THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na žalost ne mogu vam ja pomoći (nisam te struke) jer u svemu vidite neku urotu, podlost, zlonamjeru i sl.
Išćuđavao sam se juče na naglom skoku, pitao znali netko nešto više zašto i izneo svoja razmišljanja ništa više.
Zaključke izvodite vi, no imate pravo pisati što hoćete samo neću vam više odgovarati na smiješne paranoične optužbe ionako sve protumačite kako vama odgovara, a i nikog ne zanima čitati takva dopisivanja na ovoj temi.
Pozdrav i sretno s ulaganjima, trejdanjima ili čemu već…

Ups, sorry Dalton sam bio ja, pisao s koleginog kompa, zaboravio se sam ponovo ulogirati. Da ne ispadne da me neki do sada pasivni promatrač iz čista mira brani [lol]

Ovdje upišite svoj komentar…

http://www.poslovni.hr/114454.aspx

veži se mavane polijećemo

http://www.kucilooro.webs.com/

Agrokor u ovom trenutku ulaže 3 milijarde kuna, a posebno raduje da sve te poslove za Agrokor hrvatske firme Tehnika i Konstruktor, objasnio je Sanader.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7c6d52e8-ec15-4cd4-b329-116993403dad

Još dobrih vijesti!!!

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

A zakaj je danas THNK na -3,12% [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

A zakaj je danas THNK na -3,12% [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Možda ljudi na poslu ne mogu otvoriti stranicu pa evo:

Sanader: Dobro je što za Agrokor grade Tehnika i Konstruktor
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader posjetio je danas gradilište novog distributivnog centra Konzuma u Zagrebu, vrijednog 400 milijuna kuna.

Premijer Sanader je kazao kako je to jedna od 20-tak greenfield investicija koje trenutno realizira Agrokor, a koje su vrijedne tri milijarde kuna te kako im Vlada daje potporu, jer tim investicijama otvaraju nova radna mjesta. Ovakve investicije, kazao je premijer, donijet će nova radna mjesta, u distributivnom centru 500 radnih mjesta, a sve ukupno oko 2.000.

Sanader je istaknuo i da je dobro to što na tim investicijama rade domaće tvrtke, Tehnika (ZSE:THNK-R-A) i Konstruktor. Premijer Sanader posjetio u gradilište novog Konzumovog distrubutivnog centra u pratnji vlasnika Agrokora Ivice Todorića.

Nakon posjeta zagrebačkom distributivnom centru u izgradnji premijer Sanader će u Vrbovcu otvoriti novoizgrađeni objekt PIK Vrbovec, tvrtke koja je također u sastavu koncerna Agrokor.

Konzum (ZSE:KNZM-R-A), u sastavu koncerna Agrokor, je najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj sa više od 650 prodavaonica. Konzum je u 2008. godini ostvario ukupni prihod od 12,7 milijardi kuna, što je 17,2 posto više nego u godini prije. Taj je trgovački lanac lani zabilježio neto dobit od 329,2 milijuna kuna.

A sad brzo na telefon brokera zvat [lol] [lol]

Strijela nebeska !!!

Ovdje više i na dobre vjesti ne trzaju ..

A vidi prometa majkoo više bi zaradio da sam prodavao kokice ispred kina…

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/agrokor-otvorena-tvornica-pik-vrbovec%2c-vrijedna-milijardu-kuna,43608.html

Heaven or Las Vegas

Obratite pažnju na lovu koju će Tehnika i konstruktor dobiti

3 miljarde nije sića i čudi me stvarno kako je Tehnika pala baš na dan objave ovih divnih vjesti ..

Stoga navali narode Tehnika se nudi povoljno

a posla izgleda ima..

Obratite pažnju na lovu koju će Tehnika i konstruktor dobiti

3 miljarde nije sića i čudi me stvarno kako je Tehnika pala baš na dan objave ovih divnih vjesti ..

Stoga navali narode Tehnika se nudi povoljno

a posla izgleda ima..

Gospon gentelman, a da vi obratite pažnju na to kaj čitate i pišete?

" Koncern Agrokor u Hrvatskoj trenutno ulaže u 20 greenfield investicija ukupne vrijednosti preko 3 milijarde kuna, što, kako kaže, Vladu čini ponosnom, pogotovo kad je riječ o otvaranju novih radnih mjesta.

Jest da imam Tehniku ali ovakve dezinformacije…….

New Report

Close