THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pazi da ti ne pobjegne. Ima još samo 15 komada do 2080. Vrijeme je da kupiš ponovo.

64 komada kupljeno u 17 transakcija. 3,7 komada po transakciji. Kupuju samo prvoškolci koji ne razumiju što se događa.

Pazi da ti ne pobjegne. Ima još samo 15 komada do 2080. Vrijeme je da kupiš ponovo.

64 komada kupljeno u 17 transakcija. 3,7 komada po transakciji. Kupuju samo prvoškolci koji ne razumiju što se događa.
[/quote]

sacekaj kolaga 6-7 dana,pa ces vidjeti kako prvoskolci prodaju po 2800 kn [lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

[/quote]

sacekaj kolaga 6-7 dana,pa ces vidjeti kako prvoskolci prodaju po 2800 kn [lol]
[/quote]

Koje smo uzeli od predškolaraca…………………… [smiley]

Tko je luđi?
Ovaj koji se nije maknuo sa bida na 2001,50 ili ovi koji se nećkaju s prodajom? Sve pada, budite sigurni da će i Tehnika. [shocked]

Lojtra di si, ja jutros ušao u minus na tekućem da bi kupio malo po 1800 kn, a ono ništa. Nepouzdan si mi, znaš li ti kakve su kamate na minus.

Tko je luđi?
Ovaj koji se nije maknuo sa bida na 2001,50 ili ovi koji se nećkaju s prodajom? Sve pada, budite sigurni da će i Tehnika. [shocked]

smiješan si kolega… ili kupi nekaj drugo kaj je pojeftinilo u zadnjih par dana, ili lupi po asku jer je već i pticama na grani jasno da se tehnika, kao i još neke dionice, akumulira i da polako ali sigurno ostajete bez i ovo malo imovinice što vam je ostalo prodavajući ozbiljnim ulagačima… ne razumijem zašto sami sebe uništavate prodavajući svoje dionice ovako jeftino kad ste već toliko izgubili u bear marketu.

I'LL BE BACK

Samo provjeravam, d-day je 21.09.2009. (ponedjeljak)?

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Dobro jutro,

Naša burza je sui generis…

Kada su f.izvješća bila super, mi dolje

Sada kada su f.izvješća lošija, mi gore

Žao mi je što nisam kupio više na 1500 kn.

See you…

bravo

Sad će vas ovaj što je kupovao po 2000 poklopiti po bidu dok se nakupite do 2100-2150. Pustite ga nek sam sebi prodaje a ne da mu dižete cijenu. E tko sve trguje na ovoj prćiji….

Lojtra jel to ti lupaš po asku??? a drugima govoriš da se maknu?? [huh]

http://www.kucilooro.webs.com/

Ajde daj, jučer kupili 2 komada i digli na 2050 a danas 2 komada i digli na 2144. presmiješno. A naivni dižu bid.

Ajde daj, jučer kupili 2 komada i digli na 2050 a danas 2 komada i digli na 2144. presmiješno. A naivni dižu bid.

pogledaj sad

Kolega Lojtra opet ste u krivu, eno upravo vam je prošlo 43 kom po 2.130-2.140kn [thumbsup]

Baš vas ne ide [lol] [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

New Report

Close