THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda na burzi vec poceli praznici [rolleyes] promet – nula!

Pa eto, svima sve najbolje za praznike [thumbsup]

macro, čitaj šta je napisao umjesto što donosiš prerane zaključke i optužuješ za paniku…Sakai sigurno ne paničari ako niš drugo barem iz samo jednog razloga a taj je…ne posjeduje dionice THNK kao niti ja…ja možda uđem kad mi bude i ako bude povoljnije a za njega ne znam sakai: ” vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo) ”

Priznajem da sam malo priglup i teže kužim ,pa bi molio pojašnjenje , “šta je pisac u stvari želio reć”

febo: ” macro, čitaj šta je napisao umjesto što donosiš prerane zaključke i optužuješ za paniku…Sakai sigurno ne paničari ako niš drugo barem iz samo jednog razloga a taj je…ne posjeduje dionice THNK kao niti ja…ja možda uđem kad mi bude i ako bude povoljnije a za njega ne znam sakai: ” vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo) ” ” Priznajem da sam malo priglup i teže kužim ,pa bi molio pojašnjenje , “šta je pisac u stvari želio reć”

pisac je fulao temu…odnosno skrenuo je sa THNK u LEDO. nisam nigdje napisao da si glup..

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

FerengiHr:

koja je ovo kifla mislim stvarno pa zar nitko ne moze tko je u kešu kupit koju sa aska pa da i mi malo rastemo [proud]

zakaj nejdemo malo i mi gore stvarno čudno malo… nitko nije zainteresiran…

iako je jako pala, iako je fund. podcijenjena…nezaboravite da joj nad glavom visi tužba te je ova dionica još uvjek jako špekulativna…i vjerovatno ju zbog toga zaobilaze veći igrači..

ali koje su to tuzbe? odnosno o kojim iznosima pricamo ukoliko se te tuzbe rijese negativno?
koliko to utjecaj ima na poslovanje firme? kolike te kazne mogu biti i koliko mogu smanjiti dobt?

te tuzbe i ti iznosi su skoro pa zanemarivi.. ako nisu.. ispravite me i recite o kakvom se utjecaju radi umjesto da se paušalno iznose neke izjave o nekim velikim tužbama

a veliki očito sve zaobilaze jer sve je palo i sve se ne oporavlja

Obey Ferengi Rules of Acquisition

nema komentara.. nitko neće reći kolike su potencijalne štete konkretno.. o kojim iznosima i relacijama mi tu pričamo…

nema komentara.. nitko neće reći kolike su potencijalne štete konkretno.. o kojim iznosima i relacijama mi tu pričamo…

http://www.vjesnik.hr/html/2008/02/29/Clanak.asp?r=zag&c=2

“građevinske tvrtke Tehnika, Conex i Interkonzalting platit će po 100 tisuća kuna kazne zbog pogreške pri kopanju građevinske jame”

“a direktori tih tvrtki morat će platiti dodatnu kaznu od po 10 tisuća kuna.”

“koji su podnijeli kaznenu prijavu protiv tih građevinskih tvrtki i traže dva milijuna eura odštete, Doris Košta”

“Na mjestu kućica u Kupskoj planira se izgradnja poslovnog nebodera i zgrada. Stanari Kupske 17, 19 i 21 i Plitvičke ulice, koji su polovicom siječnja potpisali kupoprodajne ugovore s tvrtkom »Arhitektura Populus«, trebali bi uskoro dobiti 12 milijuna eura za svoje nekretnine.”

Heaven or Las Vegas

macro: ” febo: ” macro, čitaj šta je napisao umjesto što donosiš prerane zaključke i optužuješ za paniku…Sakai sigurno ne paničari ako niš drugo barem iz samo jednog razloga a taj je…ne posjeduje dionice THNK kao niti ja…ja možda uđem kad mi bude i ako bude povoljnije a za njega ne znam sakai: ” vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo) ” ” Priznajem da sam malo priglup i teže kužim ,pa bi molio pojašnjenje , “šta je pisac u stvari želio reć” ” pisac je fulao temu…odnosno skrenuo je sa THNK u LEDO. nisam nigdje napisao da si glup..

Sad kužim, nisam ni tvrdio da jeste.

Na mjestu kućica u Kupskoj planira se izgradnja poslovnog nebodera i zgrada. Stanari Kupske 17, 19 i 21 i Plitvičke ulice, koji su polovicom siječnja potpisali kupoprodajne ugovore s tvrtkom »Arhitektura Populus«, trebali bi uskoro dobiti 12 milijuna eura za svoje nekretnine.

ovo što si naveo prvo je sitniš ili ti kikiriki za tehniku, 100 000 kuna? pih 🙂

a ovo što si naveo za 12 milijuna eura, to je kupnja tog područja, ako to tehnika kupi to će biti
dio financijske konstrukcije za ono što se tamo gradi i bit će ukalkulirano u konkretan projekt na kojemu
će tehnika još masno zaraditi 🙂

dakle nema nikakvih tužbi ni ničeg 🙂

ovo ide gore.. bar bi trebalo

alarm !

jer ste primjetili da HPB pojačao u zadnjh 10 dana poziciju, sa 7. na 6 . mjesto među prvih 10 dioničara i to kupiviši 700 kom

ODLIČNO – ODLIČNO

možete provjeriti na http://www.sda.hr

pa vi recite da se ne isplati kupovati tehniku !

P.S. Nemogu vjerovat da još trubite o nepostoječoj tužbi. Nazovite Tehniku i pitajte sam…

[thumbsup]

[color=blue][/color]

ljudi ostavite se ćorava posla i kupite indg[thumbsup]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

alarm ! jer ste primjetili da HPB pojačao u zadnjh 10 dana poziciju, sa 7. na 6 . mjesto među prvih 10 dioničara i to kupiviši 700 kom ODLIČNO – ODLIČNO možete provjeriti na http://www.sda.hr pa vi recite da se ne isplati kupovati tehniku ! P.S. Nemogu vjerovat da još trubite o nepostoječoj tužbi. Nazovite Tehniku i pitajte sam… [thumbsup]

Nema ništa od prekida rada firme.
HPB , istina podebljao se za 700 kom prije par dana.
[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ljudi ostavite se ćorava posla i kupite indg[thumbsup]

Pa di nađe baš indg od toliko perspektivnih građevinara! [huh]

14.04.2008.

New Report

Close