THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lojtra koji si ti kralj, jutros su te obrisali ali ne odustaješ.
Kakve veze imaju indeksni fondovi s Tehnikom, mogu je kupovati ali i ne moraju, ovisi hoće li procijeniti da im se isplati. Nemojte očekivati da će fondovi naglo dignuti cijenu ili spustiti. Sve je to jedan proces, cijenu dižu dobre vijesti i dobri rezulatati, te mikro i makroekonomska situacija.
Ako konstantno pišeš gluposti na forumu vjeruj mi nećeš uspjet utjecat na cijenu.

A koje su to vijesti digle Tehniku sa 1400 kn? I onda se je znalo i za dividendu i za autoput u Crnoj Gori i za onaj mršavi izvještaj. Dakle sve što i sad. Dok su druge dionice otišle 10-20 % Tehnika je otišla 60 %. Špekulacija i ništa više. Neki će opet biti ošišani.

Pravo pitanje je zašto je Tehnika uopće pala sa 12.000 kn na 1.400……………a tad se još nije znalo za Crnu goru i dividendu [wink]

Nešto se priča da bi THNK mogla ući u CROBEX,pa će indeksni fondovi kupovati, realno ili ne?

Ne da se priča nego ulazi od 21.9., zato sam je i prodao. Neću da mi fondovi, malo malo pa ruše cijenu. [undecid]
[/quote]

imam ipak osjećaj da si se zajebo….
događa se i boljima

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Što se tiče indexa ne vidim baš da su prije dionice koje su ulazile u index porasle. Gledam par dionica, među njima ddjh, dogodilo se upravo suprotno. Dionice su padale. Tko ne vjeruje nek provjeri.

hahahahahahah…lupio neko 2 komada po asku po 2189,99 i ostavio još 1 na bidu a imao na asku za kupiti po 2190. Ali nije htio dati 1 lipu. ne nije to u pitanju, prijatelji. ovo je navlačenje tako plitko i prozirno kakvo u životu nisam vidio…hahahahahahahah.

Lojtra svako jutro me razveseliš, tek nakon tvojih postova počinje dan. Zašto te ne mogu citirati, nije valjda da si prijavljen modernatoru?

hahahahahahah…lupio neko 2 komada po asku po 2189,99 i ostavio još 1 na bidu a imao na asku za kupiti po 2190. Ali nije htio dati 1 lipu. ne nije to u pitanju, prijatelji. ovo je navlačenje tako plitko i prozirno kakvo u životu nisam vidio…hahahahahahahah.

budeš ti na psihijatriji završio ako ovako nastaviš i to odmah na krevetu pokraj Baronovog [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Dobili ste bitku ali ne i rat. Nemam više vremena, čujemo se na tehnici na 1600 kn. pozdrav!
P.S. Pogledajte Adpl!

ovo je ljudi navlakusa cijele burze.
Sjetite se samo cetvrtka kad smo cekali izvjesca banaka,pa burza od jednom oko 14.30 h bila lansirana.

Smatram da ce veliki preokret na UP uslijediti kad Ameri objave bolja ocekivanja nezaposlenosti.

Idemo gooooore [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

….ako nasjednete na ovu navlakusu za vas nije burza.Uvatite se baustele [bye]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

….ako nasjednete na ovu navlakusu za vas nije burza.Uvatite se baustele [bye]

ja evo s bauštele došao na pauzu… imam sat vremena, pa što predlažeš… da kupim malo THNK umjesto gableca !?

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

New Report

Close