Zašto ne i juriš sada jer cijena nije uopće loša i sa crnim prognozama
(zarada po dionici 2008 je cca 160kn)?
naravno treba ostaviti nešto i za slućaj od 1200 [huh]
Nije greda jel li ulaz na 1400 ili 1500 kad je ocekivam na 2400 kn,pa tih 2 ili 3 % je nebitno.
Greda je kolega ako ocekivam rast tek negdje oko 02 mjeseca zasto da mi novac lezi u njoj 30-50 dana i ako padne nemam vise za dokup i svaki dan strepisa dali ce prema dole.
Ako odlucis da ce burza rast treba da uletis i to je to,pa makar cijena bila 1800 kn.
ja sam odlucijo tek negdje oko 05 – 10.02.2010
[/quote]
Tko će znat hoće li gore ili dolje ako i zapne lova tu nije greda.
m a kupi je po 1501 [lol] to ti je preskupo? [lol]
[/quote]
Ajde reci mi kako da kupim,ajde onda prodaj mi
[/quote]
dragi prijatelju,gledaj..tebi ova dionica ima potenciala za rast,zar ne?zato je i zelis!ali ima i drugih koji zele ovu dionicu kao ti….a vlasnici tehnike znaju da imaju dobru dionicu pa je ne zele dati i cekaju rast…..
iskrenio…..ova je dionica nekada bila na cca 10.000 kuna/komad… a sada je 1500.
ako sada kupis 10 komada za 15.000 kuna mozda ti to vrijedi za 2 godine 150.000 kuna.
ako sada kupis za 100.000 kuna mozda si za 1 ili 2 godine miljunas [wink]
svi cekaju da svoj kapital unovce na min 5 puta vecoj cijeni nego sto su je kupili!!!
a dividenad je 80-100 kuna.
sada razmisli o mojim rijecima!
najgore je to što svi to želimo , ali tko će nam to prodati po toj cijeni
Bit ce uvjek prodavatelja samo treba pripremiti kes [thumbsup]
kad gledam ovu jadnu nasu burzu nevidim nista dobro u njoj ovaj mjesec
Nije greda jel li ulaz na 1400 ili 1500 kad je ocekivam na 2400 kn,pa tih 2 ili 3 % je nebitno.
Greda je kolega ako ocekivam rast tek negdje oko 02 mjeseca zasto da mi novac lezi u njoj 30-50 dana i ako padne nemam vise za dokup i svaki dan strepisa dali ce prema dole.
Ako odlucis da ce burza rast treba da uletis i to je to,pa makar cijena bila 1800 kn.
ja sam odlucijo tek negdje oko 05 – 10.02.2010
[/quote]
Tko će znat hoće li gore ili dolje ako i zapne lova tu nije greda.
[/quote]
Razlika je kolega između tebe i mene (mozda)
Skoro nikad neradim dokup jer nemam novaca.
Ja kad odlucim uletiti uletim taj dan sa cijelim novcem ili najkasnije jos jedan dan zavisi sve od prometa na toj dionici.
Jer kad ulijecem sa cijelim novcem (predviđenim za tu dionicu) prinos mi je veci nego da se vadim sa nekim dokupom i zato cekam pravi ulaz po nekoj svojoj procijeni.
Nije uopće teško, samo svaki dan se postavljaj na kupnju i to jako laganini….
Svejedno po ovim cijenama smatram da su Viadukt i Tehnika najpodcjenjeniji…
Ovdje češ teško uletiti sa svim novcem a da ne podigneš dionicu za nekih 8%.
uletit cu prijatelju uletit kad padne ispod 1300 kn,pa sve dokup do 1200 kn.
Mozda bude trajat 2/3 dana al se nadam da cu kupit zeljenu kolicinu
Da bi dionica dobila na vrijednosti…….treba joj pomoći na nekoliko zakonitih načina:
– predstaviti stanje u Tehnici , sa lošim , ali i dobrim vijestima…..
– informirati dioničare o planovima, zastupljenosti na tržištu nekretnina u odnosu na konkurenciju, te dinamikom realizacije polanova većih investicija u zemlji i inozemstvu, ako postoje,
– učvrstiti uvjerenja o stabilnosti tvrtke javnim istupima i činjenično točnim stanjem, ako postoji…
– pozvati dioničare na ulaganja, stimulativnom dividendom i kontrolom solidnog prosječnog
godišnjeg prinosa, kojeg treba osigurati boljom politikom, marketingom i kontrolom na tržištu
kapitala….
itd.itd.
uletit cu prijatelju uletit kad padne ispod 1300 kn,pa sve dokup do 1200 kn.
Mozda bude trajat 2/3 dana al se nadam da cu kupit zeljenu kolicinu
[/quote]
ja se ne slazem tobom…
1.trenutno je sada na 1505 trebat ce proci vrijemena da padne na 1300.
2.izgledi su veci prema up nego down
3.a pitanje je sta ce biti nakon sto istekne rok za konstruktora?mozda padne a mozda poraste dionice
4.ja sam isto na dokupu i tresko je dokupit ovaku dionicu….uvijek imas igraca koji nudi paar lipa vise
kolege, zašto je član nadzornog otpustio 1000 komada?
ima li tko kakav podatak?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/FDHYM0ZdtL1vKzEOLK9ifg==.pdf
hvala, Muamer