Tehnika će biti žrtveno janje
E, s koje si ti grane pao !
Oprosti ali morao sam reagirati na ove gluposti koje pišeš!
Kad je deblokada ? Možda mi narastu mu*a da se stavim na bid…
Naravno, nije mi drago ovo što se događa ali kad se već događa…
love u mutnome stanari i doris košta
ma kakav prekršajni sud, oni su nadležni za javni red i mir, prometne kazne i sl.
a i dobro znamo kakvo je naše sudstvo
ne bu ništa od ovoga po mojem sudu
“…koštu nemamo sad ništa sa njom, ona se ne javlja”- izjava momka – čitam znači da Košta ganja svoj deal”
” 6 tisuća,4 tisuće eura,ne,tak, eura tak da ja,hm,a hmhmz,da su neki novci da je neko dobil vec bi mi prjatel rekl sad jos nis od toga, dasu ugovori potpisani dal je dal nije,jhm,”- daj molim vas pogledajte na hrt dnevniku lika, lik je genijalac sasvojim facama i kak on to slaže konstrukcije[cry][bye][lol]
-ja nisam bila u didinom snu pa mi je isto sve palo
-tehnika…. ne znam što da mislim, tako povoljno je već dugo nisam kupovala
-jedna moja prijateljica je dobro govorilka da će ih kupska doći glave, e sad je kasno
-još stignete staviti nalog samo morate biti hrabri kao što sam ja bila
pozdrav
Osim toga čuo sam da je već cijelo područje oko Kupske i cijeli taj kvart zakapareno, tj. stanarima je grad ponudio fantastične ugovore za otkup njihovih kućica a na tome mjestu će Tehnika raditi….
A šta će to biti, sve u svoje vrijeme kolege…….[cool]
to je bilo i na telki da su tamo već gotovi projekti za stambeno poslovni centar
ne sjecam se tko je bio izvodjač u igri
ma dajte ljudi koja smo mi država
ak jedna etablirana firma može trpiti ovakva sranja
nisam u posjedu dionica tehnike
Tehnika će biti žrtveno janje E, s koje si ti grane pao ! Oprosti ali morao sam reagirati na ove gluposti koje pišeš!
Gle
netko mora biti janje.
Ovdje će to biti tehnika.
Lakše je gledati sa strane ako nisi dioničar, ali zabrane će biti i to je to.
Btw možete mi reći kaj želite ali hvala bogu da će se neš pomaknut u ovoj državi.
Žao mi je Vas kaj imate dionicu ali opet kako raste tako i pada.
To Vam se zove dioničarstvo, rizik je golem ali i zarada isto.
Niti prva niti zadnja koja bi u svijetu propala!
Kad je deblokada ? Možda mi narastu mu*a da se stavim na bid…
Naravno, nije mi drago ovo što se događa ali kad se već događa…
a šta ste vi žemsko ?[lol]
Nemam THNkm a nemam ni love, inace bi se stavio na kupnju danas.Nije sad lako dionicarima, ali vec u po0nedeljak ce cijena gore, ak ne vec danas, samo je treba izdržati sada, imam ja takvih iskustva sa jednom brodarom i jednom clanom TODEXA.., samo strpljenje i dobre nerve, bice sve OK..[thumbsup]
lose zvuce, ali kako stvari stoje, uff…
[bye][bye][bye][bye]ZSE uživo: Građevinari potapaju Crobex
Dopunjeno 29.02 10:53!
Nakon nešto manje od sat vremena današnjeg trgovinskog dana na Zagrebačkoj burzi Crobex je korigiran 0,27 posto. Cijena osam dionica u sastavu Crobexa porasla je, dok je 15 dionica izgubilo na vrijednosti. HT je uzletio 1,49 posto, na 333 kune, uz 7,69 milijuna kuna prometa. Svi građevinari u negativnom su teritoriju, a Tehnika u blokadi[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye] Sve se više čini po kupnji da će Tehnika pasti debelo ispod 5000 kunića.
[/quote]
Ma nedaj bože da propadne,
ali radi nekih osobnih stvari mi idu na neku stvar građevinska mafija i njihova krađa.
Stvarno je vrijeme da se stane na kraj ili ćemo svi plakati.
Tehnika je sada tu, treba je oprati tako da se tri godine oporavlja od toga i da im više nikada ali nikada ne padne na pamet radit to.
Samo naznaka: nemam dionicu, kao niti jednu od građevinara.
Imam IGH ali to je razlika.
I neću je sigurno niti imati ta man da padne na 1000 kn
[cool][cool]
A ako se sada ne stane na kraj neće nikada!