Brankica,
Kak nam stoji TA na tehnici, kratkoročno i srednjeročno?
Si dočekala ili ju čekaš još niže?
pozzz
S obzirom da je zbog navodnog odustajanja projekta u Crnoj Gori tj. posla stoljeća, dionica pala 40 % a sada je potvrđeno da nema odustajanja, dionica bi se trebala vratiti na 2500 kn.
http://www.poslovni.hr/121099.aspx
Brankica,
pozzz
Brankica,
pozzz
Gospon Duser, ne znam da li me zezate ili ozbiljno pitate, ali bum vam u svakom slučaju citirala samu sebe kad sam 31.05. ovdje dala target od 1400 za Tehniku.
"Dragi gospon super 24, s obzirom da sam ja kupovala Tehniku na 1100 i prodavala po 1800 ja dobro znam kaj je to potencija.
A s obzirom da ste vi kupovali po 2200 i da bute prodavali po 1400 vi bute saznali kaj je to impotencija,bik mamicu "
Onda je to svima bilo jako smiješno.
Puno pozdrava
Brankica svaka čast, daj nam nove targete
hvala i pusa
Brankica,
ne zezam nego ozbiljno pitam jer prateci TA topic primjetio sam da imate najbolji % šuta…
odgovor na drugo pitanje je onda pretpostavljam "ne"?
Brankica,
ne zezam nego ozbiljno pitam jer prateci TA topic primjetio sam da imate najbolji % šuta…
odgovor na drugo pitanje je onda pretpostavljam "ne"?
Ne radim više analize domaćih dionica.
Što se drugog tiče, ja volim građevinske dionice i Tehniku i prije ili kasnije bum opet kupila.
izgleda da vam je Brankica dala još i predobre targete.
izgleda da vam je Brankica dala još i predobre targete.
tako je i ATPL trebala bit 200 kuna jer su trebali propast zbog poluge, a ono dividenda od 140 kuna. valjda i ovi žele propast pa dijele 80 kuna dividende. to je valjda u điru. ajmo propast varijanta.[rolleyes] možete vi trkeljat kolko hoćete, tehnika po soma ipo je trenutno jedan od top buy.
inače… ne mislim baš pretjerano lijepo o građevinarima općenito. mislim da je to junk sektor. jebeš ti bussiness gdje ti moraš tražit poso i natjecat se okolo da bi uopće imo prihod, a di je tek dobit etc… ma druga liga. al ovo nek mi stoji pa bumo vidli…marža sigurnosti je OK.
tako je i ATPL trebala bit 200 kuna jer su trebali propast zbog poluge, a ono dividenda od 140 kuna.
niko nikad nije propo zbog levridža, nego samo isključivo zbog svoje ne/sposobnosti…imali su Lehmann i Goldman isti levridž pa su prvi propali, a drugi su jači nego ikad.
valjda i ovi žele propast pa dijele 80 kuna dividende. to je valjda u điru. ajmo propast varijanta.[rolleyes]
pa tako se to uvijek i radi prije hraha [lol] Dakle, izvući sve što se i kako se izvući može, pa onda neka se vjerovnici naplaćuju iz čega i kako znaju, zar ne 😉
Svi koji predviđaju krah građevinske industrije su u velikoj zabludi. Građevinska industrija u HR ima slijedećih 10-tak godina toliko posla da će teško to i odraditi sa ovim kapacitetima i radnom snagom.
Toliko velikih projekata je u pripremi da tu sigurno faliti posla neće.
Treba shvatiti da HRvatskoj treba još jako puno objekata, postrojenja i sl. koje neće izgraditi nitko drugi do domaća građevinska operativa.
Treba malo gredati dalje od nosa i ovi problemi koji su zahtvatili prije svega investitore, a onda građevinare su privremeni i oni će se rješiti. Naša građevinska operativa ima (po meni) najbolji price/perfomance ratio i teško da to neko drugi može ugroziti. Sa ovom operativom mi smo u stanju izaći i na vanjska tržišta i tamo biti vrlo konkurentni.
Prema tome svi koji se zluraduju zbog trenutnih teškoća će biti vrlo brzo razočarani.
Tehnika je jedan od stjegonoša ove operative u HR.