THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema tu sreće netko skroz izlazi sad su nalozi po 27 komada ili nas lagano prc..ju

meni se sve čini da je cijena autoputa uračunata u dionicu već davno volio bih da griješim

Čini se da je taj autoput, sudeći po rastu zadnja 2 mjeseca, uračunat bar u pola dionica na zse samo ne u ovu.

bez nekog nagovaranja.
Imam dosta novaca u THNK i ULPL i nadam ih jeftino.
Ako se nista nedesi poslijepodne gasim pc do 20.06.
Ako nepostignu realnu svoju vrijednost do 20.06 neprodajem ih ispod THNK 10.000,ULPL 4000 kn,pa makar morao cekati 2 godine
U svakom slucaju sam u plusu za dvije/tri godine bar cca 300% i boli me đon za ovu mafiju.
PRODAVAT CU JA NJIMA JEFTINO PO 10.000 I 4.000 KAD BUDU KUPOVALI OD MENE. [lol]
jer ovaj masakr nemogu vise da gledam i srce ce mi puknuti.

Pozz ekipa i sretno vam je jer ovo nema smisla ovako provoditi dane za Pc i cekati kad ce neke budale odluciti kad i kako da dignu neku dionicu koja ima odlicne fundamente za rast.

jos jednom [bye]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Meni se sviđa to što taj ugovor nisu objavili na sva zvona jer bi se onda bojao da se hoće iskrcati. jedino su objavili u Seebizu i nigdje drugdje. Ni U bussinesu, ni jutarnjrm, večrnjem, poslovnom, lideru..nigdje, nigdje. To je odličan pokazatelj da prije žele kupiti ili nadokupiti. Da, ni na tv nije još uopće bilo spomenuto. Bit će dobro, ne brinite.
Over, pogledaj ti to ipak, tamo u utorak ili srijedu, vrlo sam siguran da će tada cijena biti minimum 3000 kn.
Vidi kako raste uljanik zbog privatizacije i to samo moguće , nije sigurno. Dakle ako su vijesti super, a jesu, ići će dionica gore bez obzira na crobi. [bye]

Meni se sviđa to što taj ugovor nisu objavili na sva zvona jer bi se onda bojao da se hoće iskrcati. jedino su objavili u Seebizu i nigdje drugdje. Ni U bussinesu, ni jutarnjrm, večrnjem, poslovnom, lideru..nigdje, nigdje. To je odličan pokazatelj da prije žele kupiti ili nadokupiti. Da, ni na tv nije još uopće bilo spomenuto. Bit će dobro, ne brinite.
Over, pogledaj ti to ipak, tamo u utorak ili srijedu, vrlo sam siguran da će tada cijena biti minimum 3000 kn.
Vidi kako raste uljanik zbog privatizacije i to samo moguće , nije sigurno. Dakle ako su vijesti super, a jesu, ići će dionica gore bez obzira na crobi. [bye]

brine me sto je promet ovako mali

navlačenje na prodaju,samo treba biti strpljiv,

sretno i tebi Over i ne budi depresivan,više manje svi smo u sličnim razmišljanjima ali treba izdržati ove turbolencije dok ne dođu bolja vremena

dajte ljudi povucite sa aska i postavite naloge po 2500 kn ,pa da vidimo sto ce biti.
Valjalo bi to probati [thumbsup]

brine me sto je promet ovako mali
[/quote]
Promet uopće nije bitan, to su priče za malu djecu. Znaš li na kakvim prometima je rastao recimo Konzum s 5000 na 100000 Kn? cca 5-10000 i to svaki 3. dan. I slično je bilo na mnogim todinim a i mnogim drugim dionicama. S druge strane, kako je veliki promet bio nedavno na atpl pa je sad pala. Prije 2 godine na Jdosu ak se ne varam jedan dan 180 mil(stoosamdeset) po 10000 kn pa je pao na 2000.
PROMETI NEMAJU VEZE, ČAK JE BOLJE DA SU MALI.
Pozdrav!

futuresi poludjeli

koji je ovo kurac? neka vijest?

snaga udarca mi varira

Da u Americi–US stock futures soar as report says employers cut fewer jobs in May than expected

New Report

Close