Zašto se nitko drugi ne iskrcava? kad prođe kriza ode THNK kao iz praćke. A mora netko i izaći da bi drugi ušao.[wink]
Dal će biti dovoljno daha ?????
Matrix mislim da je to eto tako, nije pitanje da li će Tehnika, nego male dioničari su nestrpljivi, pa grizu se nokti, neka se još malo strpe.
Ov i financijki stručnjaci u TeHNICI stvarno su nevjerojatni, uopće nemaju senzibiliteta u smislu obrane.
Da bi reć rekel.
Odemo mi natrag na svoju fer vrijednost!
mislim da će ovih dana isplivati one “jače” i kvalitetnije dionice, a među njima je i THNK!
nema promjene u top 10 fulalo me danas za 30 kuna [angry]
Podignite ljestvicu.
kako stoje stvari sa fundamentima na ovim razinama , a prije FI .Koje su oćekivane razine nakon FI, ako znamo da su nedavno fondovi -OMF kupovali po 11.5k? tehnika spada u podcijenjene, ali nedovoljno aktivne i atraktivne za većinu investitora (malih). Zašto?[undecid]
Duser: ” nema promjene u top 10 fulalo me danas za 30 kuna [angry] ” Podignite ljestvicu.
nema potrebe, baci oko na minimalnu danas [proud]
kako stoje stvari sa fundamentima na ovim razinama , a prije FI .Koje su oćekivane razine nakon FI, ako znamo da su nedavno fondovi -OMF kupovali po 11.5k? tehnika spada u podcijenjene, ali nedovoljno aktivne i atraktivne za većinu investitora (malih). Zašto?[undecid]
P/E 23,89
P/BV 2,82
klikni na ticker gore na semaforu pa vidi ostalo
lalu: ” kako stoje stvari sa fundamentima na ovim razinama , a prije FI .Koje su oćekivane razine nakon FI, ako znamo da su nedavno fondovi -OMF kupovali po 11.5k? tehnika spada u podcijenjene, ali nedovoljno aktivne i atraktivne za većinu investitora (malih). Zašto?[undecid] ” P/E 23,89 P/BV 2,82 klikni na ticker gore na semaforu pa vidi ostalo
čini mi se da je ovo najbolji omjer u sektoru. Pa bio je najbolji kad je cijena bila cca12k prije FIQ3, onda pad. Sad zbilja mislim da FIQ4 mora biti znatno bolji i da je target 13k+.[pray]