THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav kolege, evo danas je zaista bio nevjerojatan dan, prije svega zbog tog negativnog trenda na Tehnici, no, ako smo se naoružali ( kao ja ) siguran sam da će sutra biti mnogo lakše.

I sam sam dioničar Tehnike, no neke stvari pisanja po forumu počele gubiti smisao, zaista kojekakvih drukera i navlakača. Ovo za zabranu mi je negdje došlo do ušiju (Kupska), iako negativnosti ima dosta ovih dana na burzama. Nisam htio mutiti vodu. pozdrav ekipi, čekamo uzlet.[cool]

Ne kužim kolega, o kakvoj zabrani govorite, pojasnite, molim

Ovih zadnjih 89 komada je neki jaki bijeg !

Pune gače ???

Kolega Matrix normalno da nije strašno ak je prosjek ulaska 5-6 K , to je i meni , ali su svi u osiguranju margina na puno većoj razini pa je sad panika, ak ovo sranje ne stane !

THNK-R-A
Kupnja Prodaja
8.850,00 20
8.808,88 2
8.800,00 7
8.601,00 5
8.600,00 4

9.000,00 151
9.439,00 5
9.440,00 50
9.489,00 1
9.500,00 30

14.04.2008.

THNK-R-A
Kupnja Prodaja
8.850,00 20
8.808,88 2
8.800,00 7
8.601,00 5
8.600,00 4

9.000,00 151
9.439,00 5
9.440,00 50
9.489,00 1
9.500,00 30

2 125 000

Evo da pokušam objasniti situaciju:
Ovo je očigledna blokada i čisti školski primjer kako jeftino nadokupiti dionice.
Dakle, jedan fond nazovimo ga “JOSIP” stavi nalog na prodaju od cca 200 kom znajući da ga nitko od malih investitora neće moći skinuti. “JOSIP” nazove druge fondove ( STEF, JURA, IVO ,MARICA…) da nek ne diraju njegov nalog, eventualo da se stave sa neznatnom količinom na kupnju
nadalje
mali splašeni investitori kad ugledaju ovakve brojke 200×9200(prosječna)= 1 840 000kn na prodaji
panično prodaju, naravno fondu “JOSIP” koji čuči u zasjedi.
Kad/Ako sakupe neku količinu fond “JOSIP” misteriozno nestane sa nalogom (200kom) i još pokupi sve preostale naloge na prodaji do recimo 10 000.

Tko se slaže sa mojom teorijom?

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

@neno: tvoja teorija ima smisla samo ukoliko čovjek može povjerovati da su STEF, JURA , Ivo i Marica toliko dobri prijatelji s Josipom pa mu neće pojesti njegov kolač , bez obzira što je on jako sladak i primamljiv i lijepo miriše….

E ono što mene kao potencijalnog kupca Tehnike na ovoj razini muči, je da li je ovom kolaču možda istekao rok trajanja pa ga se JURE želi riješiti što prije da ne otruje želudac ??? [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Hmmmm [huh]

14.04.2008.

nisam sigurna u ovu gore pricu o Stefu,Juri ,Marici

ja sam dokupila na 8800 a cekam vec tjedan dana na toj razini

ali ajde tvoj scenarij mi se svidja bolje to nego nesto drugo npr sudski sporovi[undecid]

nisam sigurna u ovu gore pricu o Stefu,Juri ,Marici

ja sam dokupila na 8800 a cekam vec tjedan dana na toj razini

ali ajde tvoj scenarij mi se svidja bolje to nego nesto drugo npr sudski sporovi[undecid]

Vjerovao sam u Tehniku, vjerujem još uvijek, ali na žalost prvom prilikom kompletno izlazim.
Jedini razlog je impotentna Uprava u smislu obrane vlasničkih interesa odnosno cijene dionice, to ih očito ne
interesira.
Inače to je čudno obzirom da su svi u top 10.
Dakle ili nisu sazreli za dioničarstvo, ili su stvarno “ko što se ono kaže ” samo građevinci, koji ne znaju oploditi postignute reference i ostvarenu dobit, oni znaju smo radit, čim teže tim bolje,
zato velim da im INGRA može održati predavanje kako se to radi.
Tko nije za sebe nije ni za drugog, meni dovoljno za izlaz(normalno prvom prilikom)

Evo da pokušam objasniti situaciju:
Ovo je očigledna blokada i čisti školski primjer kako jeftino nadokupiti dionice.
Dakle, jedan fond nazovimo ga “JOSIP” stavi nalog na prodaju od cca 200 kom znajući da ga nitko od malih investitora neće moći skinuti. “JOSIP” nazove druge fondove ( STEF, JURA, IVO ,MARICA…) da nek ne diraju njegov nalog, eventualo da se stave sa neznatnom količinom na kupnju
nadalje
mali splašeni investitori kad ugledaju ovakve brojke 200×9200(prosječna)= 1 840 000kn na prodaji
panično prodaju, naravno fondu “JOSIP” koji čuči u zasjedi.
Kad/Ako sakupe neku količinu fond “JOSIP” misteriozno nestane sa nalogom (200kom) i još pokupi sve preostale naloge na prodaji do recimo 10 000.

Tko se slaže sa mojom teorijom?

Apsolutno se slažem s tobom neno, samo neznam kaj Samodol radi da ne sankcionira takve i slične rabote…. a plaću sigurno prima redovito, bez kašnjenja !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Samadola interesuje jedino kad mali manipuliraju jednom dionicom a ne fondovi sa tisućama to je O.K.[angry] [lol] [angry]

New Report

Close