meni se sve čini da je cijena autoputa uračunata u dionicu već davno volio bih da griješim
Čini se da je taj autoput, sudeći po rastu zadnja 2 mjeseca, uračunat bar u pola dionica na zse samo ne u ovu.
bez nekog nagovaranja.
Imam dosta novaca u THNK i ULPL i nadam ih jeftino.
Ako se nista nedesi poslijepodne gasim pc do 20.06.
Ako nepostignu realnu svoju vrijednost do 20.06 neprodajem ih ispod THNK 10.000,ULPL 4000 kn,pa makar morao cekati 2 godine
U svakom slucaju sam u plusu za dvije/tri godine bar cca 300% i boli me đon za ovu mafiju.
PRODAVAT CU JA NJIMA JEFTINO PO 10.000 I 4.000 KAD BUDU KUPOVALI OD MENE. [lol]
jer ovaj masakr nemogu vise da gledam i srce ce mi puknuti.
Pozz ekipa i sretno vam je jer ovo nema smisla ovako provoditi dane za Pc i cekati kad ce neke budale odluciti kad i kako da dignu neku dionicu koja ima odlicne fundamente za rast.
jos jednom [bye]
Meni se sviđa to što taj ugovor nisu objavili na sva zvona jer bi se onda bojao da se hoće iskrcati. jedino su objavili u Seebizu i nigdje drugdje. Ni U bussinesu, ni jutarnjrm, večrnjem, poslovnom, lideru..nigdje, nigdje. To je odličan pokazatelj da prije žele kupiti ili nadokupiti. Da, ni na tv nije još uopće bilo spomenuto. Bit će dobro, ne brinite.
Over, pogledaj ti to ipak, tamo u utorak ili srijedu, vrlo sam siguran da će tada cijena biti minimum 3000 kn.
Vidi kako raste uljanik zbog privatizacije i to samo moguće , nije sigurno. Dakle ako su vijesti super, a jesu, ići će dionica gore bez obzira na crobi. [bye]
Meni se sviđa to što taj ugovor nisu objavili na sva zvona jer bi se onda bojao da se hoće iskrcati. jedino su objavili u Seebizu i nigdje drugdje. Ni U bussinesu, ni jutarnjrm, večrnjem, poslovnom, lideru..nigdje, nigdje. To je odličan pokazatelj da prije žele kupiti ili nadokupiti. Da, ni na tv nije još uopće bilo spomenuto. Bit će dobro, ne brinite.
Over, pogledaj ti to ipak, tamo u utorak ili srijedu, vrlo sam siguran da će tada cijena biti minimum 3000 kn.
Vidi kako raste uljanik zbog privatizacije i to samo moguće , nije sigurno. Dakle ako su vijesti super, a jesu, ići će dionica gore bez obzira na crobi. [bye]
brine me sto je promet ovako mali
sretno i tebi Over i ne budi depresivan,više manje svi smo u sličnim razmišljanjima ali treba izdržati ove turbolencije dok ne dođu bolja vremena
dajte ljudi povucite sa aska i postavite naloge po 2500 kn ,pa da vidimo sto ce biti.
Valjalo bi to probati [thumbsup]
brine me sto je promet ovako mali
[/quote]
Promet uopće nije bitan, to su priče za malu djecu. Znaš li na kakvim prometima je rastao recimo Konzum s 5000 na 100000 Kn? cca 5-10000 i to svaki 3. dan. I slično je bilo na mnogim todinim a i mnogim drugim dionicama. S druge strane, kako je veliki promet bio nedavno na atpl pa je sad pala. Prije 2 godine na Jdosu ak se ne varam jedan dan 180 mil(stoosamdeset) po 10000 kn pa je pao na 2000.
PROMETI NEMAJU VEZE, ČAK JE BOLJE DA SU MALI.
Pozdrav!