Nemam THNkm a nemam ni love, inace bi se stavio na kupnju danas.Nije sad lako dionicarima, ali vec u po0nedeljak ce cijena gore, ak ne vec danas, samo je treba izdržati sada, imam ja takvih iskustva sa jednom brodarom i jednom clanom TODEXA.., samo strpljenje i dobre nerve, bice sve OK..[thumbsup]
Mislim isto , kolege , dajte bez panike .
Pa ne bude neko firmu od 1300 ljudi koja gradi hrpu projekata samo tak zatvorio preko noći.
Sopnica bu se prestala raditi , a ima rokove za useljenja?
Branimir bu se prestal raditi?
i ostali veliki projekti ?
Bude to sve u redu , nepotrebna panika .
ode ovaj sa 6999. čini se da bi mogla na 5000?
tako je negdje i ja vidim.treba stavit na papir 4 mjeseca neposlovanja.plače ,penali itd.sve samo ne dobro.[embarass]
da čuo sam da se strojevi miču tam od saluna di se gradi garaža za cijeli Gornji Grad
[thumbsup]
možda nitko ne zna ali da ponovim ako ima netko sa znanjem, kako se mogu stavljati i skidati nalozi sa k/p ako je dionica u blokadi.
možda nitko ne zna ali da ponovim ako ima netko sa znanjem, kako se mogu stavljati i skidati nalozi sa k/p ako je dionica u blokadi.
kolko sam ja cuo, mozes maknut nalog, ali nemozes stavit novi.
zvone101: ” možda nitko ne zna ali da ponovim ako ima netko sa znanjem, kako se mogu stavljati i skidati nalozi sa k/p ako je dionica u blokadi. ” kolko sam ja cuo, mozes maknut nalog, ali nemozes stavit novi.
Upravo tako! [yawn]
Jesam rekao da će stati na 7000kn.
Drukeri moji mili. Nema vam spasa.[thumbsup]
Osim toga čuo sam da je već cijelo područje oko Kupske i cijeli taj kvart zakapareno, tj. stanarima je grad ponudio fantastične ugovore za otkup njihovih kućica a na tome mjestu će Tehnika raditi….
A šta će to biti, sve u svoje vrijeme kolege…….[cool]
🙂 Pa zato su ih valjda i rušili 🙂
Malo crnog humora!