THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragi forumaši,

Rijetko pišem na temu ali Vas redovito pratim….Pa do kada će ovo ovako!![sad]

Pozdrav,

Po mojoj procjeni najkasnije do 1 kvartalnog izvještaja.(ali to je samo moja procjena)
Valja naspomenuti da su fondovi ulazili sa velikim količinama na cijenama cca 11 200– 11 500
nadalje:
THNK se je trgovala i preko 12 000 a ovih dana je na cijenama od 8 900 ili ti ga -25%[/b]

Ovaj post nije nagovor na kupnju/prodaju
Post služi kao potsjetnik javnih informacija a sadrži činjenice koje su dostupne svima investitorima!

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Dragi forumaši, Rijetko pišem na temu ali Vas redovito pratim….Pa do kada će ovo ovako!![sad] Pozdrav,

to bi moglo biti ko loptica skočica , sad je na 8.8 a kad odskoči eto je na 11.5 samo treba zatvoriti kantu i biti strpljiv[thumbsup]

nema promjena u top 10

Heaven or Las Vegas

Osobno se nadam da onaj koji je danas u zadnjim trenutcima prodao THNK-po 3x8029kn, nije samnom u društvu na ovom forumu.
Ša reć.??
Ako mu je nedaj Bože zatrebalo za smrtni slučaj onda u redu, ili ako ima toliko gotovine da novo prouzočenio stanje okrene značajno sebi u korist, opet u redu, ako nije ni jedo ni drugo onda je iz čistog srca rečeno -budala.

Prije sam plakao kada je dionica rasla, a ja nisam u njoj i napokon sam odlućio ući (btw-12500), a sada? Sada proklinjem dan kada sam to odlučio!

Slazem se macro s tobom iako se ne bi zalio da sam ju ja docekao na toj cijeni!
Mogu samo cekat bolje dane…

Ovo je tragikomično. Sljedeća stanica je za koji dan vjerojatno oko 7000 kn. Koja su ovo vremena, bolje se maknuti s burze i ne gledati.

Ignore: KressoM, delux

Danas sam ljubomoran na majstora koji je utržio Tehniku po 8.029,00. Tko zna hoću li i za mjesec dana biti.

S druge strane, ovim potezom prodavača mnogima je Tehnika pala u oči, možda je to samo da bi se isprovocirala kakva-takva likvidnost.

po fundamentima, daleko najbolji građevinar…a vidi, vole ga i fond menađeri..
…ali kako to ide kod nas…sto vrijednije to više padne..reko bi dokup al znam da nemate keša…ni ja[cry]…hold..strong hold…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Sutra otvaramo na 8.530kn, nema brige.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ljudi kao da ste omamljeni? Što vam je? Nema kupnje veliki otišli (na vrijeme) poneko kao i moja malenkost još dokupljuje, pucaju Margini. Naprosto idila[cry]
O kakvoj likvidnosti pričamo? pa ovo je tragedija. Ova dionica vapi kupi me da ali po 7xx[cool]
Naravno nema promjena nitko nije poludio ovakvu dionicu prodavati.

Ponavljam se,
nadam se da nismo kolege na ovom forumu , a niti bilo gdje, pogotovo ako je to bilo iz za….bancije

New Report

Close