ajde, ajde bolje ovako nego kao Luković i škvadra @ath
za nas naravno, ne za njega [wink]
Mene više zanima zašto? Svakih toliko ispadne mu nešto ali nikad da krene u veće iskrcavanje. Pa za što mu toliko zatrebale pare da prodaje po najnižoj cijeni?
neko je spominjao tu na temi da je pred mirovinom, a sad da li je to istina?
VENDETTA: ” Mene više zanima zašto? Svakih toliko ispadne mu nešto ali nikad da krene u veće iskrcavanje. Pa za što mu toliko zatrebale pare da prodaje po najnižoj cijeni? ” neko je spominjao tu na temi da je pred mirovinom, a sad da li je to istina?
Pred mirovinom je, ali o tome kolega Luki može više kazati.
Nadam se da ako se namjerava u potpunosti iskrcati, neka to učini putem dogovorenih blok transakcija, ne ‘ ciganica’.
Duser: ” VENDETTA: ” Mene više zanima zašto? Svakih toliko ispadne mu nešto ali nikad da krene u veće iskrcavanje. Pa za što mu toliko zatrebale pare da prodaje po najnižoj cijeni? ” neko je spominjao tu na temi da je pred mirovinom, a sad da li je to istina? ” Pred mirovinom je, ali o tome kolega Luki može više kazati. Nadam se da ako se namjerava u potpunosti iskrcati, neka to učini putem dogovorenih blok transakcija, ne ‘ ciganica’.
U mirovini , ali još fkcionira kao savjetnik Filipu,
Interesantno kak nedaju da ode gore .
Logika bi bila da je ovih dana došlo bar do 6 K u općem bumu .
Prošle godine to nisu radili i bila je tržišna utakmica , ali ovo sad je PLAYSTATION .
matrix90:
”
Duser: ” VENDETTA: ” Mene više zanima zašto? Svakih toliko ispadne mu nešto ali nikad da krene u veće iskrcavanje. Pa za što mu toliko zatrebale pare da prodaje po najnižoj cijeni? ” neko je spominjao tu na temi da je pred mirovinom, a sad da li je to istina? ” Pred mirovinom je, ali o tome kolega Luki može više kazati. Nadam se da ako se namjerava u potpunosti iskrcati, neka to učini putem dogovorenih blok transakcija, ne ‘ ciganica’.
”
U mirovini , ali još fkcionira kao savjetnik Filipu,
E pa onda je sve OK!
Onda i nije tako čudno.I ja da sam u mirovini vjerojatno nebi radio ništa drugačije.
Njemu više nema nekog smisla svaku dionicu čuvati ili čekati najpovoljniju cijenu.Prodaje kad mu treba i koliko mu treba. Nije da će ih sve rasprodati, a vjerojatno želi i uživati malo.
Kad tad postaneš svjestan da nije sve u velikoj hrpi novaca.
evo nam strašila na asku prvi po redu [smiley]
šta mislite što će u ponedeljak biti? ja cisto sumnjam da nećemo dolje opet.
Ja malo čistio danas 49xx, pa malo 5013, na kraju ovo ispod strašila.
Eto , valdja nisam pogriješio [huh]
evo nam strašila na asku prvi po redu [smiley] šta mislite što će u ponedeljak biti? ja cisto sumnjam da nećemo dolje opet.
To stoji još od jučerašnjeg dana (507) možda je Davorin.
ja mislim da je krajnje vrjeme da i mi krenemo [thumbsup]
Slazem se[cool][cool]