THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Članak 2.
Članak 14. mijenja se i sada glasi:
«14.1. Sve dionice temeljnog kapitala društva iz članka 10. ovog Statuta su osnivačke, redovne i glase
na ime.
14.2. U slučaju da društvo izda povlaštene dionice, sukladno zakonu i ovom Statutu, prava dioničara
povlaštenih dionica moraju biti srazmjerna njihovom povećanom doprinosu u društvu kroz davanja ili
činidbe što se odreñuju odlukom Glavne skupštine.»

što bi trebalo značiti ovo boldano???

… ove godine nema nagrade poslovodstvu iz dobiti. To boldano znači da će biti izdane povlaštene dionice, a zašto i za koga …hm, hm…[angry]

Članak 2. Članak 14. mijenja se i sada glasi: «14.1. Sve dionice temeljnog kapitala društva iz članka 10. ovog Statuta su osnivačke, redovne i glase na ime. 14.2. U slučaju da društvo izda povlaštene dionice, sukladno zakonu i ovom Statutu, prava dioničara povlaštenih dionica moraju biti srazmjerna njihovom povećanom doprinosu u društvu kroz davanja ili činidbe što se odreñuju odlukom Glavne skupštine.» što bi trebalo značiti ovo boldano???

Dragi moj kolega to znači DOKAPITALIZACIJU, a kako se ne bi ugrozile sadašnje vasničke pozicije.
Drugim riječima “Letimo u nebo”.
Fala bogu da se skinu daitredery i trederi (sitne duše) koji trenutno ruše cijenu i tako koće rast cijene ovog “suhog zlata” od dionice.

Dividenda dospijeva za isplatu po
isteku roka od trideset (30) dana od dana kada su dioničari stekli pravo na
dividendu.

Dali mi netko moze ovo razjasniti?
Dividenda dakle 100kn/dionici ali s kojim datumom moraju biti registrirane u SDA.

Hvala

Jos nesto

Koliko po vama vrijedi THNK-R-A

Znam, znam onoliko koliko se nudi za nju, ali dajte neku procjenu onako vremenski osrednjenu.

Dragi moj kolega to znači DOKAPITALIZACIJU, a kako se ne bi ugrozile sadašnje vasničke pozicije.
Drugim riječima “Letimo u nebo”.
Fala bogu da se skinu daitredery i trederi (sitne duše) koji trenutno ruše cijenu i tako koće rast cijene ovog “suhog zlata” od dionice.

Polako kolega. Kad bi trebao biti dokap? Tek najesen. Ako je skupština pred kraj 6mj.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Dragi moj kolega to znači DOKAPITALIZACIJU

Otkud ti ta informacija?
Nemam spoznaje ( a jako sam blizu vatre u ovome slučaju ) da bi se dogodila bilo kakva dokapitalizacija ovdje, šta bi trebala bilti svrha dokapitalizacije ako se smije znat !?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

napokon su napravili update referentne liste, za pola poslova nisam imao pojma
sretno dioničari!!!

u prilogu samo “noviji” i manje poznati projekti, ostalo na adresi:
http://www.tehnika.hr —>o nama —> referentna lista

Heaven or Las Vegas

Dragi moj kolega to znači DOKAPITALIZACIJU Otkud ti ta informacija? Nemam spoznaje ( a jako sam blizu vatre u ovome slučaju ) da bi se dogodila bilo kakva dokapitalizacija ovdje, šta bi trebala bilti svrha dokapitalizacije ako se smije znat !?

Zato se mjenja Statut, mogučnost emitiranja povlaštenih dionica,
Razlog investiranje u vlastite projekte umjesto da se dižu krediti i troši vlastita supstanca, zar to nije dovoljno , pa zato i postoji tržište vr. papira na kojem je kapital najjeftiniji, na žalost ta solucija kod nas se malo koristi , to je pravi IPO , a ne INA, HT etc.

macro: ” Dragi moj kolega to znači DOKAPITALIZACIJU, a kako se ne bi ugrozile sadašnje vasničke pozicije. Drugim riječima “Letimo u nebo”. Fala bogu da se skinu daitredery i trederi (sitne duše) koji trenutno ruše cijenu i tako koće rast cijene ovog “suhog zlata” od dionice. ” Polako kolega. Kad bi trebao biti dokap? Tek najesen. Ako je skupština pred kraj 6mj.

Točno kolega, sada se na skupštini priprema teren (izmjena Statuta), pa onda Prospekt HANFA-i na odobrenje, pa kada vijednost dionice bude vračena na predhodne razine, u pravo vrijeme IPO povlaštenih dionica. Šah-mat

thnk je uvjek bila u rangu igh po cijeni a zbog kupske se tako jako srozala…uopće se nisu gledali fundamenti i sad mi je drago da sam dokupljivao po smješnim cjenama…

živjeli!!!

thnk je uvjek bila u rangu igh po cijeni a zbog kupske se tako jako srozala…uopće se nisu gledali fundamenti i sad mi je drago da sam dokupljivao po smješnim cjenama…

pa pogledaj broj izdanih dionica, pogledaj stvarnu vrijednost firme, pogledaj projekte, zaposlenost, ugovore, pogledaj sve to pa mi reci zasto objektivno nebi tehnika bila blizu cijene igh? nema nekog posebnog razloga. ali to se neće tako skoro dogoditi (nazalost). srednjeročno da. do kraja godine ja sretan i sa 9k.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

gogo33: ” thnk je uvjek bila u rangu igh po cijeni a zbog kupske se tako jako srozala…uopće se nisu gledali fundamenti i sad mi je drago da sam dokupljivao po smješnim cjenama… ” pa pogledaj broj izdanih dionica, pogledaj stvarnu vrijednost firme, pogledaj projekte, zaposlenost, ugovore, pogledaj sve to pa mi reci zasto objektivno nebi tehnika bila blizu cijene igh? nema nekog posebnog razloga. ali to se neće tako skoro dogoditi (nazalost). srednjeročno da. do kraja godine ja sretan i sa 9k.

Plus toga dragi kolega, i THNK-a je u tzv.IGH-ovom Ruskom konzorciju, zato Statutarno na narednoj g. skupštini i postavlja mogučnost dokapitalizacije kroz izdavanje povlaštenih dionica (čudno slićno kao HIDROELEKTRA)

New Report

Close