evo ja kupio po 1650 [wink]
[/quote]
cijelo vrijeme postati nebuloze o propasti firme a kupovati ovu vrijednu dionicu je vrhunac gadosti
-pa ja isto cijelo vrijeme stojim na bidu ali ovakvo nešto raditi, pa to je užasno
-i to od kolege koji se hvali svojom korektnošću???
-pa nije valjda da vas je novac toliko zaslijepio???
kolega deluks možete li se očitovati??
usput nam recite koliki je bio crobex 09.06.2009., valjda ste toliko informatički educirani da znate naći taj podatak???
[rolleyes]
molio bih sve koji blate Tehniku da se prime nekog drugog, to je ozbiljna firma sa dugogodišnjom tradicijom, sa nizom izgrađenih kapitalnih objekata kod nas i u svijetu. Ako im se nešto ne dopada neka jednostavno prodaju ako što imaju a nas ostale neka puste na miru.
Slažem se da su građevinari u velikim problemima, ali ne treba stvari generalizirat, Tehnika je firma koja se je na vrijeme okrenula stranom tržištu i koja zasigurno ima dobru budućnost.
Kolega vidra
To što thnk po mene ne vrijeddi ni 800 kn ne znaci da je ja necu kupovat i prodavat skuplje na odbijancima prilikom njenog pada…
Pa valjda ste naucili do sada da ništa ne pada pravocrtno niti raste pravocrtno…
Tehnika pada uz odbijance , a ja se tu jako dobro snalazim…
kupit thnk na long, pa prije bih uzeo novac i bacio ga kroz prozor,da se riješim muke odjednom, jer thnk pada lagano…
Lagana eutanazija
Fundamentalno mi nevalja nikako…
Ali tehnički..ja je nebi kupio prije 1200 kn…
[smiley]
Što vama kolega ovdje nije jasno?
Žderić osigurao 1,4 mlrd. eura jamstava
http://www.poslovni.hr/134291.aspx
A mislili su neki da neće.
Jeli ovi na bidu stvarno misle kupovat na -4% ili je to samo šala ?
Nema više džabalesku , akcija je trajala do isteka zaliha [thumbsup]
uvaženi kolega, vjerojatno vam je promaklo da je građevinarstvo kod nas u banani, da se ništa ne gradi, da ljudi dobijaju otkaze na sve strane, da tehnici drastično padaju prihodi i dobit, da se stanovi gotovo ne prodaju, da je free float dionice jako velik, a da veći ulagači rasprodaju ovu dionicu. vjerojatno se niste zapitali ni kako će izgledati iduće FI ove firme uslijed sveg ovog? pa ni ono FI nakon toga?
nije ova cijena džabaleska, ovo je odlična prilika da se po visokoj cijeni proda ova dionica [thumbsup]
uvaženi kolega, vjerojatno vam je promaklo da je građevinarstvo kod nas u banani, da se ništa ne gradi, da ljudi dobijaju otkaze na sve strane, da tehnici drastično padaju prihodi i dobit, da se stanovi gotovo ne prodaju, da je free float dionice jako velik, a da veći ulagači rasprodaju ovu dionicu. vjerojatno se niste zapitali ni kako će izgledati iduće FI ove firme uslijed sveg ovog? pa ni ono FI nakon toga?
nije ova cijena džabaleska, ovo je odlična prilika da se po visokoj cijeni proda ova dionica [thumbsup]
[/quote]
Ma bolje da mi promakne da je građevinarstvo u banani , nego da mi promakne da Tehnika ima osiguran posao narednih 7 godina. [bye]
Samo mi nemojte sada lamentirati o neisplativosti poslova građevinara (građevinari su franjevci i tome slično) , to je stara navada udruženih zadrživača cijene.
Ukoliko je ovo odlična cijena za izlaz , želim vam uspješan i brz izlazak , nadam se već danas.
GALERIJA: Navalite, MSU napokon otvoren!
Izdano: 11:33 11. prosinca 2009
Ivana Pavelić
Točno deset godina od kada je objavljen natječaj za Muzej suvremene umjetnosti, taj najveći kulturni projekt od hrvatske nezavisnosti spreman je otvoriti vrata i pokazati građanima što sve nude hrvatski suvremeni umjetnici, a svi skandali muzeja „teškog“ 400 milijuna kuna trebali bi ostati iza nas.
pokaži ostale vijesti: Politika
* članak
* galerija
Foto: Cropix
Od otvaranja Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu 1888. nije izgrađen niti jedan muzej i sada, nakon više odgoda, novi MSU od danas je upisan na kartu svjetskih muzeja suvremene umjetnosti.
Nakon jučeršnjeg otvorenja za umjetnike, novinare, predsjednike i gradske dužnosnike, večeras se očekuje svečano otvorenje, a od subote i građani mogu pogledati što nudi stalni postav muzeja ili prisustvavati jutarnjem performanceu.
Gradnja muzeja započela je 2003. godine, a rok dovršetka trebao je biti 2006. Prema ugovoru koji je Grad sklopio s Tehnikom izgradnja je trebala stajati oko 210 milijuna kuna, iznos koji se sada čini smješno malim.
Priča o Muzeju suvremene umjetnosti zapravo je počela prije 55 godina kada je osnovana galerija koje se trebala baviti suvremenom hrvatskom umjetnošću, no sve do sada nije postojalo jedinstveno mjesto gdje bi se pokazalo sve ono što se godinama vrijedno skupljalo.
Unatoč tome što se MSU ne može podičiti poznatim svjetskim zvijezdama u svom fundusu, dijelom iz zbog činjenice da zadnjih 10 godina novac odlazi najvećim dijelom na građevinske radove, momentalno možete razgledati rad Miroslawa Balkea, koji u isto vrijeme izlaže i u londonskom Tateu te već razvikani tobogan Carstena Hollera.
U sjeni svečanog otvorenja sada su ostale priče o neispravnim cijevima, liftovima koji ne rade, pa i izjava gradonačelnika Milana Bandića da bi ravnateljici MSU-a bilo bolje da više radi, a ne da daje intervjue po novinama, nakon što se požalila na propuste kod gradnje.
„Kulturne ratove“ među umjetnicima, radnicima i ravnateljima sada više nitko ne spominje, sve je to bio dio „porođajne“ nervoze najznačajnijeg kulturnog ulaganja u ovom desetljeću.
Ono što je bitno je da će svi oni koje to zanima, neki iz čiste znatiželje, neki iz ljubavi prema umjetnosti, moći upoznati radove velikana domaće suvremene umjetnosti, no i susresti se s mnogim radovima umjetnika nove generacije.
JER MI DELAMO!!!! MI VODIMO!!!!!!!!! MI SMO U PREIMUĆSTVU!!!!!!!!!!
Smrt fašizmu drugovi