THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brankica,

Kak nam stoji TA na tehnici, kratkoročno i srednjeročno?
Si dočekala ili ju čekaš još niže?

pozzz

Heaven or Las Vegas

S obzirom da je zbog navodnog odustajanja projekta u Crnoj Gori tj. posla stoljeća, dionica pala 40 % a sada je potvrđeno da nema odustajanja, dionica bi se trebala vratiti na 2500 kn.
http://www.poslovni.hr/121099.aspx

Brankica,

pozzz

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Brankica,

pozzz

Gospon Duser, ne znam da li me zezate ili ozbiljno pitate, ali bum vam u svakom slučaju citirala samu sebe kad sam 31.05. ovdje dala target od 1400 za Tehniku.

"Dragi gospon super 24, s obzirom da sam ja kupovala Tehniku na 1100 i prodavala po 1800 ja dobro znam kaj je to potencija.
A s obzirom da ste vi kupovali po 2200 i da bute prodavali po 1400 vi bute saznali kaj je to impotencija,bik mamicu "

Onda je to svima bilo jako smiješno.
Puno pozdrava

Brankica svaka čast, daj nam nove targete

hvala i pusa

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Brankica,

ne zezam nego ozbiljno pitam jer prateci TA topic primjetio sam da imate najbolji % šuta…
odgovor na drugo pitanje je onda pretpostavljam "ne"?

Heaven or Las Vegas

Brankica,

ne zezam nego ozbiljno pitam jer prateci TA topic primjetio sam da imate najbolji % šuta…
odgovor na drugo pitanje je onda pretpostavljam "ne"?

Ne radim više analize domaćih dionica.
Što se drugog tiče, ja volim građevinske dionice i Tehniku i prije ili kasnije bum opet kupila.

izgleda da vam je Brankica dala još i predobre targete.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/novotny-gradevinari-ce-izgubiti-8-milijardi-kuna-prihoda,50646.html

izgleda da vam je Brankica dala još i predobre targete.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/novotny-gradevinari-ce-izgubiti-8-milijardi-kuna-prihoda,50646.html

tako je i ATPL trebala bit 200 kuna jer su trebali propast zbog poluge, a ono dividenda od 140 kuna. valjda i ovi žele propast pa dijele 80 kuna dividende. to je valjda u điru. ajmo propast varijanta.[rolleyes] možete vi trkeljat kolko hoćete, tehnika po soma ipo je trenutno jedan od top buy.

inače… ne mislim baš pretjerano lijepo o građevinarima općenito. mislim da je to junk sektor. jebeš ti bussiness gdje ti moraš tražit poso i natjecat se okolo da bi uopće imo prihod, a di je tek dobit etc… ma druga liga. al ovo nek mi stoji pa bumo vidli…marža sigurnosti je OK.

I'LL BE BACK

tako je i ATPL trebala bit 200 kuna jer su trebali propast zbog poluge, a ono dividenda od 140 kuna.

niko nikad nije propo zbog levridža, nego samo isključivo zbog svoje ne/sposobnosti…imali su Lehmann i Goldman isti levridž pa su prvi propali, a drugi su jači nego ikad.

valjda i ovi žele propast pa dijele 80 kuna dividende. to je valjda u điru. ajmo propast varijanta.[rolleyes]

pa tako se to uvijek i radi prije hraha [lol] Dakle, izvući sve što se i kako se izvući može, pa onda neka se vjerovnici naplaćuju iz čega i kako znaju, zar ne 😉

Svi koji predviđaju krah građevinske industrije su u velikoj zabludi. Građevinska industrija u HR ima slijedećih 10-tak godina toliko posla da će teško to i odraditi sa ovim kapacitetima i radnom snagom.
Toliko velikih projekata je u pripremi da tu sigurno faliti posla neće.
Treba shvatiti da HRvatskoj treba još jako puno objekata, postrojenja i sl. koje neće izgraditi nitko drugi do domaća građevinska operativa.

Treba malo gredati dalje od nosa i ovi problemi koji su zahtvatili prije svega investitore, a onda građevinare su privremeni i oni će se rješiti. Naša građevinska operativa ima (po meni) najbolji price/perfomance ratio i teško da to neko drugi može ugroziti. Sa ovom operativom mi smo u stanju izaći i na vanjska tržišta i tamo biti vrlo konkurentni.
Prema tome svi koji se zluraduju zbog trenutnih teškoća će biti vrlo brzo razočarani.

Tehnika je jedan od stjegonoša ove operative u HR.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close