDEL u proljeće.
Samo šteta da nisam uzeo više ispod 1600 kn, za mene je sad kasno.

kako misliš kasno

Ne kontam ekipu koja sad prodaje, pa u igri je posao od 15 milijardi kuna, pa čak da konzorcij i ne dobije posao (što je malo vjerojatno), rok za dostavu garancije je 01.03. ako se ne varam, dionica će do tog datuma neminovno rasti na osnovu očekivanja dobivanja posla. Čak i špekulatni nemaju razloga za prodaju. Ako se garancija osigura ovo će biti zlatna koka.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Već dugo nisam vidio ovako agresivno ponašanje dionice, sve me ovo podsijeća na HDEL u proljeće.

Kakvi kasno čovjeće,pa s ovim Tehnika vrijedi najmanje 3500….+ Rajić [thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/radic-vlada-ce-pomoci-konstruktoru,66032.html#MeldeFinger

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Kakvi kasno čovjeće,pa s ovim Tehnika vrijedi najmanje 3500….+ Rajić [thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/radic-vlada-ce-pomoci-konstruktoru,66032.html#MeldeFinger

[/quote]
Lova je u drugim građevinarima, a i nevolim kupovati nakon što dionica u par dana odradi 20%.
THNK je netko preko ljeta skupljao, koliko sam pratio uzeo je nekih 5000 kom u dva-tri mjeseca.
Moguće da taj igrač ovo diže, ako je ovako dugo skupljao onda sigurno ima dobar plan.

Dobar dan svima,

Evo njemu je kasno, a meni je prosjek 1926 kuna !
I dalje mislim da ću se najnormalnije izvući i zaraditi. Nek bude i skromno, nebitno. Doći će dan

beti

najveci otpor se ocekuje na 2000 kuna,pa nakon toga ide zadnji top od 2700.ako to prodemo ja je vidim izmedu 3000-3500 kuna,nakon toga bi moglo doci do korekcije…ali to je samo moje viđenje.
upuceni ljudi iz technike svoju dionicu procijenuju na objektivno 5000 kuna:
….ova dionica je zadnjih dana odraila iz dana do dana u prosjeku 4%/po danu cak kada je crobex bio u minusu!to je pokazatelj da se nešto šuška.
a za onog anonimusa koji je kupio 5000 komada do sada,njegov kapital mogao bi za 2 mjeseca dublo vrijediti!!!

dan poslje sutra

Po meni do 2800 kn strong hold (tu je jak otpor), a onda radite što hoćete. Ja THNK pratim kroz koorelaciju s jednom drugom dionicom, kad mi se poklope koeficijenti prodajem i ulazim u tu drugu. Za sada je ta dionica 50% skuplja od THNK.

Interesantno kako uvjek netko dobije informacije prije nego ostali.Nije valjda da bid raste zbog toga jer je vani oblačno i tmurno.Ali nema insajd trgovine…ma kakvi,bože sačuvaj [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Interesantno kako uvjek netko dobije informacije prije nego ostali.Nije valjda da bid raste zbog toga jer je vani oblačno i tmurno.Ali nema insajd trgovine…ma kakvi,bože sačuvaj [tongue]

Ljudi jednostavno kupuju dok još mogu po ovim cjenama, protrgovano 47 komada, kakav insajd, pa svi znaju da su očekivanja velika.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

New Report

Close