THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto se nitko drugi ne iskrcava? kad prođe kriza ode THNK kao iz praćke. A mora netko i izaći da bi drugi ušao.[wink]

Dal će biti dovoljno daha ?????

[color=blue]List Tehnika 08.g[/color]

Matrix mislim da je to eto tako, nije pitanje da li će Tehnika, nego male dioničari su nestrpljivi, pa grizu se nokti, neka se još malo strpe.

Ov i financijki stručnjaci u TeHNICI stvarno su nevjerojatni, uopće nemaju senzibiliteta u smislu obrane.
Da bi reć rekel.

nema promjene u top 10
fulalo me danas za 30 kuna [angry]

Heaven or Las Vegas

Odemo mi natrag na svoju fer vrijednost!

mislim da će ovih dana isplivati one “jače” i kvalitetnije dionice, a među njima je i THNK!

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

nema promjene u top 10 fulalo me danas za 30 kuna [angry]

Podignite ljestvicu.

kako stoje stvari sa fundamentima na ovim razinama , a prije FI .Koje su oćekivane razine nakon FI, ako znamo da su nedavno fondovi -OMF kupovali po 11.5k? tehnika spada u podcijenjene, ali nedovoljno aktivne i atraktivne za većinu investitora (malih). Zašto?[undecid]

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

Duser: ” nema promjene u top 10 fulalo me danas za 30 kuna [angry] ” Podignite ljestvicu.

nema potrebe, baci oko na minimalnu danas [proud]

Heaven or Las Vegas

kako stoje stvari sa fundamentima na ovim razinama , a prije FI .Koje su oćekivane razine nakon FI, ako znamo da su nedavno fondovi -OMF kupovali po 11.5k? tehnika spada u podcijenjene, ali nedovoljno aktivne i atraktivne za većinu investitora (malih). Zašto?[undecid]

P/E 23,89
P/BV 2,82

klikni na ticker gore na semaforu pa vidi ostalo

Heaven or Las Vegas

Pozdravljam rušitelja od ponedjeljka koji prodao na 7,6 K !

Zbrajaš gubitak ?

lalu: ” kako stoje stvari sa fundamentima na ovim razinama , a prije FI .Koje su oćekivane razine nakon FI, ako znamo da su nedavno fondovi -OMF kupovali po 11.5k? tehnika spada u podcijenjene, ali nedovoljno aktivne i atraktivne za većinu investitora (malih). Zašto?[undecid] ” P/E 23,89 P/BV 2,82 klikni na ticker gore na semaforu pa vidi ostalo

čini mi se da je ovo najbolji omjer u sektoru. Pa bio je najbolji kad je cijena bila cca12k prije FIQ3, onda pad. Sad zbilja mislim da FIQ4 mora biti znatno bolji i da je target 13k+.[pray]

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

New Report

Close