napokon…
http://www.limun.hr/main.aspx?id=352464&Page=1
Monte Mulini uskoro otvara vrata
7.10.2008 16:27:00 | Izvor: Glas Istre, Powered by PressCut
Sredinom mjeseca bit će otvoren Monte Mulini, hotel s pet zvjezdica u Rovinju. Novi hotel izgrađen je na mjestu starog s dvije depandanse, a koji se zbog dotrajalosti posljednjih sezona nije koristio. Imat će 119 soba, od čega desetak veličine predsjedničkog apartmana. Trenutno se najviše radi na dotjerivanju okoliša.
Pred hotelom na padini prema uvali Lone izgrađen je splet bazena i uređen mediteranski vrt. Uz dva bazena za odrasle izgrađen je i jedan dječji, a njihov je oblik razveden, tako da se uklapa u uređeni vrt. Na proplancima Monte Mulinija posađen je velik broj stabala, čime će se obnoviti dio borove šume u kojoj su stabla prevelika pa im za jakih vjetrova prijeti rušenje. U samom hotelu se dotjeruju detalji i postavlja oprema. Imat će vrhunski restoran sa svjetskim kuhinjama i vinski podrum u kojem će se posluživati oko petsto vrsta domaćih i međunarodnih vina.
http://www.presscut.hr/web%20Sharing%20ZON/10-2008/07-10-2008/Glas%20Istre/Presscut_8371066.pdf
uf,uf, odlična vijest…………valjda će to i burza honorirati?? [thumbsup]
uf,uf, odlična vijest…………valjda će to i burza honorirati?? [thumbsup]
Nije valjda da si i ti unutra?
[lol]
znam, znam, nitko ne voli trejdere u dionici………………… [bye]
znam, znam, nitko ne voli trejdere u dionici………………… [bye]
Nisam ništa komentirao, nego hvala na jedinici, tko god je pripisao.
20.10.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. TEHNIKA ESOP D.O.O. 37.891 20,00 Osnovni račun
2. TEHNIKA D.D. 18.869 9,96 Osnovni račun +152
3. PBZ D.D. 7.384 3,90 Skrb. račun
4. FILIPEC FILIP 5.147 2,72 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 4.483 2,37 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 4.483 2,37 Skrb. račun
7. POPOVIĆ DAVORIN 3.547 1,87 Osnovni račun -152
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.542 1,87 Skrb. račun
9. MULOVIĆ BESALET 2.591 1,37 Osnovni račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.186 1,15 Skrb. račun
Ukupno: 47,57
Tehnikuz dosta veliki pad cijene dionice pojavljuje se i sve veća količina na prodaju realno bi tehnika ovih dana mogla zaroniti ispod 2000 kuna.
Ako je vjerovati obavijesti koja se nalazi na stranici tehnike (i novinarima koji su pisali članak), onda ispada da Tehnici dobro ide prodaja stanova u Centru Zvonimir:
Atraktivna lokacija, adekvatna cijena i kvaliteta značajno utječu na interes kupaca, to se najbolje potvrđuje u našem Odjelu prodaje, jer Centar Zvonimir privlači veći broj potencijalnih kupaca nego što na toj lokaciji imamo stanova. Da je tome tako pokazuje i interes medija koji, kada govore o kvaliteti, u prvi plan ističu Tehnikin Centar Zvonimir. Najnoviji primjer je i članak u Jutarnjem listu, u prilogu Nekretnine, pod naslovom Presudna lokacija, ali i kvaliteta te cijena.
ko je tu lud, ja koji dokupljujem ili oni koji prodaju..
http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=THNK-R-A
ko je tu lud, ja koji dokupljujem ili oni koji prodaju..
http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=THNK-R-A
Dragi kolega, Vi ste u pravu, dok je na žalost ,THNK -a postala taoc sitnih trejdera koji ne shvaćju kakvu štetu rade ovoj dionici, zadovoljavajući se svojim sitnim probicima
To Vam je isto ko kada se ne dozvoljava da voće sazri već se gramzivo ubere zeleno, pa se potom pita , a od ćega se je dobio proljev.
BRAVO-slažem se sa tom konstatacijom. Balkanska posla, čini mi se.
Dragi kolega, Vi ste u pravu, dok je na žalost ,THNK -a postala taoc sitnih trejdera koji ne shvaćju kakvu štetu rade ovoj dionici, zadovoljavajući se svojim sitnim probicima
Ja možda jesam glup, ali nikako ne shvaćam kako trejdanje može "naštetiti" dionici. Ama baš nikako ne mogu to shvatit. čak ni zamisliti kakva je to šteta? Molim vas kolega macro, dajte to malo pojasnite.?
Moram priznati da me malo brine kombinacija faktora : visoka zaduženost tehnike, pad zamaha investicija u graditeljstvu te potencijalno vrlo skup kapital u blizoj budućnosti. Te kako bi se to moglo odraziti na poslovanje i stabilnost tehnike.