Izgleda da je neko u THNK gadno zeznuo sa obračunom dividende. Ja sam (danas!) dobio obračun koji je po meni totalno krivi.
Naime tamo stoji da je to konačni obračun sa 25.08. (!?), a čak ni to nije točno (?!) jer moje transakcije od 07. do 14.08. nisu unutra (!?)
Da li je neko već reklamirao ovo. Obračun je napravljen u Tehnici, a ne u SDA.
Kakvi tamo amateri rade, ovo je prestrašno. U tom njihovom ‘konačnom’ obračunu čak ne stoji ni broj dionica nego moraš bruto iznos dijeliti sa 80 da shvatiš što su oni to uzeli u obračun. Ovo kao da je malo dijete radilo.
Glavno da su porez skinuli.
Traže poštom da im pošaljem broj tekućeg!!! Valjda se može e-mailom ili telefonom. Da li je tko slao?
Izgleda da je neko u THNK gadno zeznuo sa obračunom dividende. Ja sam (danas!) dobio obračun koji je po meni totalno krivi.
Naime tamo stoji da je to konačni obračun sa 25.08. (!?), a čak ni to nije točno (?!) jer moje transakcije od 07. do 14.08. nisu unutra (!?)
Da li je neko već reklamirao ovo. Obračun je napravljen u Tehnici, a ne u SDA.
Kakvi tamo amateri rade, ovo je prestrašno. U tom njihovom ‘konačnom’ obračunu čak ne stoji ni broj dionica nego moraš bruto iznos dijeliti sa 80 da shvatiš što su oni to uzeli u obračun. Ovo kao da je malo dijete radilo.
Glavno da su porez skinuli.
Knjiga dioničara zatvorena je mjesec dana prije skupštine, što je jasno pisalo u pozivu na skupštinu.
…
Knjiga dioničara zatvorena je mjesec dana prije skupštine, što je jasno pisalo u pozivu na skupštinu.
Provjerio sam.Istina je. Knjiga je zatvorena 25.07. i to je lijepo pisalo u pozivu.
Zahvaljujem kolegi što me uputio. Ovo je za mene očita korist of foruma.
…
Provjerio sam.Istina je. Knjiga je zatvorena 25.07. i to je lijepo pisalo u pozivu.
Zahvaljujem kolegi što me uputio. Ovo je za mene očita korist of foruma.
[/quote]
a ima i na stranicama skdd-a, gdje isto jasno piše
treba pratit takve stvari da se spriječe kojekava navlačenja od raznih likova na ovom forumu
tko ne zna, na stranicama skdd-a ide na pregled korporativnih akcija, upiše oznaku VP i na dnu klikne na glavnu skupštinu i dobije podatke o datumu utvrđivanja popisa, datumu prava na dividendu itd…
Hvala na dividendi u ovim teškim vremenima ! Pozdrav.
Ako se ne varam, odbili smo se danas od donjeg Bollingera.
Hvala na dividendi u ovim teškim vremenima ! Pozdrav.
i ja zahvaljujem
Kad vam je sjelo?
ko je reko da mi je sjelo, idem na blagajnu po nju, usput blagajnicu vodim na ručak…