THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zna li netko ima li promjene u TPO 10 zadnjih dana?

okreni jednu stranu prije

Heaven or Las Vegas

koja je ovo kifla mislim stvarno pa zar nitko ne moze tko je u kešu kupit koju sa aska pa da i mi malo rastemo [proud]

zakaj nejdemo malo i mi gore stvarno čudno malo… nitko nije zainteresiran…

iako je jako pala, iako je fund. podcijenjena…nezaboravite da joj nad glavom visi tužba te je ova dionica još uvjek jako špekulativna…i vjerovatno ju zbog toga zaobilaze veći igrači..

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

FerengiHr: ” koja je ovo kifla mislim stvarno pa zar nitko ne moze tko je u kešu kupit koju sa aska pa da i mi malo rastemo [proud] zakaj nejdemo malo i mi gore stvarno čudno malo… nitko nije zainteresiran… ” iako je jako pala, iako je fund. podcijenjena…nezaboravite da joj nad glavom visi tužba te je ova dionica još uvjek jako špekulativna…i vjerovatno ju zbog toga zaobilaze veći igrači..

po komu ili čemu?
tebi ili fi-ovima?

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

iako je jako pala, iako je fund. podcijenjena…nezaboravite da joj nad glavom visi tužba te je ova dionica još uvjek jako špekulativna…i vjerovatno ju zbog toga zaobilaze veći igrači..

THNK-R-A
Kupnja Prodaja
6.115,02 1
6.115,00 50
6.111,00 8
6.051,00 1
6.050,00 19
6.020,00 2
6.015,00 2
6.000,02 10
6.000,01 21
6.000,00 93

6.333,00 2
6.350,00 6
6.415,00 1
6.441,99 3
6.442,00 2
6.449,98 3
6.474,00 2
6.475,00 7
6.499,99 15
6.650,00 5
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
6.130,00 1 15:36:05
6.130,00 4 15:36:05
6.205,00 1 15:36:05
6.439,99 1 14:57:29
6.439,91 1 14:57:29

kupnja u top 10 4,5 puta jača od prodaje, stiskavac od 50 kom se vjerojatno preselio više ili je maknut, čak i onaj ludi ponedjeljak nije bilo previše raspoloženih prodavača, ovima na bidu ne zamjeram oprez jer ovih dana je itekako potreban

btw ex 10. erste skrb koji je 8.2. nestao iz top 10 je vjerojatno gotov sa kompletnom rasprodajom, imao je 1983 kom 7.2. u top 10

nitko ne kaže da će oporavak cijene biti brz niti da smo na dnu ali trenutno mi izgleda dosta dobro

Heaven or Las Vegas

po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima?

po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio
[lol] (hint: Ledo)

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo)

e jebiga to ti se onda ne kaže po FI-ovima nego pomoću mađioničarskih trikova ili sad ga vidiš sad ga ne vidiš…off topic (ne mislim na THNK)

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

sakai: ” vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo) ” e jebiga to ti se onda ne kaže po FI-ovima nego pomoću mađioničarskih trikova ili sad ga vidiš sad ga ne vidiš…off topic (ne mislim na THNK)

Pa TEHNIKA nikada niti nije ,ovako rano izlazila sa konsolidiranim koje je inaće Vama za informaciju dragi kolega Sakai, nemoguće napraviti prije RDG-a i Bilance, a te k onda konsolidira, vidi na ZSE kada TEHNIKA inaće izlazi sa izvješćem i ne radi bez veze paniku

macro,

čitaj šta je napisao umjesto što donosiš prerane zaključke i optužuješ za paniku…Sakai sigurno ne paničari ako niš drugo barem iz samo jednog razloga a taj je…ne posjeduje dionice THNK kao niti ja…ja možda uđem
kad mi bude i ako bude povoljnije a za njega ne znam

sakai: ” vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo) “

vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo)

hoćeš reći da ne postoji?
tj. hoćeš reći da ledo nema firmi u svom vlasništvu?
[smiley][smiley]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

sakai: ” vlad1111: ” po komu ili čemu? tebi ili fi-ovima? ” po konsolidiranom koji nitko nikad nije vidio [lol] (hint: Ledo) ” hoćeš reći da ne postoji? tj. hoćeš reći da ledo nema firmi u svom vlasništvu? [smiley][smiley]

ako i postoji zašto nije objavljen ? zar oni ne znaju ili ne mare za transparentnost i za Vas ostale njihove dioničare ili su bitni samo Toda, Bahovec i Damjanić? Očito im mali dioničari nisu važni…

BTW, ova tema zove se THNK a dioničari THNK su ljudi tankih živaca kako se ćini pa Sakai i Vlad, predlažem vam da odemo na neku drugu temu…

traktor: ” zna li netko ima li promjene u TPO 10 zadnjih dana? ” okreni jednu stranu prije

[thumbsup]

jbg nisam gledao a ni na SDA , slab sam s vremenom[wink]

New Report

Close