Da li se isplati na 2115 braniti cijenu? Koliko duboko ovaj pad može ići?
hvala za prodaju
danas rasprodaju thnk po 2100,2200 a sutra ce te je kupovat po 2500-3000 pa ce vam bit jeftino?tako i s igh….
Zbog prelaska brokera pod Splitsku banku,nisam bio u mogućnosti prodavat do prije sat vremena,a dotle mi je skliznula u minus,pa kad je već nisam prodao u plusu ,još ću je malo pričekat i dokupit.Nakon ove korekcije trebala bi uhvatit 2500-2600 minimum.Ova je dionica danas doživila najveći pad od svih građevinara,a to definitivno ne zaslužuje.Namjerno ili ne THNK je u minus blokadi,a to nije prizor koji želim gledat! [angry]
ovo se zove namjerno tjeranje u blokadu
Ko je napravi dobro je napravi, bog mu ruku blagoslovi.
ja sam naokupijo jos po 2115…pun sam tehnike i ULPL
ja sam naokupijo jos po 2115…pun sam tehnike i ULPL
Drži palčeve da je na potpis ugovora s CG fondovi odluče napumpat kao što su neke druge prošlih mjesec-dva… [thumbsup]
I fondovima bi bilo u interesu bar se nebi morali iskrcavati po sili zakona i to još na ovim razinama, a neki su ulazili čak blizu ATH.
Drži palčeve da je na potpis ugovora s CG fondovi odluče napumpat kao što su neke druge prošlih mjesec-dva… [thumbsup]
I fondovima bi bilo u interesu bar se nebi morali iskrcavati po sili zakona i to još na ovim razinama, a neki su ulazili čak blizu ATH.
[/quote]
Prijatelju moj
THNK ima dobiti 10 milja,a i promet nije mal,a tu je i posao ako bog da sa Crnom Gorom.
Nema nikakvog razloga da ide ispod 2000 vec treba da ide preko 3000 koliko god je htijo neko srusiti.
Firma je stabilna i ja mirno spavam ako nemogu da zaradim ovaj mjesec na njoj 70% zaradit cu iduci al bitno je PONAVLJAM da je firma likvidna ,a u roku 30 ili 45 dana doce ona na svoje 4000 kn [thumbsup]