Dečki svima puno hvala na analizama, savjetima i mišljenju, evo malo sam živnula, ha, ha. Nadajmo se svi skupa najboljem
Dečki svima puno hvala na analizama, savjetima i mišljenju, evo malo sam živnula, ha, ha. Nadajmo se svi skupa najboljem
zato smo ovdje
Ma svaka čast gospon Marijan……
nekak se osjećam zaštićeno i prihvaćeno, a po istini prala me već polako depresija jer nisam prodala kad ste valjda svi………… dionice imam od 9. mjeseca, a sa njima nisam radila ništa.
nekak se osjećam zaštićeno i prihvaćeno, a po istini prala me već polako depresija jer nisam prodala kad ste valjda svi………… dionice imam od 9. mjeseca, a sa njima nisam radila ništa.
Niti nemoj ništa raditi bar još toliko….barem ne s ovom dionicom.Kad se ovi poslovi potvrde (autoput,tvornica L. Rajiću)….a on hvala bogu smrdi od para,onda ovo više nema zašto padati ali zato ima zašto rasti i rasti….i rasti….uh …već se vidim kako šečem gradom u crnom fraku s crnim cilindrom na glavi i kubankom u njuški [rolleyes] [rolleyes]
Niti nemoj ništa raditi bar još toliko….barem ne s ovom dionicom.Kad se ovi poslovi potvrde (autoput,tvornica L. Rajiću)….a on hvala bogu smrdi od para,onda ovo više nema zašto padati ali zato ima zašto rasti i rasti….i rasti….uh …već se vidim kako šečem gradom u crnom fraku s crnim cilindrom na glavi i kubankom u njuški [rolleyes] [rolleyes]
[/quote]
Ha, ha, ha, ha, ha …………..
I bez obzira na trend? Pa tu se mnogi prijete s dionicom na 900 kuna, nakon ovog rasta. Kad sam se već opekla ne bi htjela opet. Sigurno sam u krivu.
moj prosjek je 1926 kuna. nisam imala koga pitati šta raditi………eto zato mi je bilo žal
[/quote]
Slično gledamo na stvari [thumbsup]
Potencijal ove dionice je strašan, ako konzorcij uspije osigurat garancije bit će ovdje ko na HG Spotu prije par tjedana [smiley]
Pozlatile ti se misli … [wink]
Nemam neku značajnu količinu, (počeo skupljati u portfelj tek od 18.12.) al lijepo je glediti u prinos [thumbsup]
Baš mi se sviđa kad vidim nepoznate nickove na svojoj temi, to je siguran znak pozitivnog raspleta……. [thumbsup]
Nego netko je napisao da je Tehnika dobila posao na gradnji Rajićeve tvornice! Zna li se vrijednost radova??
Da, kupnje ko u priči, ask se povlači [thumbsup]
Da, kupnje ko u priči, ask se povlači [thumbsup]
Bojim se da ste ovaj put u pravu kolega Stardust, tko jamio……………a ostali mogu samo gledati [bye]