Manji pad cijene je bio onaj dan kad se Kupska urušila, nego danas, nakon nepravomoćne presude…
Mene poklopilo na 72xx.
hm ja bum se još malo strpil ali i 72xx je ok cijena
hm ja bum se još malo strpil ali i 72xx je ok cijena
bilo bu tog još niže već se vidi 6999
[bye] Može li gore nemože.[bye]Zbog urušavanja Kupske Conexu i Tehnici zabranjen rad
Zagrebački Prekršajni sud je, po HTV-ovu izvoru, jučer sa po 100.000 kuna nepravomoćno kaznio građevinskee tvrtke Conex, Interkonzalting i Tehnika zbog urušenja Kupske ulice u Trnju, a Conexu i Tehnici zabranjen je rad na četiri mjeseca.[bye]
Pad je tek počeo do sada su se iskrcavali koji su imali informaciju ,a sada će svi ostali.[bye]
Meni u ovoj presudi nešto nije jasno. 100 000 kn kazne dobro to je ok , to je kikiriki ali 4 mj. zabrane, to je ludost. Kakav bi tehnika imala fi za taj kvartal , šta bi bilo sa radnicima , šta će bit za nedovršenim projektima, kad su donosili presudu jesu li mislili na dioničare??
Da je kazna 1.000.000 kn to bi bilo ok al 4 mj. zabrane to su nesagledive posljedice.
Brana na 7-ici. Bude držala jedno pol sata. Onda ide nova na 6500 pa velika na 6300 itd. [bye] E stvarno se ne veselim nego znam efet krda sa nekih drugih (INGRA, LKPC…)
Kako misliš efekt krda?
Onaj koji je ovo pročitao neka podjeli sa 2. Granica pada je 7000kn. Ispod neće.
Evo kad je Mesić pljuvao po IGH, ljudi su govorili o 8k kuna, a zaustavila se na 10.000[proud]
Bojim se kad se digne blokada da će ovo ići dosta nisko 🙁
Kupnja Cijena
1 6.999,00
3 6.400,00
2 6.200,00
1 6.000,00
1 5.400,00
Cijena Prodaja
7.100,00 9
7.499,00 6
7.699,00 23
7.700,00 6
7.800,00 2
Pametan čovjek danas će postaviti bid jako nisko, blizu limita…
Upravo tako!
danas me poklopilo blizu 7300kn
jedino nisam zadovoljan što sam stavio svega 5 komadana kupnju…
[smiley]
Ljudi, budimo realni THNK je na ovim cijenam fakat bagatela a to će dokazati izvještaji!
Nadalje što se tiče zabrane rada na 4 mj:
-Odnosi se samo na kupsku ulicu.
-kazna od 100 000 kn je nepravomoćna. ( a ako i postane pravomoćna, to je neosjetan iznos za THNK)
U biti: to je kao da čovjeku koji ima plaću od 5500 kn policajac naplati kaznu od 100 kn!
vatreni: ” Brana na 7-ici. Bude držala jedno pol sata. Onda ide nova na 6500 pa velika na 6300 itd. [bye] E stvarno se ne veselim nego znam efet krda sa nekih drugih (INGRA, LKPC…) ” Kako misliš efekt krda? Onaj koji je ovo pročitao [color=blue]neka podjeli sa 2. Granica pada je 7000kn[/color]. Ispod neće. Evo kad je Mesić pljuvao po IGH, ljudi su govorili o 8k kuna, a zaustavila se na 10.000[proud]
Misliš 7000/2= 3500Kn. Sori neslana šala.
Mislim da će blizu 5000 pa polako na skoro 6000 do kraja dana.
Vidjećemo, nemam ju i neću ju kupiti btw.
Casanova: ” Pametan čovjek danas će postaviti bid jako nisko, blizu limita… ” Upravo tako! danas me poklopilo blizu 7300kn jedino nisam zadovoljan što sam stavio svega 5 komadana kupnju… [smiley] Ljudi, budimo realni THNK je na ovim cijenam fakat bagatela a to će dokazati izvještaji! Nadalje što se tiče zabrane rada na 4 mj: -Odnosi se samo na kupsku ulicu. -kazna od 100 000 kn je nepravomoćna. ( a ako i postane pravomoćna, to je neosjetan iznos za THNK) U biti: to je kao da čovjeku koji ima plaću od 5500 kn policajac naplati kaznu od 100 kn!
Da je bar samo za kupsku…[bye][bye][bye]