Ispod 1400 teško da će ići, sad se polagano akumulira, a kad krene rast THNK će odletiti gore kao metak. Već viđeno puno puta do sada. Ovo ispod 1500 je sitniš, pa kupiti nije lako od ovih silnih liparoša koji te stlano preskaču [lol]
Mislim da ste me krivo svatili.
Nikad nedrukam bez veze vec iznosim svoje misljenje kako bi trziste kapitala trebalo da reagira.
Kad se vrate investitiri sa skijanja ili sa cega vec normalno je da sruse dionice jos 10-15% prije ulaza i zato smatram da bi THNK trebala da bude negdje oko 1200 kn ,a IGH negdje oko 2300 kn prije njihovog ulaza tj.rasta burze.
Ja ulazim sa preostalim kesom negdje oko 15.1 ili 15.02 zavisi sve od likvidnosti burze.
Mislim da ce potegnuti crobi tek kad Ina uplati preostali dio duga i kad dođe vijest od Crne Gore da se nastavlja posao stoljeca.
To ce biti okidac [thumbsup]
Zasto sam napisao 15.01?
Jer vlada osiniva fond spasa,pa je moguce i to da bude okidac,a ako ne onda treba cekat one dvije vijesti,a to je negdje koliko sam sracunao krajem 2 mjeseca,znaci oko 25.02.
Eto to je moje misljenje i nisam jedan od onih koji se vesele tuđim mukama ili nesrecema kako god nazvali
lp i SRETNA NOVA
Ispod 1400 teško da će ići, sad se polagano akumulira, a kad krene rast THNK će odletiti gore kao metak. Već viđeno puno puta do sada. Ovo ispod 1500 je sitniš, pa kupiti nije lako od ovih silnih liparoša koji te stlano preskaču [lol]
Slazem se kolega oko 1400 kn sve je bagatela i zato smatram da je dokup ili ulaz na cijenu od 1400 ,ok.
Tesko je pogoditi dno dionice i ja cu poceti ulaziti ispod 1400 kn
sjela i treća, predposljednja rata dividende za 2008., e što je pošten menadžment i dobra dionica [thumbsup]…i onda netko kaže da nema poštenih ljudi [smiley]
e febo imali buducnost za tehniku?
tvrtku ili dionicu?