THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja čuo jučer na TV da je zabrana za sve, a ne samo za kupsku [shocked]

Meni u ovoj presudi nešto nije jasno. 100 000 kn kazne dobro to je ok , to je kikiriki ali 4 mj. zabrane, to je ludost. Kakav bi tehnika imala fi za taj kvartal , šta bi bilo sa radnicima , šta će bit za nedovršenim projektima, kad su donosili presudu jesu li mislili na dioničare?? Da je kazna 1.000.000 kn to bi bilo ok al 4 mj. zabrane to su nesagledive posljedice.

Gospodine dragi!
Dajte molim Vas budite objektivni!
Dali su to sagledive posljedice za one ljude koji su izgubili svoje domove, svoje stanove gdje žive, jer je tehnika krala i muljala samo da što više zaradi.

Pa sramota je da za jednu takvu jaku i kvalitetnu firmu, koja stvarno posluje odlično radi takve gluposti.

Pa šta ne mislite da je bilo dosta da nam se grad uništava u kojem vlada građevinska mafija.
Pa ako već dižu enormnu količinu novaca na gradnji onda neka barem grade kako treba, a ne samo da se zaradi što prije.
Smatram da je možda 4 mjeseca previše, ali 2 nije sigurno uz dogovor o kazni naravno sa ljudima čije su kuće uništene.

Btw ako se ovdje ništa ne napravi, ako se drastično ne kazni firma, onda si zamislite kako će Zagreb izgledat u budućnosti, a ako će Tehnika biti drastično kažnjena onda će i druge tvrtke malo pripaziti.

Ovo nije drukanje niti za gore niti za dole

ovo je drukanje za poštenu državu i lijepi nam grad Zagreb, a ne Zagreb koji će biti u ruševinama radi inih pizdarija i lopovluka.

Lijepo pozdrav

škuncaivan:

Meni u ovoj presudi nešto nije jasno. 100 000 kn kazne dobro to je ok , to je kikiriki ali 4 mj. zabrane, to je ludost. Kakav bi tehnika imala fi za taj kvartal , šta bi bilo sa radnicima , šta će bit za nedovršenim projektima, kad su donosili presudu jesu li mislili na dioničare?? Da je kazna 1.000.000 kn to bi bilo ok al 4 mj. zabrane to su nesagledive posljedice.

Gospodine dragi!
Dajte molim Vas budite objektivni!
Dali su to sagledive posljedice za one ljude koji su izgubili svoje domove, svoje stanove gdje žive, jer je tehnika krala i muljala samo da što više zaradi.

Pa sramota je da za jednu takvu jaku i kvalitetnu firmu, koja stvarno posluje odlično radi takve gluposti.

Pa šta ne mislite da je bilo dosta da nam se grad uništava u kojem vlada građevinska mafija.
Pa ako već dižu enormnu količinu novaca na gradnji onda neka barem grade kako treba, a ne samo da se zaradi što prije.
Smatram da je možda 4 mjeseca previše, ali 2 nije sigurno uz dogovor o kazni naravno sa ljudima čije su kuće uništene.

Btw ako se ovdje ništa ne napravi, ako se drastično ne kazni firma, onda si zamislite kako će Zagreb izgledat u budućnosti, a ako će Tehnika biti drastično kažnjena onda će i druge tvrtke malo pripaziti.

Ovo nije drukanje niti za gore niti za dole

ovo je drukanje za poštenu državu i lijepi nam grad Zagreb, a ne Zagreb koji će biti u ruševinama radi inih pizdarija i lopovluka.

Lijepo pozdrav

Pa upravo o tome i pričam , treba kaznit odgovorne i to NOVCEM jer tamo ih najviše boli, recimo ako je to Filipec ili neko drugi iz vrha Tehnika neka PLATE i tako u dionicama imaju bogatstvo, ovako opet stradaju nevini tj, ni krivi ni dužni , radnici, njihove obitelji, mali dioničari

Lijeo pozdrav

Nadalje što se tiče zabrane rada na 4 mj:
-Odnosi se samo na kupsku ulicu.

Kolega Neno to nije točno…..
Zabrana rada odnosi se na sva gradiilišta tako stoji u odluci suda, kako možete zabraniti rad samo na jednom gradilištu….
No da Vas malo razveselim, od te i takve odluke neće biti ništa to već i vrapci na grani pjevaju….
Tehnika je već uložila žalbu na ovu još nepravomoćnu odluku, kad bi se zabranio rad nekoj građevinskoj tvrtci to bi bio presedan kod nas koji si mi nemožemo dozvoliiti, pogotovo kad se radi o ovakvoj tvrtki !
Ako stvar prije toga ne ode u zastaru!
Osim toga ovdje se radi o odluci donesenoj još u 11. mjesecu, dakle o poznatoj stvari koji sada mediji napumpavaju bez veze kad ionako od toga neće biti ništa, možda će netko uspjeti jeftino kupiti dionice i to je sve…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Presuda se NAŽALOST odnosi na cijelu kompaniju. Dajte me razuvjerite molim vas forumaši. Ako sam u pravu ode nam ova dionica na 5000 kuna. KOMA! [cry]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Nadalje što se tiče zabrane rada na 4 mj: -Odnosi se samo na kupsku ulicu. Kolega Neno to nije točno….. Zabrana rada odnosi se na sva gradiilišta tako stoji u odluci suda, kako možete zabraniti rad samo na jednom gradilištu…. No da Vas malo razveselim, od te i takve odluke neće biti ništa to već i vrapci na grani pjevaju…. Tehnika je već uložila žalbu na ovu još nepravomoćnu odluku, kad bi se zabranio rad nekoj građevinskoj tvrtci to bi bio presedan kod nas koji si mi nemožemo dozvoliiti, pogotovo kad se radi o ovakvoj tvrtki ! Ako stvar prije toga ne ode u zastaru! Osim toga ovdje se radi o odluci donesenoj još u 11. mjesecu, dakle o poznatoj stvari koji sada mediji napumpavaju bez veze kad ionako od toga neće biti ništa, možda će netko uspjeti jeftino kupiti dionice i to je sve…..

Ništa od provedbe zabrane. THNK-a se žali.
Evo bilo na vijestima HRV Radio 2 program.
[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

[bye][bye] Tehniku sam kupovao od 250 do 400 kunića vjerojatno kao i većina koji su godinama u dionicama i da padne na 4000 kunića meni je još zarada 1000 % i to je super. Problem je kasnijim dioničarima koji su kupovali na većim i napuhanim cijenama. Mislim osobno da će tu biti još par blokada u minus.[bye][bye][bye][bye][bye]Mala kazna velikim igračima
Tehnika, Conex i Interkonzalting krivci za urušavanje Kupske

Prekršajni sud u Zagrebu donio je nepravomoćnu odluku. Građevinske tvrtke, krivce za urušenu Kupsku ulicu – Tehniku, Conex i Interkonzalting – kaznio je s po 100 tisuća kuna, a Tehnici i Conexu zabranjen je i rad na 4 mjeseca[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

ako je zabrana na 4 mj. onda je stvarno ravno KATASTROFI.
ni meni nije jasno zašto zabrana rada – treba primjerena kazna i obeštećenje svih u kupskoj i sl. ali zabrana rada…
pa na koliko će onda završiti ta dionica već danas ?

Osim toga čuo sam da je već cijelo područje oko Kupske i cijeli taj kvart zakapareno, tj. stanarima je grad ponudio fantastične ugovore za otkup njihovih kućica a na tome mjestu će Tehnika raditi….
A šta će to biti, sve u svoje vrijeme kolege…….[cool]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Osim toga čuo sam da je već cijelo područje oko Kupske i cijeli taj kvart zakapareno, tj. stanarima je grad ponudio fantastične ugovore za otkup njihovih kućica a na tome mjestu će Tehnika raditi…. A šta će to biti, sve u svoje vrijeme kolege…….[cool]

sve zna, sve zna

Tehnika će biti žrtveno janje da se popravimo u očima Evrope glede mita i korupcije. Ode to u tjedan dana možda i na 1500 kn gdje je i bila prije godinu i pol dana. Ništa strašno i većina mojih dionica je pala na razinu 2006. i 2005. godine.

[cool][thumbsup] 29.02.2008. 11:14
tenkista
korisnik od: 26.03.2007.

Tehnika će biti žrtveno janje da se popravimo u očima Evrope glede mita i korupcije. Ode to u tjedan dana možda i na 1500 kn gdje je i bila prije godinu i pol dana. Ništa strašno i većina mojih dionica je pala na razinu 2006. i 2005. godine.

Na čak 1.500 kunića tenkista je dao najbolju prognozu.[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]

New Report

Close