THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budd:

So, I expect [a commercial real estate] collapse will occur in the next few quarters.

This is not the USA.

Slažem se, ali nije realno za očekivati ovako napuhane cijene nekretnina, dok su cijene istih u najbogatijoj državi na svijetu u velikom padu. Pad od 50% (u ZG) po meni je apsolutno nužan

Hell is Empty and all the Devils are Here

Kažem vam ne trebate sliti pamet, jer nemate za to reference.
Što se tiče cijene stanova, pomne analize real-estate agencija u Republici Hrvatskoj, ali i u Europi govore, da će cijena stanova u našoj domovini postepeno rasti s ulaskom u EU, a pad bi jednino mogli osjetiti izvođači nekvalitenih stanova, na nekvalitetnim lokacijama.

Kojih real-estate agencija ? može link.

Što se tiče Europe, da si jučer gledao CNBC vidio bi da su dioničari pokrenuli sudsku tužbu protiv HYPO REAL ESTATE zbog velikog pada cijene dionice i skrivanja podataka.

Zagrebačka je druga najnekvalitetnija lokacija u Zagrebu, nakon Kamenarke. Koncentracija sumpora u zraku na križanju Zagrebačke avanije i Zagrebačke ceste je vjerojatno najveća u gradu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nažalost sve Vas koji ste uvjereni da cijene nekretnina u Zg moraju pasti morati ću razočarat, do trenutne situacije je došlo zbog sve veće nekvalitetne gradnje, i stroge kreditne kontrole kod banaka (što smatram da je dobro – jer gledajte ameriku) ali sa novim zakonima u graditeljstvu sve se to mijenja i doći će do toga da će svega par građevinara moći graditi, a svi znamo šta će se onda dešavati na kojekakvim janjetinama, (nešto kao i naši fond manageri)…
Usporedbe radi kvadrat u centru Ljublljane 6000,00 – 8000,00 Eur, Beograd 3000,00 – 6000,00 pretpostavljam da bi mi trebali biti negdje između tih brojeva, ovo su cijene naravno za centar grada…

Trenutni portfelj ATPL, RIVP, VPIK, ARNT, LRH, ..., a nekada nažalost INGR, DLKV, THNK...

zato imaju MD promet na križanju Vukovarske i Heinzlove. Zrak čist ko na sljemenu, beskučnici ti pod prozorom a plaćeš cijenu ko da si pod SLjemenom

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

Nažalost sve Vas koji ste uvjereni da cijene nekretnina u Zg moraju pasti morati ću razočarat, do trenutne situacije je došlo zbog sve veće nekvalitetne gradnje, i stroge kreditne kontrole kod banaka (što smatram da je dobro – jer gledajte ameriku) ali sa novim zakonima u graditeljstvu sve se to mijenja i doći će do toga da će svega par građevinara moći graditi, a svi znamo šta će se onda dešavati na kojekakvim janjetinama, (nešto kao i naši fond manageri)…
Usporedbe radi kvadrat u centru Ljublljane 6000,00 – 8000,00 Eur, Beograd 3000,00 – 6000,00 pretpostavljam da bi mi trebali biti negdje između tih brojeva, ovo su cijene naravno za centar grada…

Slažem se u potpunosti.
Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.

da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

malo o rezultatima “bajnim”
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/rezultati-tehnike-zasad-najgori-u-sektoru,11742.html
[sad]

plavi:

Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.

da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss]

A i da jesam, ništa od toga, kakav pad? Prema tome košarica.
Past će cijene onih derutnih stanova od POS-a, tu bi cijena mogla pasti.
NHF

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

vipy: ” plavi: ” Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića. ” da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss] ” A i da jesam, ništa od toga, kakav pad? Prema tome košarica. Past će cijene onih derutnih stanova od POS-a, tu bi cijena mogla pasti. NHF

krivo si me percipiso[lol]
ja isto kazem da nema teorije za generalni pad nekretnina,
a razloga za diferencijaciju cijene na tristu nekretnina ima vise nego dovoljno…znaci nekima pad, nekima rast
cisto komentar, s obzirom da imam neka saznanja s trzista nekretnina
[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Dečki, nisam ja rekao da će pasti (dapače, uvjeren sam da neće), nego da bi trebalo pasti

Hell is Empty and all the Devils are Here

optimist8:

Slažem se u potpunosti.
Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića.

i ja ću se prošetati gol gradom također.. ako su stanovi u ljubljani tako skupi morat će biti i u zagrebu sigurno..

Obey Ferengi Rules of Acquisition

plavi:

vipy: ” plavi: ” Slažem se u potpunosti. Budd 50 % dolje u ZG, ako do toga dođe , prošetat ću se gol po trgu bana J. Jelačića. ” da si djevojka, skinuo bih se i ja, uhvatio za ruku i setali bi zajedno [kiss] ” A i da jesam, ništa od toga, kakav pad? Prema tome košarica. Past će cijene onih derutnih stanova od POS-a, tu bi cijena mogla pasti. NHF

krivo si me percipiso[lol]
ja isto kazem da nema teorije za generalni pad nekretnina,
a razloga za diferencijaciju cijene na tristu nekretnina ima vise nego dovoljno…znaci nekima pad, nekima rast
cisto komentar, s obzirom da imam neka saznanja s trzista nekretnina
[lol]

Ma ti mene navlačiš na golotinju to se vidi iz priloženog.
Fulao si ceo fudbal stari moj, ja sam ti hetero.[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close