Kolega Lojtra opet ste u krivu, eno upravo vam je prošlo 43 kom po 2.130-2.140kn [thumbsup]
Baš vas ne ide [lol] [lol]
Ma da, to si ti sad namjerno potegnuo po asku, samo da me demnatiraš. [wink]
Videjt ćemo za 2 tjedna cijenu, kretanje u dan, dva, nije bitno. Predviđam opet najmanje 1400 kn.
Ajde daj, jučer kupili 2 komada i digli na 2050 a danas 2 komada i digli na 2144. presmiješno. A naivni dižu bid.
Lojtra ti si najveći druker koji je ikad pisao na forumu. Kad se sjetim koje si samo hvalospjeve pisao prije dva tjedna kad si imao THNK, a sad kad si se preplašio i izašao ne možeš se pomiriti s činjenicom da ona raste.
Lojtra ti si najveći druker koji je ikad pisao na forumu. Kad se sjetim koje si samo hvalospjeve pisao prije dva tjedna kad si imao THNK, a sad kad si se preplašio i izašao ne možeš se pomiriti s činjenicom da ona raste.
A tek da vidiš Anricoma…
[rolleyes]
baš fina ovo tehnikica, nemam je puno ,al veseli kak cupka prema gore, a i dividendica bu neka kapnula
Što nije prošao rok za dividendu
Ne. Dioničar stječe pravo na isplatu 30 dana nakon skupštine.
Ja sam napravio grešku i prodao pola svojih dionica neki dan loveći burek a sad gubim cijelu kravu.
Ja sam napravio grešku i prodao pola svojih dionica neki dan loveći burek a sad gubim cijelu kravu.
[/quote]
znači ako danas kupim upadam u šemu za dividendu
[/quote]
Da ako ju zadržiš do 21.9.
Skupština je bila 25.8. što znači da pravo na dividendu imaju svi upisani u SKDD na 24.9.
[/quote]
znači ako danas kupim upadam u šemu za dividendu
[/quote]
Da ako ju zadržiš do 21.9.
Skupština je bila 25.8. što znači da pravo na dividendu imaju svi upisani u SKDD na 24.9.
[/quote]
baš ti hvala
Nešto se priča da bi THNK mogla ući u CROBEX,pa će indeksni fondovi kupovati, realno ili ne?
Ne da se priča nego ulazi od 21.9., zato sam je i prodao. Neću da mi fondovi, malo malo pa ruše cijenu. [undecid]