Ovo bi ubilo i daleko povoljnije grafove na TA:
Mavan imaš ti Tehniku…
Znam da ovo izvješće za 2008. nije ništa novo samo je ovo konsolidirano ali da se povodom njega i popratnog teksta baš nitko ozbiljnije ne istrese, čak je i pad od "samo" cca 5% negdje u prosjeku današnjeg dana na ZSE.
Hmmmm…..!?
osobno ne vidim problem u padu dobiti od 45% dok god cijena prati taj pad, a trenutno izgleda svejedno odlučio čovjek ostati ili izaći.
nemojte nasjedati, ovo je organizirani napad na građevinare odnsono očigledno drukanje na dolje SVIH građevinara a sve radi stvaranja lošeg raspoloženja da bi se veliki ponovo krcali … pravljenje frke – dok evropske burze rastu
Prošle godine je dividenda bila čini mi se 100 kuna.
Kolega Duser ima li naznaka kolika će biti ove godine?
Prošle godine je dividenda bila čini mi se 100 kuna.
Kolega Duser ima li naznaka kolika će biti ove godine?
nemam nikakvih inside info ako to pitas, moje misljenje je da ce biti ista kao prosle godine
Dok su svi padali, a građevinari i do 10% nije prodana niti jedna dionica THNK iako je kupnja bila na nekih -5% (1260) od jučerašnjeg prosjeka (1320).
Istina da se na ovoj dionici nije mogla kapitalizirati neka dobit od prošlog skoka pošto ju je mimoišao ali ipak…!?
Dok su svi padali, a građevinari i do 10% nije prodana niti jedna dionica THNK iako je kupnja bila na nekih -5% (1260) od jučerašnjeg prosjeka (1320).
Istina da se na ovoj dionici nije mogla kapitalizirati neka dobit od prošlog skoka pošto ju je mimoišao ali ipak…!?
Gospon mavan, ja vam nemrem reći kak sam sretna da imam ovu dionicu.
Ovo je primer dionica za celu burzu.
Prodaja hladna ko špricer, ne da ni po asku,bik mamicu, a kamoli po bidu [smiley]
Divota
a kolko je bila prodaja, molim da za razliku od polovićnih informacija ubuduće dajete cjelovite.
ne može kupnja bez prodaje, jel tako, osim ako niste zlonamjerni normalno u svoju korist.
a kolko je bila prodaja, molim da za razliku od polovićnih informacija ubuduće dajete cjelovite.
ne može kupnja bez prodaje, jel tako, osim ako niste zlonamjerni normalno u svoju korist.
Mislio sam da svi na internetu mogu na nekoj stranici pogledati detaljnije ali evo:
Gospon mavan, ja vam nemrem reći kak sam sretna da imam ovu dionicu.
Ovo je primer dionica za celu burzu.
Prodaja hladna ko špricer, ne da ni po asku,bik mamicu, a kamoli po bidu [smiley]
Divota
Još da pokaže i neke znakove života kad drugi rastu gdje bi joj bio kraj [lol]