THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Lojtra opet ste u krivu, eno upravo vam je prošlo 43 kom po 2.130-2.140kn [thumbsup]

Baš vas ne ide [lol] [lol]

Ma da, to si ti sad namjerno potegnuo po asku, samo da me demnatiraš. [wink]
Videjt ćemo za 2 tjedna cijenu, kretanje u dan, dva, nije bitno. Predviđam opet najmanje 1400 kn.

Izgleda da bi "najslabije" karike u padu mogle postati i "najstabilnije" karike u budućem rastu !!

Ajde daj, jučer kupili 2 komada i digli na 2050 a danas 2 komada i digli na 2144. presmiješno. A naivni dižu bid.

Lojtra ti si najveći druker koji je ikad pisao na forumu. Kad se sjetim koje si samo hvalospjeve pisao prije dva tjedna kad si imao THNK, a sad kad si se preplašio i izašao ne možeš se pomiriti s činjenicom da ona raste.

Lojtra ti si najveći druker koji je ikad pisao na forumu. Kad se sjetim koje si samo hvalospjeve pisao prije dva tjedna kad si imao THNK, a sad kad si se preplašio i izašao ne možeš se pomiriti s činjenicom da ona raste.

A tek da vidiš Anricoma…
[rolleyes]

Nešto se priča da bi THNK mogla ući u CROBEX,pa će indeksni fondovi kupovati, realno ili ne?

baš fina ovo tehnikica, nemam je puno ,al veseli kak cupka prema gore, a i dividendica bu neka kapnula

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Što nije prošao rok za dividendu

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ne. Dioničar stječe pravo na isplatu 30 dana nakon skupštine.

Ja sam napravio grešku i prodao pola svojih dionica neki dan loveći burek a sad gubim cijelu kravu.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ja sam napravio grešku i prodao pola svojih dionica neki dan loveći burek a sad gubim cijelu kravu.
[/quote]
znači ako danas kupim upadam u šemu za dividendu

[/quote]
[/quote]

Da ako ju zadržiš do 21.9.
Skupština je bila 25.8. što znači da pravo na dividendu imaju svi upisani u SKDD na 24.9.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

[/quote]
[/quote]

Da ako ju zadržiš do 21.9.
Skupština je bila 25.8. što znači da pravo na dividendu imaju svi upisani u SKDD na 24.9.
[/quote]
baš ti hvala

Nešto se priča da bi THNK mogla ući u CROBEX,pa će indeksni fondovi kupovati, realno ili ne?

Ne da se priča nego ulazi od 21.9., zato sam je i prodao. Neću da mi fondovi, malo malo pa ruše cijenu. [undecid]

New Report

Close