ne bi me iznenadilo da ovaj posao dobije tehnika
05. 09. 2008. | 01:03
JAGIĆEVA Menadžeri i povjesničari pod istim krovom
Počelo rušenje dijela TDZ-a
Autor Senka Knežević, Marko Špoljar
Rješenje Ivice Plaveca i Ivana Zdenkovića prema kojem će se za mjesec dana početi graditi novi poslovni kompleks Adris grupe u Jagićevoj
Rješenje Ivice Plaveca i Ivana Zdenkovića prema kojem će se za mjesec dana početi graditi novi poslovni kompleks Adris grupe u Jagićevoj
Za mjesec dana počet će gradnja novog poslovnog kompleksa Adris grupe u Jagićevoj ulici, na mjestu uredskih prostorija bivše Tvornice duhana Zagreb. Rušenje tog dijela tvorničke zgrade počelo je već u kolovozu.
Poglavarstvo je jučer odobrilo izdavanje lokacijske dozvole za rekonstrukciju nekadašnje zgrade TDZ-a u kojoj će, uz poslovne prostore Adris grupe, u starom dijelu tvornice, zaštićenom kulturnom dobru, biti smješten i Hrvatski povijesni muzej.
– Uskoro trebamo dobiti i građevinsku dozvolu, a u našu novu poslovnu zgradu planiramo uložiti 150 milijuna kuna bez PDV-a – rekao je direktor investicija Adris grupe Damir Vanđelić.
Nova poslovna zgrada Adrisa prostirat će se na više od dvije tisuće četvornih metara te će, prema idejnom rješenju arhitekata Ivice Plaveca i Ivana Zdenkovića, imati osam etaža. U prizemlju nove zgrade bit će kafići, restorani, banke, fitness-centri…
Ispred Adrisove zgrade bit će podzemna garaža na dvije etaže sa 280 parkirališnih mjesta namijenjenih zaposlenicima tvrtke, ali i budućim posjetiteljima muzeja.
Preseljenjem u bivšu tvorničku zgradu TDZ-a, Hrvatski povijesni muzej prvi put će biti pod jednim krovom.
Dosad je ta institucija promijenila već nekoliko adresa. Zbog skučenog prostora u gornjogradskoj baroknoj palači Oršić-Rauch, svojoj posljednjoj adresi, nije bio u prilici nikada imati svoj stalni postav.
U novome će se muzeju tako prvi put na jednom mjestu naći i ostavština bana Jelačića.
Bemu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Novi provokator na temi a nitko da komentira gluposti.
I koji je to samo osjećaj za tržište..??? uuuhhhhhhhhh
Daje savjete kako ste mogli nedavno izaći pa danas ponovno ući i fino na tome zaraditi.
Zašto ga nitko ne posluša?
Pa nije vrag da samo on ima DeLorean-a?!
Navodno čovjek gleda TA i traži točke potpore. Da, da!!! Meni nekako izgleda da koristi "ja mislim" analizu [proud]
I da čak zna i kad će slom tržišta nekretnina!!!
Pa da bi čovijek riječ rekao.
Nego iznenadila me zrelost ostalih forumaša. Već sam lagano odustao od foruma kao i mnogi za kojima žalim ali možda i nije kraj. Još se može dobrih stvari pročitati ako znaš koje "pisce" odabrati.
Uvijek se pitam dali se forum propao sam od sebe ili i tu netko ili nekoliko većih namjerno,smišljeno muti vodu.
Nego da vidim da je i ideja zvana "ignor" funkcija nekako, slučajno, zamrla. Zanimljivo!
evo da ja dam neku ja mislim analiz…[lol]
ja mislim da je sentiment na ovoj dionici katastrofa i da će tu kada cijena počne rast biti toliko prodaje da ni vijest da će tehnika graditi nove twinse neće pomoći…
ovo je definitivno jedna od onih zaključanih dionica o kojima sam prićao.
majstor za ja mislim analize (po engleški IMHO) [lol]
[/quote]
ako smijem reći svoje mišljenje, ja mislim da je tvoj post usmjeren navlakački za jeftini dokup, što je sasvim legitimno i poželjno
drago mi je da nas ima sve više
samo me nemoj lipariti [thumbsup]
Ma sa ovom dionicom nema problema. Treba samo vidjeti kad Pero Kvrga kupuje, a Plepelić i ekipa prodaju. [lol]
Ma sa ovom dionicom nema problema. Treba samo vidjeti kad Pero Kvrga kupuje, a Plepelić i ekipa prodaju. [lol]
evo ti stotka…………..ova ti je dobra
samo uz ovakav škrgut zubiju, ja bi to šortao………..pa onda na 120-140 kn opet ulazio
ali kad ti nikad nisi htio slušati [lol]
evo ti stotka…………..ova ti je dobra
samo uz ovakav škrgut zubiju, ja bi to šortao………..pa onda na 120-140 kn opet ulazio
ali kad ti nikad nisi htio slušati [lol]
[/quote]
naravno moj komentar se odnosi na finvest, škrg. škrg…cvok…cvok…..
a za tehniku se ne bojim………..predobre fundamente ona ima da bi se trebali zabrinjavati oko trenutne cijene [thumbsup]
kakvo iznenadjenje, odjednom se gledaju fundamenti, a do jučer se pričalo o broju budala i papira…
jako loš post sančo , evo 1 od mene!
hm, kako se polupao skriveni na prodaji kada su skužili da je skriveni….bilo samo 3 komada na 3.999 kuna….i onda prvo sramežljivo počistilo par komada….čim se vidilo da je skriveni, u roku od 30 sekundi ode sve.
Ipak ima kupnje, ali se mudro povlači i stoji u sjeni. [thumbsup]
vrtimo u krug kupnju i prodaju
valjda ista ekipa onaju knedla onaj sanjčo panjčo
al dajte ljudi malo se uozbiljite nemojte izlagati bid umjesto aska
O-ho-ho… si izmigoljio iz krletkice? Tko te pustio?
ne znam šta radi sanjčo opanjčao i onaj klelje tamo na onom bidu na tehnika
pa jel smo se dogovoirili da idemo na 2k da si smanjimo proijejeksek
hvalja vam drugovi u ova bremeneita veremena
a za tehniku se ne bojim………..predobre fundamente ona ima da bi se trebali zabrinjavati oko trenutne cijene [thumbsup]
kakvo iznenadjenje, odjednom se gledaju fundamenti, a do jučer se pričalo o broju budala i papira…
jako loš post sančo , evo 1 od mene!
Bravo, Knele, 100% od mene na ovaj komentar! Neki su si umislili da sve znaju i dijele okolo packe…