budem vam samo nekaj rekao po pitanju građevine, jer ovaj forum je postao čisti druk
što mislite tko će graditi projekt Golf razvoj u Dubrovniku
investicija od cirka oko otprilike milijardu eura
hvala
budem vam samo nekaj rekao po pitanju građevine, jer ovaj forum je postao čisti druk
hvala
Međimurje i Zagorjebeton u duetu? [proud]
hvala
mene više zanima tko i kada će to platiti? da…i čime..klirinškim dugom? [lol]
hvala
mene više zanima tko i kada će to platiti? da…i čime..klirinškim dugom? [lol]
[/quote]
Febo, dok kupiš dionicu više te neće zanimati! [thumbsup]
ja danas prodao ostatak…..ako treba kupit ću opet…ima vremena…
ajde da se ne zahebavamo….ovdje je i dalje vidljiv iskrcaj…da nije toga davno bi ona bila na višim razinama niti bi u zadnjoj korekciji toliko pala
90 dionica iskrcaj????
Još je prenisko za veće promete, sjeti se razine 2500 nedavno..a da možemo to tvoje pitanje i ovako postaviti: "Zar na razini 1600 THNK ima samo 90 kupljenih"? Nije baš nešto tražena roba…
Kakogod..kada sam se iskrcao početkom 6. mjeseca (a ne bi se iskrcao,da nisam primjetio otpor na koti 2500),ispalo je da sam dobro napravio.
Ponovo sam imao priliku kupovati je po istim cijenama kao i početkom 5.mjeseca (prije bulla).
Sad bumo vidli kuda ide dalje..nije problem kupiti je ponovo…
ajde da se ne zahebavamo….ovdje je i dalje vidljiv iskrcaj…da nije toga davno bi ona bila na višim razinama niti bi u zadnjoj korekciji toliko pala
Febo krivo, ja bih rekao da je iskrcaj gotov, a vidljivo po trgovanju danas i jučer. Ono što nije podiglo cijenu dionice je upravo to što burzovna publika očekuje da iskrcaj nije gotov i ne zaletava se nego čeka na kupnji. Čekali su jučer, čekali su danas… sumnjam da će čekati i sutra jer ako neće opaliti oni, bude Pero iza čoška. Ovo je fundamentalno najpodcjenjeniji građevinar nakon mulja od Ingre sa div yield-om od više od 5% sa valutom od manje od dva mjeseca. odlično si kupio, al mislim da si krivo prodo.
I opet ponavljam.. po Kosti ovo ide jako gore..