THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koje čiščenje ovdje

Ako potraje zelenilo u svijetu mogli bi dobro potegnuti do 9.lipnja.

sutra opet čiščenje ovih naloga do 1800 ,ovo me podsječa na čiščenje hdel-a pa rast od 100%.

sutra opet čiščenje ovih naloga do 1800 ,ovo me podsječa na čiščenje hdel-a pa rast od 100%.

Ajde, !!! kolko ti treba do 0,28% zarade???? pa da se više ne javljaš.

misliš 100%

Iako nekoliko puta veći promet nego juče i rast crobexa preko 2% dionica je završila 9 kn ispod jučerašnjeg zatvaranja (1670kn juče, 1661kn danas)
Što veći promet manji rast, izgleda glavna je konstanta THNK.
Dokle tako?
Izgleda kao da mnogi jedva čekaju priliku za izaći, a od jačeg kupca još ni glasa… usprkos odličnom 1.Q 2009. i skorom potpisivanju najvećeg posla ikad naše građevine vani!?

ima kolega kupaca koliko hočeš ,samo svi hoće jeftinije pa se navlači cijena .A ovi što prodaju su nervozni ,ovakvo stanje je bilo na hdel-u pa kad je krenuo u tjedan dana je skočio 100%.

Ma sve je to ok ali kad vidim da nema Mavana na temi ja se rastužim…………….. [huh]

izgleda da je mavan prodao svoje dionice

danas opet čiščenje [thumbsup]

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Pogotovo je zanimljiv ovaj dio:

Iz dostupnih podataka od ukupno 23 kompanije, samo njih pet ima suficit vlastitih financijskih sredstava nad dugom, odnosno samo Adris Grupa, ENT, HT, Plava Laguna i Tehnika[/b] svoj rast mogu financirati bez duga.

Sve druge kompanije na ZSE svoj rast i poslovanje morat će financirati skupim zaduživanjem kroz komercijalne zapise ili obveznice. [/b][/u]

New Report

Close