budd:
”
So, I expect [a commercial real estate] collapse will occur in the next few quarters.
”
This is not the USA.
Slažem se, ali nije realno za očekivati ovako napuhane cijene nekretnina, dok su cijene istih u najbogatijoj državi na svijetu u velikom padu. Pad od 50% (u ZG) po meni je apsolutno nužan
Kažem vam ne trebate sliti pamet, jer nemate za to reference.
Što se tiče cijene stanova, pomne analize real-estate agencija u Republici Hrvatskoj, ali i u Europi govore, da će cijena stanova u našoj domovini postepeno rasti s ulaskom u EU, a pad bi jednino mogli osjetiti izvođači nekvalitenih stanova, na nekvalitetnim lokacijama.
Kojih real-estate agencija ? može link.
Što se tiče Europe, da si jučer gledao CNBC vidio bi da su dioničari pokrenuli sudsku tužbu protiv HYPO REAL ESTATE zbog velikog pada cijene dionice i skrivanja podataka.
Zagrebačka je druga najnekvalitetnija lokacija u Zagrebu, nakon Kamenarke. Koncentracija sumpora u zraku na križanju Zagrebačke avanije i Zagrebačke ceste je vjerojatno najveća u gradu.
Nažalost sve Vas koji ste uvjereni da cijene nekretnina u Zg moraju pasti morati ću razočarat, do trenutne situacije je došlo zbog sve veće nekvalitetne gradnje, i stroge kreditne kontrole kod banaka (što smatram da je dobro – jer gledajte ameriku) ali sa novim zakonima u graditeljstvu sve se to mijenja i doći će do toga da će svega par građevinara moći graditi, a svi znamo šta će se onda dešavati na kojekakvim janjetinama, (nešto kao i naši fond manageri)…
Usporedbe radi kvadrat u centru Ljublljane 6000,00 – 8000,00 Eur, Beograd 3000,00 – 6000,00 pretpostavljam da bi mi trebali biti negdje između tih brojeva, ovo su cijene naravno za centar grada…
zato imaju MD promet na križanju Vukovarske i Heinzlove. Zrak čist ko na sljemenu, beskučnici ti pod prozorom a plaćeš cijenu ko da si pod SLjemenom
Nažalost sve Vas koji ste uvjereni da cijene nekretnina u Zg moraju pasti morati ću razočarat, do trenutne situacije je došlo zbog sve veće nekvalitetne gradnje, i stroge kreditne kontrole kod banaka (što smatram da je dobro – jer gledajte ameriku) ali sa novim zakonima u graditeljstvu sve se to mijenja i doći će do toga da će svega par građevinara moći graditi, a svi znamo šta će se onda dešavati na kojekakvim janjetinama, (nešto kao i naši fond manageri)…
Usporedbe radi kvadrat u centru Ljublljane 6000,00 – 8000,00 Eur, Beograd 3000,00 – 6000,00 pretpostavljam da bi mi trebali biti negdje između tih brojeva, ovo su cijene naravno za centar grada…
Slažem se u potpunosti.
Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.
Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.
da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss]
malo o rezultatima “bajnim”
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/rezultati-tehnike-zasad-najgori-u-sektoru,11742.html
[sad]
plavi:
”
Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.
”
da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss]
A i da jesam, ništa od toga, kakav pad? Prema tome košarica.
Past će cijene onih derutnih stanova od POS-a, tu bi cijena mogla pasti.
NHF
vipy: ” plavi: ” Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića. ” da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss] ” A i da jesam, ništa od toga, kakav pad? Prema tome košarica. Past će cijene onih derutnih stanova od POS-a, tu bi cijena mogla pasti. NHF
krivo si me percipiso[lol]
ja isto kazem da nema teorije za generalni pad nekretnina,
a razloga za diferencijaciju cijene na tristu nekretnina ima vise nego dovoljno…znaci nekima pad, nekima rast
cisto komentar, s obzirom da imam neka saznanja s trzista nekretnina
[lol]
Dečki, nisam ja rekao da će pasti (dapače, uvjeren sam da neće), nego da bi trebalo pasti
optimist8:
”
”
Slažem se u potpunosti.
Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.
i ja ću se prošetati gol gradom također.. ako su stanovi u ljubljani tako skupi morat će biti i u zagrebu sigurno..
plavi:
”
vipy: ” plavi: ” Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića. ” da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss] ” A i da jesam, ništa od toga, kakav pad? Prema tome košarica. Past će cijene onih derutnih stanova od POS-a, tu bi cijena mogla pasti. NHF
”
krivo si me percipiso[lol]
ja isto kazem da nema teorije za generalni pad nekretnina,
a razloga za diferencijaciju cijene na tristu nekretnina ima vise nego dovoljno…znaci nekima pad, nekima rast
cisto komentar, s obzirom da imam neka saznanja s trzista nekretnina
[lol]
Ma ti mene navlačiš na golotinju to se vidi iz priloženog.
Fulao si ceo fudbal stari moj, ja sam ti hetero.[lol]